Ahoj budoucí nevěsty, plánujete některá svatbu na tento datum? Přijde mi, že skoro nic nemáme zařízené, přítele, budoucího manžela přípravy moc nezajímají :-| . Zajímalo by mě jak to máte u vás , co máte zařízené a jestli vám ti vaši chlapy pomáhají :-) Děkuji
Jé, ahoj, konečně jsem našla někoho se stejným datem :-) 14.7. spolu totiž budeme 11 let, tak jsem si 15. vymohla :-)
Jinak naše přípravy jsou z 95% na mě, ženich na to prdí :-) V pondělí jsme tedy šli podepsat na matriku papíry, tak to byl přítomen, ale jinak je to čistě na mě ...
ahoj, taky máme datum 15.7. Ale ani ne tak z důvodu že bychom chtěli, ale vzledem k tomu že jsem chtěla obřad na hradě kde nevypsali téměř žádné termíny, takže jsme neměli moc na výběr.
Zatím je zamluvený obřad a hospoda na hostinu a o víkendu jsem si vybírala šaty, jinak nic zařízeno nemáme. Počítám s tím, že zařizovat budu více méně všechno já, ale zas tak mi to nevadí, alespoň to bude podle mých představ.
Jo, taky jsem docela ráda, že si to můžu zařídit po svém :-) I když příťa je celkem tolerantní :-)
My budeme mít svatbu taky na hradě - na Housce v kapličce nad peklem :-) A tam mají termín vždycky každý sudý pátek, tak jsem ráda, že vyšlo toho 15.
No, máme zamluvený termín, podepsané papíry na matrice a já zamluvené šaty. Taky nic moc :-) Ale pořád si říkám, že je času dost (jsem zvědavá, co budu říkat v červnu).
Ahoj, nějak se to přiblížilo, chci se zeptat, jeslti jste někdo řešil toto datum z hlediska numerologie? (potřebuju napsat něco hezkého do svatebních novin ;)
Tak to jsem tuhle diskuzi zaznamenala teda brzy :-D
@kittym Tak to jsem neřešila. Nepotřebuji si přečíst, že toto datum je na svatby zcela nevhodné :-)
Taky o tom datu nic nevím, takže neporadím :-( Zkus se mrknout na net, určitě tam něco bude...My si ho vybrali proto, že 14.7 máme 11.výročí a tohle bylo nejbližší, kdy oddávají :-D
A jak jste na tom holky s nervy? A co přípravy? Máte všechno? Já nějak začínám pochybovat, že se to všechno stihne :-D
@janinka1987 Nevadí, zběžné hledání nic neukázalo a nic nestíhám, takže na dlouhodobější není čas :) Jdu zítra všechno obvolat, tak jsem zvědavá kolik toho řachne :)