si myslím ;) máme to stejně, taky příští rok v září - po státnicích....tak snad je udělám pěkně na první termín někdy v květnu nebo kdy, ať mám pak ještě čas na dolaďování :)
Po státnicích, tak to řeší hodně je lidí to je milé. Budu držet palce ať to vyjde v řádnem termínu ať pak můžes jen plánovat svatbu a dolaďovat:-) Už víte kde svatba bude?
@naju jé děkuju, tak snad vše vyjde tak jak má ;) ...no svatba bude někde v okolí Slušovic, ještě přesně nevíme, začnem to řešit asi v létě po zkouškovém :)
ahoj:-) my bychom takych chtěli září 2013 a vypadá to taky na 13 :-)) tak to je super!:-) jsem se bala, ze budeme jedini... uz nam par lidi rikalo cosi o trojkach, ze by radeji jeste rok pockali.... je to sice jeste za rok a pul, ale uz po ocku koukam:-) at mam jasnou predstavu:-)) uz po statnicich mam a tak vim, ze kazda dobra prace potrebuje svuj cas (i ta diplomka) :-D tak vsem kdo budou statnicovat drzim palec, at to dopadne a muzou se naplno venovat planovani :-))
jéé, to je milé, že se nám to svatbování v zaří tak rozrůstá. Bála jsem se, že tu budu jedíná tak brzo ;-) 13.9. je hezké datum, nevím jak to vychází numerologicky, ale určitě to bude ten nejlepší den pro Vás:-) My zatím nevíme, naplánujem to podle toho jaké bude letos počasí:-) :-D
Budu moc ráda když se podělíme o to jak probíhají přípravy....musím se pochlubit, mám uplně první svatební věc a to skleničky na šampaňské, jednu s obrázkem nevěsty a druhou s ženichem :-N mám z nich veeelkou radost. Ted si tak pro sebe vymýšlím barvu...
@zuzamate budem mít asi stejné datum! :) tak doufám, že všechno krásně vyjde, i počasí a tak..
@naju teda, Ty už jsi o krok napřed před náma...už začínáš křečkovat věci :D ...no já už jsem tu víc jak na facebooku, ale aspoň si protřizuju, co budu chtít a co mi přijde už zbytečné...zatím toho mám tolik, že bych potřebovala ty svatby tak 3 :))) barva se mi zatím líbí levandulová (možná se stříbrnou) ...a k tomu už vymýšlím kytku, výzdobu a tak...ale hlavní věci netuším, což je restaurace, kapela atd....
...holky, kdy si tak plánujete jít vybírat šaty do salónů? aby se mi nezačali smát když tam přijdu v červenci třeba :)) ..ale začátek září je moc oblíbené datum a já chci velký výběr šatů :)
@marketa_ ja jdu na šaty až příští rok, tak někdy v únoru... doufám, že už budou mít nové kolekce šatu... přece jenom se mi to zdá ještě moc brzo jít tam letos... nehledě na to, že ty šaty budou třeba ještě několikrát půjčené a může se jim něco stát;-)) Jinak myslím, že je hlavní zajisti místo obřadu a hostiny a až potom vymyšlet výzdobu:-) Potom už na konkrétní místo :-)
@jittus ok, začnu se šatama až na konci roku, už bude po sezóně, zničené vyřazené :)) ...po výzdobě zatím jen tak pojukávám, ale myslím, že takovou decentní jaká by se mi líbila, narvu všude :)
Byla jsem v salonu s kamarádkou a optimální je prý příjít vybírat a zkoušet šaty tak pul roku předem, Myslím že jít tam rok dopředu tak hrozí, že ti za rok nebudou líbit :-(.
market schvaluji tvůj výběr levandulové barvy .... já miluju levandule! x-) ! takže pokud bych chtěla mít svatbu ideální... tak vyzdoba všude levandule i kytice z levandule a celkové alá provance styl. Takže za mě ne levandulová barva ale levandule všude:-)....Já přemýšlím nad tyrkysovou...modrá mému miláčkovi neskutečně sluší :-)
@marketa_ Tak to si budeme držet palce vzájemně - přítel má státnice leden 2013 a já mam absolutorium červen 2013 a svatbu bychom chtěli buď konec srpna nebo září 2013 :) A také už koukám a plánuji, protože počítám, že v době učení se to moc nebude reálné :)
Já se po šatech koukám zatím na internetu. Nějakou představu mám, ale jelikož jsem silnější postavy, budu muset brát, co mi padne...ale ráda bych do příštího roku zhubla! Kdo bude hubnout se mnou??? :-D ;-)
Nám se oběma s přítelem líbí ladění do červena. Oba tu barvu máme rádi a oběma nám i docela sluší, takže to máme nejspíš jasné. Obřad chtěl přítel někde v zámecké zahradě - venku, ale pak uvažoval, co když bude pršet a tak.. tak jsme se byli podívat na obřad na radnici v Liberci a moc se nám to líbilo, i to prostředí a pan oddávající měl pěkný proslov. Navíc tam hrají na varhany a mě to připadá takové honosné :) Já jsem jinak z Jablonce nad Nisou a tam je příšerná radnice i ta obřadní místnost je taková mdlá... takže v tom jsme také oba měli hned jasno, že tam to nebude :) Také máme představu o místě pro svatební raut - nechceme hostinu, chtěli bychom obřad až kolem 14h a pak rovnou odpolední raut někde v penzionu, kde se pak bude i spát.. V jednom jsme se byli ptát, jak je potřeba rezervovat místo dopředu a pán nám vysvětlil, že všechny svatby pro letošní rok měli uzavřené smlouvy už v loni v září. Takže to je docela dlouho předem. Jen nám to nekoresponduje s tou radnicí, protože tam se zajednávají místa tak 6 měsíců před obřadem.
@luca_lucky no jako musíme to dát ty státnice na první dobrou, v září už nebude čas :-D ...hubnout nebudu, to bych se už asi pomalu ztratila :D ...nee, tak hubená nejsem, ale jídlo mi neberte :-D ...my budem mít svatbu určitě v kostele, ale i tak....u nás se musí všechno zamlouvat rok předem....brácha, co se letos žení, tak chtěli svatbu už loni, ale začali si zamlouvat všechno 6-7 měsíců před a už bylo vše co chtěli zamluvené, datumy, restaurace, fotograf i vyhlídlé šaty....no uvidíme, nějak to načasujem aby to bylo tak akorát :)
@naju levandulí je víc druhů, některé kvetou až do konce září.....ale tak uvidíme nu ;-) kdyžtak hortenzie taky miluju, snad pokvete nějaká rozumná barva :-)))
já bych taky chtěla v září... nejlépe 14.9. :)12.9 jsme se totiž s přítelem seznámili, tak by to bylo skoro na naše pětileté výročí :) teda zatím nejsem ani požádaná o ruku :-D ale protože dělám příští rok státnice, budu už si snad vydělávat a měli bychom i tak nějak dostavit domek, tak doufám, že by to mohlo příští rok vyjít ;-)