Zdravím všechny nevěsty, které plánují svatbu v regionu Zlínska v tento datum. Doufám, že se nás tu pár sejde a vyměníme si zkušenosti ohledně místa hostiny, obřadu, cukroví, dortů, svatebních šatů a dekorací a tak prostě pokecáme :-) :-) ;-) x-)
Ahojky, tak to je bezva, že jsem na někoho natrefila, jsem moc ráda, že jsi se ozvala :-) :-)
Už pomalu začínám, sice je ještě dost času, ale přece....máme zamluvenou fotografku, jasné místo obřadu, nějaká dekorace se doma shromažďuje a teď pátráme po vhodném místě na hostinu. A co Ty? :-)
Ahojky,
tak datum svatby je zatím stanoveno na toho 11. 6., ale zatím spíš plánuju, oficiální zasnoubení ještě neproběhlo :)
No já se teď tak rozhlížím, co by se mi líbilo,..jaké šatičky, prstýnky a tak :)
Zvažuju taky barvičky..líbí se mi zelená..i vínová..Jinak fotit mi bude nejspíše bratránek, takže to je vymyšleno :) Jinak svatbička bude na chatě a obřad venku před ní...no snad nebude pršet :)
A kolik plánuje lidí?
Jůů, na chatě, to je super!
U nás se taky plánuje a zasnoubení zatím nikde... :-D :-D
My plánujeme 70 lidí, obřad bychom rádi na zámku ve Vizovicích a hostinu zatím netuším kde....tím, že je nás moc, je to složitější :-)
Mrknu, tak to je sranda :-) :-) Ale já stejně uvidím až podle zkoušení, na fotce vypadají pěkně každé :-) :-) Pak musíš naházet do albíčka fotky, ať se pokochám ;-) ;-)
No tak to já chtěla původně taky ve Vizovicích, mám to tam ráda...jenže svatba bude v N. Hrozenkově, takže by to bylo daleko..
Ale svatbu budeme mít malou...asi 25 lidí..a pak navečer dalších asi 10..
Tak to jo, to by bylo daleko, to je pravda.
Jasně, dneska ty velké svatby už se asi moc nenosí :-) Jen my prostě nemáme koho vyškrtnout :-D :-D
A kdy a kam vyrazíš na šatičky?
Noo..tak moje známá teď bude mít svatbu o 120 lidech..to už je síla..celá rodina :o)))
Tak kdybych tam měli všechny tety, strejdy, bratrance atd...tak by se to vyšplhalo na hoodně vysoké číslo :o) Ale tak nechceme moc utrácet..šetříme :)
Jinak šatičky..asi projdu salony ve Zlíně...a uvažuju, že bych si přímo nějaké koupila a pak prodala...vyjde to skoro stejně :) A co ty?
Tak to my tam máme nejbližší rodinu a kamarády, ale je nás hold hodně :-) :-)
Šatky půjdu zkoušet v září, určitě ke Svozílkům, ty si všichni hrozně chválí :-) A tím koupením to je pravda, někde vyjde i ušití šatů levněji, než jejich půjčení :-) :-)
Ahoj. Moc dobré téma. Taky to mám naplánované na toto datum.
Zatím jsem na začátku. Pokoušela jsem se zatím si domluvit místo obřadu (přece jen je to pěkný termín) na zámku ve Vizovicích, ale tam jsem moc neuspěla prý příští rok se zamlouvá až od půli listopadu :-( .
Veri a ty jsi už volala do těch Vizovic?
je tohohle fora jsem si nevsimla :-D :-D :-D :-D
tak uz jsem tady. fotgrafa uz mame taky domluveneho. koukala jsem na ty Stranky Svozilku a maji tam fakt nektery saty moooc hezke, tak tam urcite zajedem to omrknout, ale vidim to az tak na listopd nebo rijen, tak nejak