Tak tu čtu o velikonocím: Já jsem si to vůbec neuvědomila, vůbec mě to nenapadlo. ;-( no uvidíme, co na to řekne rodina. Ale přesouvat to nechci. Stejně velikonoce nijak neslavíme. Tak budu jen doufat, že mě nebude chtít "mlátit" každý chlap, kterýho ten den potkám :-D.
Tak jak jste na tom??? Já sháním fotografa a všichni mi přijdou drazí, nebo jsou z daleka :-S . Vybrala jsem si jednu a ta zrovna příští rok nebude fotit. Chtějí miminko, tak nebude dělat svatby ;-( . Ta měla pěkný fotky a za celkem dobrý ceny. Tak kdyby jste věděli o fotografovi v Brně...
Ahojky, fotografa zatím nemám, dívala jsem se na www.luciekopcova.cz, má moc hezký fotky a nezdá se mi drahá. Jen nemá v ceně vyvolání fotek a to nevím na kolik to může přijít, na druhou stranu si to můžete zajistit někde jinde a třeba i za dobrou cenu.
Jinak já se příští týden chystám do půjčoven, doufám že to vyjde :-)
já mám fotáka z jižních čech za celý den chce 3500Kč (ale protože je to známý tak máme 50%slevu) jinak chce 7tis. což je taky dost no:-(
dost jich na příští rok podražilo:-(
koopretina: psala jsem ji mail, jestli má volný termín, tak mi právě napsla, že nebude fotit :-(
twigit: jsou hodně drazí, ale bez nich nebudeme mít pěkný fotky :-(
:-D to věřím. Já zatím pořád jen vybírám a přijde mi, že nic nemám. Jen prstýnky už máme vybraný. Stihli nám je zdražit o 1000,-, tak si počkáme na nějakou veletržní slevu.
Máme vybraný Boulaverd. Ještě počkám na cenovou kalkulaci. Ale pokud to jen trochu půjde, tak by jsme to tam moc chtěli. Ještě se zítra s partnerem rozhodneme, kterého fotografa si vybereme. A pak už zbývá zajistit jen hudbu. 8-)
hudbu máme, je to pán kterej dělá i družbu, vždycky když je nějaká akce (kulatiny nebo tak) taksi ho objednáváme, takže vím do čeho jdeme:-) tak my máme penzion Bezdrev:-)
twigik: koukala jsem na ten penzionek, moc pěkný x-) . S hudbou máte obrovskou výhodu. Já budu muset někoho sehnat a nejspíš to bude na slepo :-S . Ale dnes jsem zamluvila restaurace Boulevard v Brně, tak jsem spokojená. x-)
Asi by to měl trošku z ruky :-D . Ještě se tu poptám a třeba mi někdo někoho doporučí. Budu doufat. Provozní z restaurace mi doporučila kapelu, ale my by jsme raději DJ (mívají větší rozsah hudby). Tak ještě uvidíme.