@jaja.mixi: taky plánujeme ještě v září vyrazit k moři, ale se známýma autem, asi do Chorvatska , takže to už neberu jako svatební cestu.
Co se týče jména, tak mě ještě nikdo nevolal, komu bych se měla představit :-D a plným jménem jsem se prvně podepsala na zámku Lednice do návštěvní knihy. Na depku se vykašli, uvidíš, jak se ti s tím dvojitým jménem bude dařit, dej tomu třeba rok a pak jméno můžeš se souhlasem manžela změnit. Já si řekla totéž. Tedy že bych se po čase vzdala svého příjmení a zůstala jen Kniha. Ale já se s tím dvojitým příjmením cítím dobře a na představování se cizím lidem se těším :-D
@hanakniha Jééé miluju cestování do Chorvatska... Teda já byla jen nadšená z té cesty, dost mě to bavilo... asi jsem divná :-D Moře už mě tak nebavilo, protože jsem měla pořád nějaké vyrážky. A pak jsme ještě procestovali všechny národní parky, to bylo také fajn!
Asi by mi bylo blbý to nějak měnit (příjmení), takže si musím zvyknout. Manžel mě v tom podporuje a říká, že si zvyknu, že mám krásné příjmení :-)
@jaja.mixi: tak to mám podobně, válení u moře mě baví půl dne a šmitec. Chtěla bych právě prolézt ty parky a taky když nás pojede grupa, bude to zábavnější.
@hanakniha My jsme byli na Plitvických jezerech, v Krce a na ostrovech Kornati. Doporučuji :-)
Foto 1: NP Krka
Foto 2: Pláž na ostrovech Kornati
Foto 3: NP Plitvická jezera
jaja.mixi : mě normálně od té doby co mám používat přítelovo jméno nidko nevolá :-)) To je hrozně vtipné ani v prái vůbec to nechápu. Ne že by mi to teda vadilo :-))) Ale tak můžeš se představovat přeci jen jedním klidně tím svým a nebo jeho to jak budeš chtít ale nemusíš se představovat objím. Jinak mě svatebka fakt chybí nejeli jsme vůbec nikdam. Hned do rachoty. Ale teďka jedu v pátek na dámskou jízdu, ale nejradši bych toho svého manžílka vzala s sebou :-))) a za 2 týdny máme svatbu kamarádů manžel jde za svědka takže na to se docela těším :-)
Tak co holky objevíte se tu ještě někdy? A co vlastně dary dostali jste alespoň nějaký nečekaný?
My ano porcelán :-))) A to jsem si říkala že my se tomu určo vyhneme :-)))
@rouy: My dostali obraz Panenství od Klimta - můj oblíbený malíř, měla jsem fakt radost
A od tchýně červenýho angličáka, jízdu ve ferari v brně (smrdíme korunou a jsme z prahy..) a roličku toaleťáku, kdybychom se z té jízdy posrali..... takhle to doslova řekla :-N
Ahoj manželky :-), tak už mám nějaké fotečky zatím mám jen galerii. Dostanu je až později.
Tak kdyby jste se chtěly juknout tak jsou tady:
http://www.brabcak.cz/neprasovi/
Všem "květnovým" dodatečně také přejeme všechno nejlepší do manželství :-) Konečně jsme se dostali k tomu dát naše povedené fotečky do našeho alba tady, tak se můžete mrknout. Měli jsme štěstí na počasí, takže nám vyšla venkovní svatba v krásném prostředí Adršpašských skal, žádná obřadní síň :-N Akorát jak tak koukám na ostatní fotoblogy, tak svatební noviny jsme si nevyfotili, měli jsme dvě vydání, jedno před svatbou a jedno přímo na ní.
jaja.mixi: pěkné fotečky, kdepak je focená ta železniční na kolejích :-) Také jich tam pár máme.
@adelkaurso Jééé tak to děkuju. Občas mě zamrzí jak mě furt někdo honil že jsem ani před focením v zahradě ani před obědem nestihla se zajít učesat a trochu upravit. Už jsem byla dost rozcuchaná. Ale čert to vem hlavně že to bylo fajn. :-)
holky už mát oddací list? My se s mužem shodli, že nám říkali, že bude do 14ti dnů - já si myslím, že nám ho měli poslat poštou a on si myslí, že ho máme k vyzvednutí na matrice. Tak jsem z toho jelen, na matrice mi neberou telefon. Potřebuju rychle novou občanku kvůli jednání na živnostenském úřadě...
@hanakniha Jak jsem už psala jinde, měli jsme ho další týden ve středu po svatbě, ale nachytaný byl již v pondělí.
@porodnibabka Mě zase mrzí, že máme jen jednu společnou rodinnou fotku a na ní ještě s manželem sedíme :-( A taky máme jednu společnou s kamarády, kde má manžel blbý škleb. No ale taky s tím nic neudělám a už jsem s tím téměř smířená x-)