Svatby 27.6.2009

Zobraz úvodní příspěvek
V tento den se budu vdávat...
Odpovědět
ahoj holky, zdravím Vás z uplakané a studené Vysočiny. Mončo, já jsem tu hody zažila poprvné, protože zas tak dlouho tu ještě nebydlím. Hody by byly super, kdyby vyšlo počasí, takže jsme tam byli jen chvíli, protože celý den byla hrozná zima a ještě pršelo. Celý víkend tu byl nějaký program a včera odpoledne probíhal ortel, kde se zabíjel beran, takže nastoupil soud a četl, co se tu za rok stalo a koho musí odsoudit. Ale jak říkám, tak dlouho tu nejsu, takže všechny ty lidi, kterých se to týkalo (jako že třeba někdo někomu jinému házel mrtvé kočky přes plot :-D ), moc neznám, ale byla tu spousta stánků, přijela mamka a sestřenka s rodinou, tak jsme se sešli u nás doma a udělali jsme si i menší hody doma :-D tak snad za rok vyjde počasí, abychom tam mohli strávit mnohem víc času. Kačko, my jedeme taky do Ikey tento týden, mám tam vyhlídnutý obraz do obýváku a taky sháníme stůl a židle, tak se tam taky v pátek vypravíme a snad seženeme, co potřebujem. To musíš být dnes celkem nevyspalá :-) ale chápu to, určitě jste měli velkou radost z nové koupě, to znám.... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky Verčo, tak to jo, to mě ani nenapadlo, že tam bydlíš krátkou dobu, ale jak to popisuješ, tak to muselo být dobrý. Jen s tím počasím, je to vždycky v tomto měsíci naprd, já už to pomalu vidím o víkendu na zimní bundu, abychom mohli alespoň prolést stánky a nezmrznout. :-D Katko, teda vy musíte mít hodně hodné sousedy. :-D Hlavně, že vám to udělá ten nákup radost.Taky to znám, vždycky jsme to dávali dohromady do noci. :-) Teď už máme kompletně všechno zařízené, to jsme stihli ještě před svatbou, my s tím začli hned, co jsem se přistěhovala tehdy ještě k budoucímu manželovi :-) . Takže teď se u nás renovují garáže a dělají se spíše úpravy okolo domu.No jo, pořád bude práce, letos už toho moc nestihnem, díky počasísí. Včera ti ten úklid vyšel dobře, bylo fakt hnusně. Já ani nevěděla, co mám dělat. Byla jsem ráda, že jsem vůbec došla nakoupit, aniž bych zmokla. Jinak u nás na horách už taky napadl nějaký sníh. My totiž z domu vydíme na horu Ostrý a od naších je vidět na jezerní stěnu Černého jezera. Takže máme vždy přehled, jaké je nahoře počasí. Jestli tam náhodou nejsou mraky a to jsme od toho vzdáleni ca 20 km.Děláme si vždycky takový domácí předpovědi počasí, jestli tam má cenu vyrazit. :-D :-D Papa jdu natírat palubky, už mám absťák po tom smradu z tý barvy. :-N
Odpovědět
Profilova fotka
Tak už je to tady holky, zrovna teď u nás řádí taková menší sněhová vánice. BRR :-S .
Odpovědět
Mončo, to ani neříkej! Já jsem zatím v práci, tak nemám tušení, jak to u nás na Vysočině vypadá. No to se máme na co těšit.... Já pracuju v Brně a tady zatím krásně svítí sluníčko ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky holky, tak tady dnes střídavě svítí sluníčko a leje, dopoledne tedy i se sněhem a děsně funí. O víkendu jsme byli na chalupě, pořád jen lilo. Tak jsem s malou byla zavřená uvnitř. Mužík makal venku a teď i v práci dělají venku, taky je pěkně nachcípaný, doufám že to nechytneme taky. Závidím, že nemáte Ikeu daleko. Taky bych tam něco potřebovala, ale kvůli drobnostem se asi 100km nevyplatí jezdit.
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky holky, Jitko, to máš tu Ikeu ještě blízko, já mám nejbližší 150 km. :-N No tvýmu manželovi to vůbec nezávidím a nedivím se, že je tak nachcípaný, to by v takovým nečase zkolilo každého. Tak hlavně ať ten bacil na tebe a malou nevleze. ;-) U nás je to taky hrozný, ale stále střídavě sněží nebo vylejzá sluníčko, nachvilku jsem byla venku, ale raději jsem zalezla. Je hnusná zima, u nás je jen sotva 5 stupňů. Verčo snad u Vás bude lepší počasí a doufám, že cestu domů jsi bez problémů zvládla. ;-) Mě před chvilkou manžel volal, že se vrátí nejdříve za hodinu domů. Dnes byl na výjezdu v Praze a říkal, že jsou všude havárky, i v Plzni je nějaká řetězovka. Takže sotva jede. No jo, už to začíná, horší se počasí, ale spousta řidičí na to pozor nedávají a jezdí furt jako blázní,a pak to tak dopadá. :-S
Odpovědět
Mončo, tak jsem před chvílí dorazila domů a lepší počasí tu není, sníh se tu začíná i držet, takže je místy bílo. Zima je tu pěkná. Schválně se jdu podívat na teploměr.....jsou tam čtyri stupně. A to jsem si dneska ještě vyjela v botkách na podpadku :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Verčo, tak to jsi byla dobrá s těmi botmi. :-) U nás se naštěstí zatím žádný sníh neudržel.Ještě si tam může nahoře chvilku zůstat. :-D Já se spíš děsim té předpovědi na víkend, asi si už pomalu opráším zimní bundu, jinak na pouti zmrznu a budou mi třeba z nějaký atrakce odsekávat. :-D Ba ne, na žádnou se nechystám. Nejsem blázen, akorád bych z toho mohla omarodit. Jinak můj manžílek mi v pondělí zase odlétá na 6 týdnů do světa. Takže zase ze mě bude slaměnka. Aspoň, že to tak vyšlo, protože je to po 3 letech, co bude konečně doma na pouť. :-)Jinak ta pouť neni přímo, tam kde bydlíme, ale ve městě vedle, odkud já pocházím, což je pouhý 1 km, do centra 2 km. Vy už máte nějaké plány na víkend? I když ono se toho moc plánovat nedá, při tom počasí. :-( Je z vás některá lyžařka? KDyž už nám padá ten sníh. :-D papa
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky. Teda to počasí je opravdu na pěknou depresi a mě zrovna včera zkolila a pořádná :-( Můj nejlepší kamarád s přítelkyní oznámili, že v květnu čekají miminko, že na něm pracovali rok a nikomu to neřekli.... Strašně jim to přeju a jsem za ně fakt šťastná, ale doma mě přepadli hormony a probrečela jsem 3 hodiny. Vůbec se to nedalo zastavit a byl to pro mě fakt šok. V práci je to nějaký na pytel, miminko chci, ale manžel ne a do toho všichni kolem mě plánují a chtějí. :-( Můj milý mě bohužel absolutně nechápe, jak se cítím. :-( Je mi fakt mizerně. :-( :-S :-S :-S :-| :-| :-| :-| :-( :-( :-( :-( :-(
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky Kačko,je mi jasný, že tohle počasí ti nepřidává, ale buď silná. Vždyť těch pár měsíců uteče jako voda a budete se na mimčo taky společně těšit. Vždyť tento čas můžeš brát jako takovou přípravu na mimčo. Co takhle si třeba začít zlepšovat fyzičku, to je pro těhotenství také důležité. Teď na podzim začalo spoustu kurzů - aerobik, pilates atd. U vás musí být spoustu nabídek a hlavně vyčistíš si na chvilku hlavičku a uděláš něco pro své tělo. Nebo jak všude radí, že se mají upravit stravovací návyky než se začne pracovat na miminku. Chlapí to vždycky berou trochu jinak a pokuď se na ně moc tlačí, tak se tomu vyhýbají ještě víc. Já vím, že se mi to lehce povídá, ale nějak tě musím trochu povzbudit a myslím, že ostatní se ke mě taky přidají. ;-) Hlavu vzhůru a trochu úsměvu.Posílám ti trochu sluníčka, co nám tady chvilkama vykukuje. papa ;-) ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, Kačko nevěš hlavu, já to taky zažila. Nějakou dobu jsme se i snažili a přišla švagrová s tím že čekají a nic neřekli že chtějí třetí. Manžel byl hodně naštvaný, jelikož jsme vysadili HA ve stejnou dobu jak jsme pak zjistili a on po miminku toužil víc než já. Ber to tak, že zatím budete trénovat jak si ho vyrobit a potom už to bude naostro. V životě jsou měsíce chvilka, tak to ještě chvilku vydrž a určitě se dočkáš. ;-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, moc díky za podporu. :-) Cvičit chodím už dlouho, 1x někdy 2x týdně na jumping. Je to velká sranda a odreagovačka. Doporučuji. ;-) ;-) ;-) S tou životosprávnou máš ale pravdu, na to bych se měla zaměřit. Mám managerskou pozici, od rána stres a málo času na jídlo. :-( Ráno kafe, pak jen oběd a večer něco studeného. Asi bych měla začít snídat a jíst víc pravidelně. To je pravda, aby bylo tělo fit, až budeme dělat mimi. :-) Zkusím se zaměřit na tohle. :) Jen mě prostě přepadnou chvíle, kdy závidím všem, kteří mají to, po čem já toužím už hodně dlouho. :-( Ale snad to opravdu rychle uteče. :-) Díky oběma a všem přeji pěkný večer a hezkou dobrou noc. :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Krásné dobré ránko holky ;-), Katko, to jsem ráda, že se mi alespoň do něčeho povedlo trefit. Ty opravdu moc pravidelně nejíš. Já byla taky taková, ještě když jsem byla na škole, ale potom mě skolila nemoc a nějak jsem se naučila pravidelně jíst 5x denně. I když jsem měla v práci stres, tak jsem byla tak naučená, že jsem všeho nechala a prostě se najedla. Co bylo tedy pro mě nejhorší se naučit byla snídaně. Většinou jsem si ji brala do práce ve formě mussli tyčinek, sušenek, jogurtů atd. Jelikož jsem začínala v 6 ráno, tak jsem jedla nejdřív v 7, mě totiž trochu víc trvá než se probudím. :-D Taky když jedeme na dovču a kupujeme polopenzi, tak první dva dni to vydržím, ale pak si už musím něco kupovat a nebo používám zásoby, co jsem si dovezla, abych mohla víc jíst. :-D :-D Hele co je to ten jumping? To vůbec neznám, to k nám do našeho města ještě nedorazilo. :-D :-D Katko nic si z toho nedělej, že ti někdy takové chvíle přepadnou, myslím si, že jsme na tom všichni stejně. Já mám největší depky, když můj manžel je tak dlouho pryč a hlavně v takovým počasí. To se člověk nemůže pořádně zabavit. :-S Prostě každý má něco. :-( Holky musím končit, za chvilku jdu na bus a tradá do okresního města hezky vymrznout. ;-) Přeju Vám hezký den, aby byl lepší než ten včerejší. :-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
:-) Dneska tu v Praze celý den sněží. To je tedy říííjen. Brrrr. :-) Naštěstí se to nedrží, ale kolegyně dojíždí z Jablonce, tak ukazovala fotky v mobilu, jak jela cestou do práce. Asi 20 čísel sněhu - to je síla... Jumping je cvičení na takových trampolínkách. :-) Je to náročný ale super odreagovačka. Zadej to do googlu a najdeš i nějaká videa. Na první dojem to vypadá "směšně", ale stojí to za to. :-) Máme super trenérku, takže si občas připadáme na vojenském výcviku, jak na nás křičí, ale to nás aspoň povzbudí. :-) Dneska už je to lepší. Už piju čajíček a za chvíli si jdu udělat snídani. :-) Papa a díky
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, tak jsem dorazila dom, cela pomrzla, tady taky sněží, ale nedrží se to. Budu se po tobě Katko trochu opičit a jdu si taky udělat čajík a asi i oběd, už mám hlad jako vlk. Za snídani chválím. :-D ;-) Před chvilkou jsem koukala na novinky a ten sníh je všude dost hrozný, ještě ta zima mohla chvilinku počkat. :-( Jumping, to musí být bomba, to by mi taky bavilo, ale u nás nic takovýho neni,na to jsme ještě asi moc malý město. ;-( ;-( Jak jsi na tom po tom cvičení, nemáš pocit, že pořád skáčeš? :-D Papa
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, když jste u toho cvičení, nemáte některá zkušenost s pilates? Kámoška mně na něj láká, ale ještě taky nebyla. Je to prý na zeštíhlení a posílení svalů, což já bych spíše potřebovala něco na odbourání tukových zásob, jsem poslední dobu nějak nabrala. Což ona nemá vůbec zapotřebí, což jí pilates vyhovuje.
Odpovědět
Profilova fotka
Ještě jsem chtěla. Jsem si dnes připadala jak pitomec. Dnes u nás otvírají nový obchoďák. Jsem si domluvila hlídání na ráno a vyrazila, potřebuji tam něco sehnat pro malou. Tak abych měla ještě výběr než se tam všichni nahrnou. Jenže už v trolejbuse jsem zjistila, že otvírají až odpoledne ]-( Jsem přešla silnici a jela zase domů. Šmejdi všude reklamy na dnešek, ale čas žádný. Někomu hodili letáky do schránky, ale bohužel nám ne. ]-( Jsem si připadala jak důchodci co pospíchají do Lidlu v den akce aby tam byli první. Nakonec jsem zjistila, že tam bude i nějaká akce pro děti, tak asi vyrazíme všichni, taťka zabaví malou a já to tam prošmejdím. Tady příšerně funí a sněží, ale bílo není.
Odpovědět
Profilova fotka
vrtule83: Tak to jsi mě pobavila s tím obchoďákem, nemyslím to ale nijak škodolibě. Jen jsi to vtipně napsala :-) Tak snad tam nebude tolik lidí, i když se bojím, že takovou akci si důchodci nenechají ujít. Ježiš, až já budu v důchodu... to nechci radši ani vidět. :-) Na pilates chodí moje kamarádka, co čeká miminko. Je to vhodné i pro těhulky. Je to hodně o posilování, ale co chodím na jumping, tak skupina před námi odchází s pilates a jsou všichni uřícení a spocení, tak bych se nebála, že tam kalorie neshodíš :-). My se chystáme chodit na pilates a na jumping, abysme si to trošku oživili, tak až vyzkouším, tak dám vědět. :-) leknin: Po první hodině jsem si připadala ještě doma, že skáču, ale teď mi to vůbec nepřijde. :-) Škoda, že to u vás není taky :-(
Odpovědět
Profilova fotka
z pilates - já už ani neumím psát předložky... Pardon. :-) Tady stále sněží a na chodníku to hned taje... Ať žije říjen. Jupí. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky holky,tak jste mě dobře pobavili, hlavně s tím krámem. To se stává Jitko. ;-) ;-) Pilates jsem zatím zkoušela cvičit jen doma dle videa,na mě to bylo hrozně pomalé a moc mi to nebavilo, a pořád jsem si říkala, jako k čemu to je, že to nic nenamahá a druhý den jsem rychle změnila názor, když jsem vylejzala z postele jako důchodce. :-D Bolel mi celý človíček. Jinak holky chci Vám popřát hezký víkend, snad nebude taková zimina. Zítra budu mít fofr, hned po obídku budu s maminou zdobit a péct chodské pouťové koláče, to bude zase zapatlaná až na hlavě a přecpaná. :-D Já totiž hrozně ráda ochutnávám náplně. :-N papa Monča
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, Mončo tak koláč bych si dala tedy, pošli jeden ju. Hlavně, že jsem pobavila. Tak jsme tam byli odpoledne a nic jsem nepořídila, lidí bylo hodně, naštěstí ne důchodců, ti už určitě nakoupili ráno v tom Lidlu když ve čtvrtek začínají akce. Malá si alespoň odnesla pár zvířátek ukroucených z balónků a od lízátka co dostala od klauna byla ulepená až za ušima. A byla tam Adriene Craft jak teď vypadla ze superstar, jestli to trochu sledujete. Na živo nebyla vůbec špatná. Tak dobrou noc, jdu zkoušet se naučit dělat discrapbooky z fotek. Manža chodí teď na noční, tak tu vysedávám u PC.
Odpovědět
Profilova fotka
Mám ještě na večer zábavu, manžel zapomněl zavřít krabici s cvrčky a všichni utekli. Něco jsme pochytali, ale stále odněkud vylézají z světlem, ty budu nacházet ještě za týden =-) ho zastřelím.
Odpovědět
Ahoj holky, všechny vás moc zdravím ;-) Já jsem byla včera pracovně na Slovensku a cesta byla teda šílená, hlavně v Beskydech, to jsem si musela vyfotit, abych to doma ukázala. Myslela jsem si, že na Vysočině je dost sněhu, ale to co jsem viděla tam...no šílené! Vždyť je říjen! Mně včera večer začínala první hodina jógy, tak jsem si už ve středu všechno pěkně nachystala, abych pak jen vyrazila, jenže díky tomu počasí jsem se domů dostala až v osm večer a to už bylo po józe.. :-( Právě jóga mi byla doporučená kvůli otěhotnění. Jinak dneska odpoledne jdeme na výsledky vyšetření plodnosti, tak jsem jak na trní a mám strach, co se tam dozvíme. Moc se mi tam nechce....tak na mě myslete ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Verčo, držím palečky, jak nejvíc to půjde !!! Dej pak vědět !!! Jitko??? Jaké cvrčky??? Beru to asi jako potravu. :-) Naši mají doma hada a krmí ho myšičkami. Taky nám jednou jedna myška utekla. Byla to sranda. Nemáte doma nějakého sklípkana, že ne???
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, Verčo, určitě na tebe myslím a hlavně doufám že výsledky budou OK. Hlavně pokud se ti bude chtít nám dej vědět. Katko jo cvrčky jako potravu, máme toho doma víc a i toho sklípkana. Zrovna dnes manža přinesl ráno křečky na skrmení pro hady od kolegy z práce. A máme ještě gekony a ještěra.
Odpovědět
Taky doufám, že to bude OK, ale bohužel tomu moc nevěřím, už 15 měsíců neberu HA a nic....uvidíme odpolende. Jitko, asi bych nechtěla jít k vám na návštěvu, hrozně se bojím pavouků!!! Hadi mi až tolik nevadí, ale asi bych se taky držela co nejdál :-D a koukat na hada, jak polyká křečka....to by teda fakt nebylo pro mě! Jak dlouho už to máš? A jak vypadá gekon, to ani nevím, budu muset kouknout na net...
Odpovědět
Profilova fotka
Ty jo, tak to je síla, právě jsem koukala na net. Je to taková roztomilá "ještěrka" ta by mi nevadila. Ale ten sklípkan.... WAU. Klobouk dolů. :-) Verče držím palečky a věřím, že se napíše samé dobré zprávy. Holky užijte si krásný víkend. Já ještě hodinu a půl a mizím domů. Pátek máme krátký, tak aspoň to potěší. :-) Papa v pondělí :-) Jedeme na chaloupku k našim.
Odpovědět
Profilova fotka
http://www.pavouk11.estranky.cz/fotoa... http://www.pavouk11.estranky.cz/fotoa... http://www.pavouk11.estranky.cz/fotoa... http://www.pavouk11.estranky.cz/clank... sklípkany jsme měli 4 ale už je jen jeden, máme ještě psa a rybyčky jo a dnes přitáhl ty křečky, tak všechy prej nesežerou že jsou velký, tak už máme i křečky ]-( vyhodit to nedokážu :-( mimo jiné tyhle stránky jsou mýho manžela a to dítko je naše Miška
Odpovědět
Profilova fotka
Ať žije zoologická domácnost manželů Krevových :-D :-D :-D . To je teda velmi obdivuhodné !!! Je to manželův koníček, nebo se tím živí? Máš můj obdiv, já bych asi v takovém bytečku neusnula ani na vteřinu. :-) Mizím na chaloupku. papa
Odpovědět
Jitko, mám úplně se na ty odkazy podívat, jsou na nich pavouci....? Těch se opravdu hrozně bojím, takže nemám odvahu se na to mrknout :-D
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?