Ahojky, my planujeme s partnerem svatbičku bud na Slezskoostravském hradě, nebo v Hradci nad Moravicí nebo a to by se mi osobně nejvíce líbilo ve Staré Vsi :) a termínově máme zatím 11.9.2010 :-) ;-)
no, jo uz to vidim, to je fakt krasnty zamek, predstav si, ze mi to uplne uslo :-D hmm my to budem mit v Dehylove na Lodenici, ale treba na fotky bychom tam mozna mohli :-D
no co se clovek nedozvi od mladoboleslavacky... :-D
já jsem právě nevěděla kde by to mohlo být.. ještě se tam musíme jet podívat.. mě by se líbil i ten hrad... tady je v okolí tolik krásných míst, ale vzhledem k okolnostem to bude tam u vás :))
;-) cauky holino, vitame! Havirov - tam znam kamosku
a puvodne jsem dost uvazovala o zamecku v Havirove, ale ted uz ne.
Kde to planujete?
maurinka=> to me hned napadlo, ze v cechach je preci jen vic hradu a zamku, no tak ale doufame, ze se ti svatba na ostravsku bude libit. a to budete pak zit v OV?
Ahoj holky, Nadi a Luci hlavně, promiňte, že vám tu lezu, ale vidím, že řešíte fotografa, tak Nadi, my měli Radima Horáka, nějaké ukázky najdeš v albu a kdybys chtěla vidět hotové fotky, můžem se někdy v Porubě sejít a já ti je přinesu ukázat. Jsou fakt moc krásné a ceny má taky dobré, kontakt posílám IP. :-)
Cau lenajs! klidne nam sem lez :-D to my rady uvitame rady od novomanzelky z OV!
Fotografa Horaka mame predbezne zamluveneho taky, ceny ma uz teda spise odpovidajici jeho popularite, lenajs mela lonske ceny :-D ted je to od 6 tis. vys... a za dopravu chce 7kc za km, coz neni nejlevnejsi...
ale fotky dela pekne...
Nad> zkusenosti a ukazky bych shanela ve foru - nevesty OV 2009, protoze tam uz holky mely tu cest :-D
Andys - zdravime!
rolnicek > diky za tip
Ja jsem ji uz ale davno olovila mailem a nic...
a ty fotky co mas v albu jsou vsechny od ni? ty s malym klucinou jsou krasne
ale nektere by se totiz daly jeste dotahnout k dokonalosti... (nic ve zlem)
jo pak jsem jeste zjistovala okolo Turka z Opavy...
Ta zdravím děvčata, já jsem z Vratimova, takže okolí ostravy to je a svatba bude nejspíš na zámku v Bartošovicích. V pondělí se tam jedem podívat, tak uvidíme jak to vypadá na živo. Z fotek je to tam moc pěkné a od dalších holek mám jen ty kladné reference, tak jsem zvědavá. :-N
lucasek> zdravim! to je fajn, ze se pridavaji nove devuchy ze severu :-D
zamek Bartosovice? zase dalsi misto, ktere asi neznam... :-D no jo, kdyz ja sem takova ostravacka na baterky
:-D
byla jsem od 14ti na skole v Olomouci, takze jsem z Ostravy pomerne brzy vypadla...
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat na různé místa na obřady, popřípadě i hostiny :-)
Když jsem to dala do vyhledavače, tak se mi prd ukázalo :-| Děkuji...
monika> zkus si zajit na seznam uzivatelek z Ostravy, nebo svatby v Ostrave a projdi jednotliva alba...
nebo v nevestach OV 2009 se zeptej, kde mely holky svatbu...
zalezi na tom jestli chcete cestovat mimo OV, jak daleko... jestli nechcete obrad i hostinu na jednom miste, jestli to chces v budove nebo venku a podobne...
ja jsem treba hledala na serveru hradyzamky v okoli OV, ale nakonec jsme stejne vybrali uplne jinak :-D
jinak oblibena mista OV a okoli, tak narychlo:
Slezskoostravska radnice
Slezskoov. Hrad
Hradec nad Moravici
Kravare
Porubsky zamecek
Studenka zamek
Hukvaldy
...
snad ti to trochu pomuze
;-)