Ahojky nevěsty, jste tu některá s tímto datem svatby?
Pište co už máte koupeno, zařízeno, zamluveno, no prostě vše, jak jste daleko s přípravami a tak ;-) x-)
Terka,ty jsi číslo :-D :-D :-D Já budu chodit i tam,ale chtěla jsem zkusit,jestli je nás tu i víc s tímto datumem,víš ;-)
Halooooooo,holky pojdte k nám x-) x-) x-)
Neboj Terko,však on se někdo přidá a když ne,tak alespon na nás v náš den všechno zbyde (fotografové atd.) x-)
Nééé,to byla samozřejmě sranda,aby se nás ještě holky nezalekly :-D :-D :-D
sorbonek: Milda s tim souhlasil tak to možná nacvičíme :-D to bude srandááá :-D
vítám nové nevěsty aspon tady nejsme se sorbonkem sami :-D :-D :-D :-D :-D :-D
sorbonek: on je zlatej,včera mi moje kámošky řekli že mi ho záviděj :-D má mě fakt rád a udělá pro mě první poslední :-D bobísek :-D
to teda začíná a jak nám to samotným jde co? :-D
Terko,tak se Mildy drž zuby nehty a kámošky mají smůlu už je navždy tvůůůůůj :-D :-D :-D
My si tu vystačíme ;-) ale nebylo by na škodu kdyby se k nám nějaká nevěsta s tímto datumem přidala x-)
Achooooj zlatooooo :-D před chvilkou jsem přišla z práce :-N byla to nudááááá :-D ještě si jedu něco zařídit ale zítra tady budu x-) papa a dobrou nocenku :-)
Ahojky Terko ;-) tak jsem zase tu,normálně jsem vydržela 3 dny bez Beremka,to je co?Já taková závislačka :-D :-D :-D no v porodnici se nepotkáme,když nechceš rodit v Motole ]-( :-D :-D