Sháněla jsem nějaký svatební diář nebo plánovač, ale našla jsem jen jeden typ a ten se mi moc nelíbil. Pak ještě jeden v kožených deskách, ale stál 2800,- Kč a takový blázen zase nejsem....no škoda :-| Docela příležitost na trhu!
dárek je to dobrý :-D z toho by se už nevykroutil :-D
tak si diářek asi vytvoříme samy ;-) co se dá dělat... asi na něm pomalu začnu pracovat.
tak já zase mizím ;-) zatím ahoj
Ahoj, už je to týden a já se s plánováním nikam nepohnula. Od pátku jsme byli s Honzou na prodlouženém víkendu u Liberce. Bylo to moc krásné, až na tu zimu. A dneska mám volno, tak bych ráda zašla na matriku...poptat se na pár věcí. Zkusím také zjistit kdy vyvěsí termíny. ;-) a dám vědět. No a když mám dneska to volno, pozvala jsem si sestřičku a budeme dávat dohromady ten diář a plánovat. Už se těším :-)
jak jsi na to ty? už si někam pokročila?
Ahoj, my jí planujeme na červen, měla jsem ji mít už letos,ale kvůli operaci jsem ji zrušila a pak jsem ani operaci neměla :-( Byla si se prosím už ptát na termíny, já byla v únoru a náš termín už byl zabraný,takže to chci tentokrát vychytat :-D
ahoj, na matrice mi řekli, že budou někdy v listopadu. Ale přesný termín zatím nevěděla. Určitě by to chtělo tam naběhnout co nejdříve....nejpozději v prosinci. Aby byla jistota, že si vybereme dobrý termín :-)
Ahoj, já jsem si zatím zkusila vyrobit dvě verze svatebního oznámení. ;-) Po diářích jsem koukala, ale zatim jsem si nevybrala. Co se zabrání termínu týka, tak se nejdříve musím rozhodnout, kde to budeme mít. Ale Teplice to asi nebudou.
A z čeho vybíráš? My bychom chtěli v TP nebo nejbližším okolí. Půl rodiny je odtud a z Honzovo strany jsou z Terezína. Ale tam to mít nebudeme, ta má půlka rodiny je totiž mnohem větší :-D tak aby se nemuselo přesouvat moc lidí. I kvůli rozvozu svatebčanů to chceme někde tady poblíž. Dneska jsme se bavili, že pokud nebude pěkný brzký termín v červnu, posuneme to klidně již na duben. Takže uvidíme co vyvěsí :-)
tak to je super, že už vybíráš jen ze dvou možností :-) to já s tím mám docela problém, a přitom váhy je Honza :-D já pořád kombinuji, ale nějak nemohu najít to správné řešení... obřad, hostina a následná párty, aby se co nejmíň cestovalo a zároveň to bylo to co si představujeme... nikdy bych nevěřila, jak je to náročné :-D
Ahoj, tak to je super, že si již vyrazila na lov. Ty šaty s bolerkem jsou úžasné a strašně moc ti sluší :-) Cos to navštívila za salón? a jak to funguje? ty skládáš nějakou zálohu i na zkoušení? nebo můžeš zkoušet jak chceš nezávazně? nějak v tom nemám jasno...
Já již pomalu nakupuji a zařizuji. Byli jsme s Honzou v Ikee a nakoupili svíčky (spoustu svíček ;-) ) a talířky pod svíčky. Vše tedy již v zelené. Dál jsem objednala vývazky, tady na brms. Měla bych je obdržet za dva týdny, pak je nafotím a dám k profilu. Od bývalé spolužačky jsem si objednala na zkoušku a ochutnávku svatební koláčky. Objednala jsem je mamce k narozkám, uvidíme jak to dopadne a kdyžtak je hned objednám i na svatbu :-) A strejda se mi nabídl, že bude fotit svatbu. Věnuje se fotografování, je to jeho koníček, navštěvuje různé kurzy a tak. Takže když mi říkal jeho představu, líbila se mi. Myslím si, že tohle si mohu odškrtnout ze seznamu ;-)
Ahoj, tak toho strejdu ti opravdu závidím :-p na tom ušetříte min. 5tis. Byla jsem Silhouette Fashion v Krupský. Už jsem tam byla se ségrou a s kamarádkou. Vyzkoušela jsem tam snad všechny šaty v mé velikosti, sem jsem dala jen ty fotky, které za to stály. Za zkoušení nic neplatíš. Dvoje šaty jsem si nechala za 300 Kč přeposlat z pobočky z Liberce. Jinak platit budu až případně zálohu, když už si na pevno nějaké šaty zarezervuji. Ještě bych se chtěla podívat do Bellezza salónu a možná zajedu do jednoho v Mostě.
Samozřejmě mu to plánujeme zaplatit. Bude s tím mít soustu práce, tak uvidíme. Třeba nám to nakonec dá jako svatební dar ;-)
ptala jsem se, protože jsem někde četla, že se tím chodila děvčata bavit (zkoušením šatů, aniž by plánovaly svatbu) A tak se salóny rozhodly, pro nějakou zálohu, kterou ti pak odečtou při půjčení. Aby se to nezneužívalo. Ale jsem ráda, že to tak není :-)
až půjdeš do Bellezzy, dej mi vědět jaký je postup u nich :-)
Bohužel většina salónů má otevírací dobu pouze ve všední dny. Chtěla jsem tam zajít zítra, ale bohužel. V týdnu to sotva stíhám, většina z nich má otevřeno pouze do 18 hod. Ale možná tam zajdu v pondělí.
Ten mám zrovna v plánu, je pravda, že jsem ho odkládala až jako poslední. Ale jestli mají otevřeno i v sobotu, tak sectam asi zítra rozjedu ;-) Díky za tip.
Ahoj, tak jsem byla dnes v Deltě v Mostě. Trochu mě zpovídali, aby si ověřili, že jsem opravdu nevěsta, ale dobrý. Žádnou zálohu na zkoušení nechtěli. Řeknu vám teda, že mi spadla brada. Mají tam úúúúúžasné kousky a všechny mi padly. Mám fotky v bogu, tak jsem zvědavá, zda se palce trefí do mých favoritek. 8-) Jsem unešená.
Ahoj, moc pěkné šaty :-) páni, vypadáš v nich jako princezna ;-)
Přemýšlím, že až začnu vybírat šaty, také se tam zastavím. Podle mě stačí, když vyrazím na lov až v lednu :-) nebo nejdříve po zamluvení termínu obřadu. Uvidíme. Také mě to moc láká a těším se na to, ale dokud není stanoven termín, přijde mi to předčasné :-)
Moc děkuji. To asi ano, já měla strach, abych se do něčeho vešla. Mám široký hrudník a mívám problémy se do něčeho dostat. Tak jsem potřebovala mít klid, že budu mít výběr. A nebo případně motivaci na zahájenï diety ;-) Jinak Deltu opravdu doporučuji, ceny jsou sice trochu vyšší, ale ty šaty za to stojí. Navíc tam mají výber i z bot a závojů a všeho možného. ..
Ahoj Holky, také doufám, že se k vám mohu přidat. Sice nebudeme mít svatbu v TP, ale v Chomutově, ale myslím, že to tak vadit nebude. Přítel je z TP a já z CHomutova, teď bydlíme v TP. Bohužel to tu zatím moc neznám a jelikož je CHomutov dál, spoustu věcí budu muset zařídit zde v TP :-) Proto bych se k vám velice ráda přidala :-)
@majaha koukam,ze se tu diskuze krasne rozjela :-D
tak vsechny moc vitam a rovnou se omlouvam,ze jako zakladatelka nepisu,ale mam 4mesicni slecnu a lezou nam zuby,tak se sem moc nedostanu...