Svatba v září 2011

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Ahoj holky, je to hodně brzy, ale přeci, víte už některá že váš den bude v září?
Odpovědět
Profilova fotka
zdravim budouci nevesty, muzu se k vam pridat? My budeme mit svatbu 3. zari:)
Odpovědět
@adinkam ahoj, vitej :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, přidávám se =o) nám to snad dopadne 6.9.
Odpovědět
Profilova fotka
@skipysek To budete mít hodně netradiční datum ;-) Tak to jenom aby byli vstřícní taky na úřadě... Protože někde si ty datum sami vypíší a nedbají na to, co chce nevěsta... ]-(
Odpovědět
Profilova fotka
No uvidíme, to bychom měli vyřešit snad zítra =o) a to se chci vdávat ve dvě odpoledne.... budu aštvaná když mi nevyhoví...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, @makovaapanenka Taky už mě napadlo mít kapelu i DJ, ale to mi neprošlo :-) Takže momentálně taky s jedním DJ komunikujeme (a zřejmě s tím samým, jako vy - soudim podle balíčku) @akcccina Já bych ráda šla zkoušet šaty teďka v lednu, ale uvidim, jak mi to vyjde, zatim to nebudu hrotit @hatsepsut 1.Původně jsem chtěla nějaké tradiční oznamko, ale pak jsem si jedno odpoledne hrála a vytvořila naše originální, takže ho pak jenom někde necháme vytisknout na nějaký lepší papír 2. vývazky nemám v plánu vyrábět, chci koupit jenom obyčejné mašličky, ke kterým přidáme větvičku myrty nebo buxusu. 3. Přeju ti ať se brzo uzdravíš!
Odpovědět
Profilova fotka
@adinkam Zdravím, my máme svatbu taky 3. září :-) Kde to máte?
Odpovědět
Profilova fotka
vidím, že skupinka 3.9. se rozšiřuje :-D
Odpovědět
Profilova fotka
dekuji za privitani:) jsem ze stredni Moravy, stavbu planujeme bud u nas v kostele nebo u rodicu na zahrade. Uvidime jak se domluvime s panem fararem, zatim neni moc ochotny..mame zamluvene misto hostiny a kapelu. My budeme bez DJ, pritel je muzikant a jeho snem je si zahrat na sve svatbe, takze se sem tam vystrida s hrajici kapelou:)
Odpovědět
@smisca Moc dekuju!! ja taky necham asi vytisknout, nemate nekdo zkusenosti s kyoprintem? @adinkam ze stredni moravy? ja taky :))
Odpovědět
Profilova fotka
Přidávám se k 3.9. :-) máte někdo zkušenost s Průhonickým zámkem?
Odpovědět
Profilova fotka
@tekame Měla jsi pravdu nebyli vstřícní........... takže 2.9..... ale co na datu zqs tak nesejde
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@hatsepsut taky si budeme tisknout :-) chtěla jsem se zeptat, kde jsi sehnala ty figurky?
Odpovědět
Zdravím nevěsty a přidávám se i já se svým termínem 10.09.2011 :-) Ráda se připojím k Vaši diskuzi. Tak jak jste na tom s přípavami? ohledně kyoprintu dívala jsem si že tam mají velice krásná přání, ale neznám nikoho kdo by měl zkušenost s tímto e-shopem.
Odpovědět
@kristyn.g asi pred 2 lety v zamecke cokoladovne v kromerizi :)) jedna je tmava a druha bila - nevesta:)
Odpovědět
Profilova fotka
@nikiga Ahoj, Průhonický zámek bylo taky jedno z míst, o kterém jsme uvažovali. Moc se nám tam líbilo, ale pak nás odradila vysoká cena, špatné parkování a krátké intervaly mezi obřady jednotlivých párů... Ale o Průhonickém zámku je tady i samostatné téma. Vy už to tam máte zamluvené, nebo ještě vybíráte?
Odpovědět
Profilova fotka
@smisca ahojky, mame to zatim jen rezervovano, do konce ledna mame zaplatit zalohu,za ten obrad chteji dohromady 7600 nevim jestli v tom je taky hudba...taky jsem chtela posleni hodinu obradu coz mi rekla ze je 14h kterou jsme si objednali, tak snad nebudou moc pospichat... a kde to mate vy?
Odpovědět
Profilova fotka
@nikiga Co si pamatuju, tak hudbu na CD si každý mohl přinést vlastní. My to nakonec budeme mít na opačnou stranu od domova, u jednoho hotelu nad slapskou přehradou.
Odpovědět
Profilova fotka
@smisca a jak jste daleko s pripravama?Ja vlastne ani nevim u ceho mam zacit:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@nikiga Když už máte zarezervované místo obřadu, začala bych vybírat místo hostiny. Jinak mně dost pomáhá svatební plánovač :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@nikiga no každý má asi trochu jiné priority, ale souhlasim s makovoupanenkou - určitě zamluvit místo hostiny, pak fotografa a hudbu - to jsou asi nejdůležitější a nejrychleji zabrané "položky". Pokud se tedy nechcete spokojit s něčím obyčejným a to většina nevěst na beremku nechce :-) My máme zatim jenom rezervovaný termín na matrice, zamluvené místo hostiny a ubytování a fotografa. Teď zrovna řešíme hudbu...
Odpovědět
Profilova fotka
@nikiga My začali fotografem... Začínali jsme totiž brzy, takže o datum jsme se tak moc nebáli (stejně jako u místa), jako o fotografa.
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, tak jsem začala dělat seznam svatebních darů, ale skončila jsem u sedmi :-( Nějak už mě nic nenapadá a trochu se bojím, že dostaneme dva friťáky (jeden už máme) a tři rychlovarné konvice :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Svatební dary jsme taky řešili... Ale nevyřešili, takže budeme chtít asi peníze... Sice je nepotřebujeme (jasně, peníze se vždycky hodí, ale nepotřebujeme je tak nutně, abysme je chtěli mermomocí místo darů), ale kdo bude vymýšlet nejmíň 25 darů ? :-o
Odpovědět
Profilova fotka
@tekame No právě 8-( Ale říkám si, jestli to nebude blbé, říct si někomu o věcné dary a někomu o peníze... Já strašně nerada nakupuju, tak jsem doufala, že by mi to vyřešilo problém s pořízením některých věcí do domácnosti :-D No a babička nám stejně bude dávat kávový servis z karlovarského porcelánu vylévaný zlatem, mám ho slíbený už od pěti let :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@makovaapanenka Sice nerada nakupuješ, ale když jim neřekneš jaký přesně chceš, tak se ti sejdou pěkné paskvily ;-) Takže do obchodů stejně budeš muset vyrazit. :-D A můžeš to rozdělit - do půlky oznámení dáš kartičku s textem: chceme prašule a druhým pošleš seznam... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@tekame No já jim chci právě dát přesné typy výrobků, co chci, teď jsem surfovala po netu a vyhledávala, to mě baví :-) Stejně to ještě budu muset probrat s drahouškem, třeba ho napadne něco podnětného :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@hatsepsut moc hezký :-) @makovaapanenka my jsme to vyřešili těma penězma, bud si něco koupíme do domácnosti a nebo je použijem na svatební cestu. vubec nás nenapadlo co bychom tak mohli chtít hmotného ... Obdivuju že jsi vybrala 7 věcí :-) Já mam problem i vymyslet co na vánoce, natož k svatbě :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@kristyn.g Tak to já s tím problém vůbec nemám :-D Asi se ještě zeptám po rodině, protože brácha už avizoval, že by jim víc vyhovovalo, kdyby mohli dát finanční dar (nechuť k nakupování máme společnou :-D ).
Odpovědět
Tak, s těmi dary, taky jsem měi rpobém, vyřešili jsme to že sice chce přednostně finance, ale pár dražších darů - nový kávovar, další tiffany lampu do sbírky atd. a třeba různé hry :) petanque, scrabble atd. :)jsme nechali, naštěstí už všichni snad ví co máme a nemáme, jelikož jsem se zařizovali docela nedávno no a vytvořila jsem si tu seznam, který všem pak rozešlu :) a kdyžtak poveřím mámu vrchní kontrolou nad dary:)) A jinak, co nechci, tak nevím jak u vás ale na moravě se občas nosí nevěstě kytky, takže budu radši když ty peníze co by dali za kytky dají svatebčané na fond unicef ( jakože to člověk nikdy nezjistí jestli dali nebo ne, ale snaha byla :)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?