ahojte,
jeste jsem chtela napsat zkusenost z OV, vlezla jsem do toho salonu, co je v OD Hornik,uz nevim jak se jmenuje a ptala jsem se na pujceni spodnicky > tak zenske se tvarily divne a ze jako jich maji malo a pak jim chybi pod jine saty a ze jako za 500,- ... tak o kus dal v Angelice, moc mila pani, ze spodnicek maji hodne, nemusim se pry bat, ze si urcite vyberu, mam prijit s satama a ceny od 300 do 500,- takze v tom mam jasno
;-)
jinak se ted dohaduju s provozni ohledne obedoveho menu, spocitala nam to na 415 jen za jidlo, ty jo ja cumim - v Hlucine... no nic, asi se vzdame predkrmu, ten je stejne jen tak "proforma" a proste jeste musi zbyt rozpocet na piti...
to jsem si asi zavarila, delat svatbu na prajzske :-N
nad> my mame Holoubkovou
no prave ze nic moc... cinzano, predkrm, polevka, svickova s knedlikem (snad bude teda z prave svice, nebot ji maji za 200) a dezert, 50, 65, 30, 205, 65 ... proste berou normalne ceny z listku, je to normalni? nebo se davaj slevy az treba od 50 lidi nahoru? no nic s tim asi nenadelame, ale koukam =-)
Ahoj nad, my jsme vybrali Petru Vinarikovou. Už fotila mou známou a měli krásné fotky. My zase řešíme kameramana, vůbec nevím kde v OV hledat.
Jina nevestinka2010, já jsem včera byla v Belladoně omrknout závoje a zažila jsem stejný přístup, závoje snad tři a hned by ho člověku vnutili, hlavně aby zaplatil. Ta starší paní je fakt síla. Tak ještě určitě zkusím ještě jinde. Možná tu Angeliku.
marci> diky za input ;-) to ja pocitam tak 1000/os na celou svatbu, ale mame obed jinde a pak vecerni party s rautem jinde, takze to musim hlidat a u obedu se musime vejit do 500 i s napojema, aby to vyslo i na vecer...
Proste jsme skrtli predkrm a hned je ta castka prijatelnejsi.
Na raut jeste rozpocet nemam, doufam, ze bude brzy, nebudem tam mit ale zadne exoticke vymysly, proste docela klasika k pivu a vinu, tak doufam, ze cena bude rozumna, hodlam objednat hooodne zeleniny...
Nechci na svatbe setrit, ale desi me kolik penez se da "prozrat" :-N , ja bych radeji dala neco vic na zazitky, hudbu a pod... vsak vis jak to je...
andriv> to jsem rada, ze jsem z Belladony nebyla prekvapena sama...
nad: fotil nás manžel od kamarádky, co se focením jen tak zabývá a baví ho, neživí se tím. Ae jsem nad míru spokojená ;-)
nevestinka2010: my se fotili asi hodinu a půl hned po obřadu, to všichni ostatní byli už v restauraci a dávali si koláčky, kafčo a tak... pak jsme přijeli, byl oběd a po rozkrojení dortu jsme je tam nechali a šli se fotit znovu... pak jsme přišli a dodělali jsme ještě nějaké fotky s rodiči, babičkama, svědky, s dárkama a všema kytičkama... ;-) Když jsme se ale ptala rodičů a svědků, říkali, že to bylo v pohodě, že hned po obřadu se spíše všichni seznamovali a oťukávali a než všichni trefili kam mají, přijeli jsme my. Po dortu prý byl stejně každý k prasknutí, navíc jsme se fotili u rybníka hned pod restaurací, takže tam stejně pořád všichni chodili koukat - zvědaví :-p Bylo to v klídku... tičtvrtě roku předem stresuješ a pak to tak uběhne, že ani nevíš, že ses vdala :-D
mrs.duck> to jo... jo ja si myslim, ze nam bude hodka a pul po obradu stacit, musi... a pak pozdejc nas take budou fotit jeste amateri, kteri fotit umi a to uz bude takova pohoda... to je mi jasne, ze to ufrci jak voda... zrovna ted v sobotu se vdava kamoska, moc na ni myslim...
Holky, nemáte některá zkušenosti se svatebním salonem PAULASTYLE v Radvanicích? jsem tam objednaná na 12, v sobotu, tak at vím, co mám zhruba čekat :-)
No vidíš :-) Už jsi s ní měla schůzku?? My ano. Ukázala nám více fotek než má na netu. Měla je jak na Notebooku tak vyvolané, abychom viděli jak jsou fotky barevné, když budou v albu. Příjde mi jako velice příjemná paní a fotečky se mi líbily. :-)
Nevěstinko, ani se ti nedivím, však už to máš za pár, já mám ještě celkem dost času :-p
Jinak holky byla jsem v tom svatebním salonu Paulastyle v Radvanicích a paní super... Vybrala jsem si šatičky, budu si je kupovat a cena? 5800 a budou moje, příjde mi to jako skvělá cena, když vím, jaké jsou ceny za půjčovny....
Přeju všem krásný i když upršený den ;-)
Beruska to je dobra cena, to je fajn, mozna je pak jeste prodas, ne?
Dnes jsem v klidu, vcera se mi hlavne podarilo vyresit saticky pro male druzicky, hura, tak jsem si dost oddychla ;-)
Beruska: Tak to je opravdu super cena. Koukla jsem na jejich webovky a mají tam opravdu krásné šaty a o za cenu půjčového i levnější. A šatičky buď prodáš nebo Ti zůstanou na památku.
Nevěstinko: velký den D se už blíží. Já bych asi taky pěkně stresovala, nedovedu si to představit až budeme mít měsíc před svatbou, pořád máme na vše čas. Tak hlavně ať se daří.
andriv: jj šaty si asi nechám, jsou fakt krásné.Kdyžtak využijou kamarádky :-) jsem koukala, tak máš svatbu týden po nás:-) kde to máte? a jak jsi na tom s přípravama?
Beruska: Svatbu máme v kostele v Olbramicích a hostinu v Třebovicích na Roli. Zatím mám zamluvené šaty, fotografku, cukrářky a momentálně si vybíráme prstýnky a máme domluvenou schůzku ohledně auta pro mě. No, asi bychom sebou měli hodit, pořád jsme nějak v klidu :-) . A kde vy a jak pokračujou vaše přípravy. A které šatičky si vybrala, jestli se můžu zeptat a to jsi vybírala z katalogu nebo přímo zkoušela?
Ahojky všem dlouho jsem tu nebyla nic moc se nezměnilo. Jen čekáme miminko a ted jsem na neschopence :-S . Vubec nevím jaké šaty asi něco seženu light v obchodě :-), termín máme v srpnu. HOlky chtěla jsem se zeptat kdy se dává oznámení? možná už jsem se ptala ale nevím :-D
díky moc
ahoj sat> tak to je novinka, termin v srpnu - znamena termin svatby nebo porodu? ;-)
oznamko asi tak 8-6 tydnu pred svatbou, ne? my teda davali 3 mesice, ale to proto, ze to mame ve vsedni den a lide si museli vzit dvolenou, tak aby meli dost casu...
anyway mej se a at jsi zdrava a hlavne se svatbou nestresuj ;-)
nevestinka2010 . srpen je termín svatby a termín porodu je listopad :-) , jen pořád nevím co budu mít na sobě na svatbě chci něco lehkého nechci nic načančaného a přehnaného na to nejsem a hlavně pohodlného. puvodne jsem si chtěla koupit letní šaty ale s bříškem to bude asi složitější :-D
sat> ja vim, pamatuji si, zes neco takoveho resila... neco jednoducheho urcite sezenes, moje sestra se vdavala v 5 mesici v peknych bilych satickach z H&M tehdy asi za 500 ;-)
tak pekne tehulkovani
Tak uz to mame taky za par a jak jsem si myslela, ze budu v klidu, tak zacinam mit takove zvlastni, neidentifikovatelne pocity :-D Ani bych nerekla strach, nebo nervozita, ale tak neco mezi. Jine prijmneni, treba. Clovek 30 zije s jednim jmenem, a pak najednou ze dne na den uz neni. Sice jsme se dohodli na spolecnem prijmeni, ale i tak. No, snad si zvyknu. Jinak zjistuju, ze jeste par veci je treba zaridit, ale to jsou nastesti jen takove ty potvrzovaci - cukrarce, kvetinarce a tak. Zitra jdu na, de facto, prvni zkousku ucesu a liceni, tak jsme zvedava, jak to dopadne.
Sattanko, my mame z oceli (viz. album) a myslim, ze zalezi ciste na vkusu vas dvou. A kdyby se nahodou objevili nejaci stourove, kterym se bude zdat, ze kdyz nejsou zlate, ze je to spatne, tak jim rekni, ze to neni o cene prstynku, ale o tom, co symbolizuje. Na to ni nemaji cim oponovat :-D