Ahojky, tak jsem dneska udělala super kup. Koupila jsem bílou organzu na auta a to 5,5m šiře 1,5m za 25Kč/m. Mají v Jysku slevy, měla jsem štěstí koupila jsem poslední kus.
No to jo... to je už hodně :) já si ji kupovala z jednoho eshopu po 9,5metrech a šíře 0,5m. Abych měla dekoraci na stoly. Na auta jsem kupovala tu užší.
Tak to Ti gratuluju k super úlovku ;-)
Objednali jsme je 31.1., 26.2. jsem jim psala mejl, aby mi dali vědět, až budou prstýnky posílat, hned následující den mi volali, že je posílají tj. 28.2. Dnes je 9.3. a prstýnky stále nemáme.... Říkali, že teď to nemůžou ověřit, že ta paní už šla domů (v 17 hodin jsem volala). Ověří to zítra.... Netuším, jestli je opravdu poslali, říkají, že jo... Na poštu jsem už volala několikrát a nic tam nemají. Ach jo... Tak jsem se na ně těšila :-( .
Jsem jim psala mejl o víkendu, kde ty prstýnky jsou a během dneška se vůbec neozvali.... Tak jsem jim zavolala a říkali, že to musí ověřit atd... Fakt divný...
Kéž by... Jinak oznámení už máme taky na poště, zítra vyzvedneme, jsem netrpělivá. Šatičky už se mi šijou.... Stojí to peněz všechno to kolem svatby...
Ahoj kd23, budu ti schůzce rodičů držet palečky, snad to dopadne stejně jakou mě. Ćasto se stává, že když už dojde k setkání rodičů, tak je jednání jiné. Tak snad to vyjde i tobě, mě osobně spadl kámen ze srdce :-)
NA svatebkní cestu pojede, no spíše poletíme 8-) , na řecký ostrov Lesbos, já jsem totiž Řecko miluju :-)
Ahoj holky, tak včera byl přítel u rodičů. Den předtím volali, že by s ním chtěli mluvit mezi 4 očima (beze mě). Tak na svatbu dají jen 15 tisíc. Jeho otec se ženil už 3x a přijde mu zbytečný dělat takovou slávu a jeho máma říkala, že měli malou svatbu (Dělali topinky na louce asi 10 lidem a pak rozesílali jen oznámka, že se vzali) A že to bylo dost romantický, jak to bylo malý......
Prý jsme mohli vybrat levnější restauraci. A ta schůzka s mými rodiči, chtějí si jen tak popovídat a ne řešit peníze....... Tak to mého tátu asi klepne, až se tohle dozví...
No uvidíme za 14 dní, až se sejdou..... :-(
Tak držím všem palce, ať to nedopadne, jako u nás.... To jsou fakt nervy.
Takže svatební cesta se konat nebude a zbytek hostiny zaplatíme my. Nechci, aby naši platili 50 tis.... :-(