co jeee? kde jsteee?
predstavte si, my planujem svatbu skoro rok dopredu..., na podzim jsme byli na akci s nekolika myma kamoskama a jejich protejskama, my jsme uz pomalu planovali v realu, nikdo jiny se nezminil... no a ted se dozvidam, ze dva pary z tech lidi se berou taky a dokonce nas jeste predbehnou, maji to v kvetnu :-N :-D
tak jsme asi uspesne nakazili svatbou par lidi okolo, dokonce kolegyne z prace se priznala, ze je trochu nalomena... ;-)
Holky caute, mam problem, nemuzeme na pritle sehnat oblek, aby byl opravdu co k cemu, jedine pekne obleky maji v paris, jinak jsou vsude jinde uplne obyc, ve kterych chodi kazdy den.. nevite o necem jeste jinem?
Dobré ráno.ozývám se po delší době.S budoucím tchánem je zle tak se svatba pozastavuje.Tak jenom závistivě čtu ale všem Vám to přeji 8-) Tak jak dopadli ochutnávky v Aknelu? přeji hezký víkend :-p
Krasny den sem tem se tu na vas chodim divat ale je pravda,ze s mimiskem prisla i Sipkova Ruzenka |-| :-N :-N
Kazdy den po praci odpadam a usinam :-)
Nevestinka ja s manzou jsme pomalu pripravovali svatbu necely rok predem a reknu ti,bylo to to nej nej obdobi.Vsak si na to vzpomenete holky az po svatbe :-) ;-) Rozhodne si to ted uzivejte ;-) i manza rikal jak to bylo fajn.Ted mame zase nove pripravy a to na mimiska :-)
Nevestinka holka nevis kde je v Galway je nejaka vetsi prodejna pro mimisky?Myslim od postylek po malickosti.....dekuji No uz se ti to krati co :-)
lena> joj to je nam lito, na podzim to u nas bylo podobne, ale nejak je snad zazehnano... snad se uz ted, kdyz maji vsichni oznameji, budou drzet a vydrzi :-N
finf> jen pekne hajej ;-) vy si taky uzivejte krasne pripravy a ocekavanni ;-) x-) viz IP
Ahoj holky,
tak mi ty pripravy musime zvladnout za 6 mesicu. Ted uz mi zbyvaji jen tri. Moc toho zatim nemam,ale cekam na inspiraci na svatebni vystavu. Doufam,ze nebudu zklamana. Myslim,ze by tam mohli byt i panske obleky. Vsichni nas posilaji do Polska,ze tam koupime krasny oblek i s vestou za dvojku. Tak nevim. Zatim jsme se nebyli divat na kolik vyjdou u nas,ale pocitam tak 8.000 a nahoru....
marcelina> mas saty, to je hlavni :-D :-D :-D
jako, me pred Vanocema pripadli, ze ach you, proc jsme zacali resit svatbu tak brzy a nebo spis, proc jsme ji neudelali hned jeste treba v zari..., ale pak to asi bylo akorat, zezacatku jsem byla hrrr do vseho bileho a svatebniho... a ted se brzdim, netreba vyhodit majlant za vsechny svatebni cetky...
urcite vse stihnes v poho
;-)
jj, je treba na to myslet jako, ze tim to teprv zacne ;-) , svatba je sice ten ritual, ale neni to jen o tom! pak muzes kazdy rok oslavovat mini svatbicku, v ramci vyroci... ;-)
A vite co by me holky zajimalo. Kolik vam je? V kolika letech se vdavate?
Ja uz jsem stara baba ,bylo mi ted 31 :-) ,ale kdybych se vdavala drive, tak 22 letech tak jsem uz rozvedena.
Ahojky holky :-)
mar.cel.ina - jj obleky jsou v těšíně levné a pěkné. A to jsme dosti vybíravá :-N Nejvíce jich měli v českým těšíně hned za hranicí odbočíš doprava - a po pravé straně je burzička - je plesová sezona, takže fakt výběr. koupila jsem synáčkovi - 6měs. oblek :-D za 400kč s vestou, fialovou košilí a dokonale sladěnou kravatkou :-D Fakt super.
A let? za 4dny 26let, takže si myslím, že taky takový střed. A vdávat se ve 20 tak jsem už taky rozvedená :)
Teď přesně nevím kdo se ptal na to meny, tak všeobecně ;-)
Máme tu cenu cateringu bez nápojů jen s přípitkem sekt, a raut máme garantovaný od 15hod do půlnoci :) cena je včetně 3 servírek - číšniků, veškerým nádobím, lednice..... Na hradě prostě nic nemaj, jen prostory :)
Už se to fakt blíží, začínám být brutálně nervozní :-S nevim kolik je to ještě dní, ale 17duben je za rohem :-.
AHoj holky, tak já se zase po delší pauze přidávám ;-)
Abych to shrnula, tak už máme snad úplně všechno. Sehnali jsme v půjčovně i oblek na ženicha, což byl nadlidský výkon hlavně kvůli nekonfekční velikosti. I když jsme původně chtěli světlý nejlépe bílý klasický oblek, nakonec jsme sehnali šedý žaket i s šedým cylindrem (mám ho v albu z příprav a nechci se chlubit, ale myslím, že na příteli teda vypadal lépe ;o) Dort a koláčky s cukrovím máme taky objenané (koláče+cukroví u paní "Nevímjaksejmenuje" z Horní Lhoty :-p a dort u paní, co nám vždycky peče i narozeninové). Kytiču už mám zajištěnou v květinářství v Mariánkách (majitelka je nejkamarádka maminy ;-) ). V restauračce se netvářili moc nadšeně, že chceme jen malou svatbu (zálohu tam máme zaplacenou už od října a původně jsme chtěli obrovskou svatbu až do rána), ale nakonec souhlasili :-| Tak uvidíme... Jediné, co zatím chybí jsou moje botky :o/ Ale v týdnu jdu po nějakých kouknout a pokud nenajdu, nepříjdu domů :-D
Jinak je mi 25 a kdybych se vdávala ve dvaceti, brala bych si pořád toho samého 8-)
Ale na rovinu - kdybych před půlrokem věděla všechno, co vím teď, zvolila bych tajnou svatbu někde daleko od Ostravy jen se dvěma svědky - ty nervy mi za to určitě nestojí :-( A hodně závidím všem, které si své svatbení přípravy užívají.
Ahojky, tak dneska jsme zjistili že bez jednoho dne to máme za 5 měsíců :-) ....a můj muž začíná vyšilovat že nemáme skoro nic :-d tak sem mu musela svato svatě přísahat že do velikonoc už bude oznamko i prstýnky :-D ....tak mě holky držte palce ....nebo asi bude rozvod 8-)
Jinak mě je a bude 29 :-o a kdybych se vdávala dřív brala bych si stejnýho mužskýho:-)
Oblek jisto jistě Polsko ....muž je hrozně drobný (Pánské má velké a dětské malé :-D ) tak snad něco vybereme .... chtěla jsem jet příští týden, ale tatka jde na operaci tak na to nebudu mět náladu
:-|
holky když už tady řešíte obleky tak může mě někdo poradit kde v Polsku (Marklovice, Těšín) dělají hezké a přitom za slušný peníz svatební kytice ??:-) ... má představa je něco na způsob co mám v albu :-)
Díky
mar.cel.inka- no spočítali nám to pro 50lidí 45tis 8-( ve skutečnosti nás bude 46 tak snad něco :-N ale jak psala mr. duck , tak jsem zvědavá jak se bude pán tvářit, když mu oznámím, že nechceme jeho nealko?my to měli v plánu celou dobu a mysleli jsme že nás chápe, ale asi ne. No v nejhorším nám odmítne zapůjčit skleničky a pak jsem zvědavá jak se budu tvářit já! ]-(
chci se holky zeptat, vy co máte prstýnky od stocha, už je máte? jak dlouho trvala výroba? díky
Ahoj holky, přidávám se taky k Ostravským nevěstam (24.7.2010 ve Staré Vsi) jinak jsem se chtěla zeptat "mrs.duck" jestli platí jejich oslava u Bena v Polance? Taky jsme zkrouhli rozpočet na 22 lidí, docela by mě zajímaly reference na restauraci u Bena :-) 8-)
Jinak souhlasím s názorem, že plánovat něco znovu udělám svatbu ve čtyřech ;-)
Ahoj holky, nemáte náhodou některá kontatk na firmu, která nabízela na svatebním veletrhu v Atomu ty krásně uvázané kravaty. Myslela jsem si, že jsem si vzala vizitku, ale nemám ji :-) . Děkuji
Ahojky,
ani nevíte jak jsem Vám vděčná za tuto diskuzi :-)
S přítelem máme naplánovanou svatbu na 20.10.2010 na zámku v Liblicích u Mělníka.
Bohužel jsem původně z Havířova, jako většina našich svatebčanů a těm se hrozně nelíbilo, že by museli jet tak daleko a nedejbože tam i přespat. Takže teď musim všechno uplně změnit a svatbu naplánovat v okolí Havířova :-( Díky Vaší diskuzi jsem přišla na pár míst kde by byl možný obřad. Máte nějaké osobní zkušenosti se zámkem v Kravařích a restaurací NA ZÁGUŘÍ v Havířově?
Ahojky holky, pekne to tady jede..ani nevim kde zacit:)
Veveriku-obrad v Kravarich je krasny!!!Me se teda moc libil..ikdyz my nakonec zvolili Hradec nad Moravici..ale budeme ti mit v cervenci, takze venku na nadvori..vevnitr jsou urco lepsi Kravare
PPPP-juuu, tak to je super!!!Ja mam taky datum 24.7.:))) Vitej..;)
A co se tyka veku, je mi 27 a kdybych nestudovala, tak bych si vzala meho draheho klidne i driv..tatka ma zkusenost, ze kazda zenska bez ohledu na okolnosti chce hned po svatbe otehotnet..no me to ted uz asi taky potka, takze mu to opet potvrdim..:DDDDTakze kvuli tatinkovi az ted..;), ale je pravda, ze segra se vdavala ve 21letech(nemusela), pak po svatbe teda misto skoly hned skocili na mimi, po nem druhe..takze ted uz je vic jak 7let na materske a pul roku rozvedena..:(