Tak já se dneska taky trochu rozhoupala, jelikož jsem nemocná a jsem doma, tak jsem popátrala na netu, a už mám pár tipů na obřad, teďka to ještě proberu se snoubencem a zajedeme se tam osobně mrknout,a konečně už něco taky zamluvíme :-)
a Lui, koukám, že Albertovec můžu ze seznamu vyškrtnout :-)
@lui v pohodě, nic se neděje, kdo dřív přijde, ten dřív slaví svatbu na Albertovci :-D ještě jsou ve hře Kravaře, Kozmice, Dolní Benešov, Raduň, Třebovice, Háj ve Slezsku,... a ještě pár dalších míst , máme v plánu sednout do auta a objet okolí a něco zajímavého ještě objevit :-) tak až to bude hotové, tak dám vědět :-)
Slyšela jsem, že zámek Raduň je krásný. Mě se taky líbil zámek Kocharowsky, ale pro nás už to bylo daleko. Už ten Albertovec je trošku dál... Určitě dej vědět...jsem zvědavá :-)
@lui Raduň byl taky můj tajný tip, ale bohužel 22.9. tam není svatební den, a výjimky se tam prý udělují jen velice zřídka, prý na to nemám vůbec spoléhat, ale paní, co to má na starosti tam nebyla, když jsem tam volala, tak uvidím, co zjistím příští týden :-)
Ještě mě napadl Hradec nad Moravicí... ale nevím, teď se tam ženil spolužák, říkal, že tam měli jen obřad a hostinu jinde. Eventuelně bych mohla zjistit podrobnosti :-)
@haninka712 mám dojem, že jsem tady četla diskuzi, že to tam jde jako na běžicím pásu, jedna nevěsta za druhou, ale nemohu posoudit... S těmi místy je to na prd... A ty máš ještě nějaká místa, která by se líbila?
@haninka712 ještě mě napadlo, že my jsme měli krom Albertovce ještě druhou možnost a to obřad v kostele v Ludgeřovicích a hostinu v restauraci Kamenec v Jilešovicích....
@lui kamarádka měla svatbu na Hradci, ve stejnou dobu měly svatbu ještě asi 4 páry - každý v jiném zámečku nebo venku, byl tam fakt šílený zmatek a strašně moc lidí... takže už jen to se mi na tom nelíbí, že by všude kolem byly zmatky...
jinak jsem přímo z Ludgeřovic, ten kostel je tam opravu nááádhernýýýý, ale nechceme (a nemůžeme) mít církevní obřad... Kamenec je krásný, ale když máš víc než 30 lidí, není tam místo na tancování :-(
celý zítřek máme se snoubencem vyhrazen na svatební pojíž'dky, máme v plánu objet pár restaurací a obřadních síní, tak pak napíšu, jak to dopadlo :-)
a moc děkuji za ochotu a tipy !!! ;-)
tak jsme se dneska byli podívat celkově asi na 6 místech, kde by mohla být svatební hostina :-) do dalšího kola výběru postoupily dvě restauračky, jedna má krásný velký nově opravený sál, je celá bílá (takže se bude dobře zdobit do stylu který chci), jsou tam velká okna, a patří k ní i menší místnost, kde můžeme mít raut, pití,... dali jsme si tam oběd, a byl fakt dobrý, obsluha příjemná, krásné čisté toalety,... :-) bohužel tam dneska nebyl pan provozní, takže mu musíme zavolat a domluvit se s ním na osobní schůzce, a poptat se na všechno důležité. V druhé restauračce je sál trochu menší, ale jsou tam nádherné tapety, závěsy, a působí to noblesnějším dojmem. takže ještě chvíli počkáme, mrknete se na ještě pár míst, a uvidíme :-) každopádně mám z dneška moc dobrý pocit ! ;-)