Už něco plánujete holky? My plánujeme svatbu až na září, takže se zatím jenom inspiruju co by se nám mohlo líbit a tak...kdyžtak pište tipy na dobré restaurace, květinářství atd., třeba i Slušovice, Zádveřice a tento okruh :)
@petrusv jsem ze Slušovic, což je cca 14km od Zlína...ale tam každý den (škola/práce) ...asi nechcem mít svatbu přímo ve Zlíně, ale šaty, kadeřnici, květinářství a takové budem shánět určitě tam, takže si můžem dávat echa ;) ..doufám, že se k nám přidají i další ;)
@marketa_ Slušovice, to je kousek :). Jasné, taky doufám, že se rozrosteme. Já asi ve Zlíně, takže hledám spíš v těch odlehlejších částech. Potřebuji, aby to bylo co možná nejjednodušejší. A nastávající je taky ze Slušovic?
@petrusv nastávající je z Neubuze, ale to je kilometr od Slušovic, takže to máme coby šutrem dohodil :) ...přemýšlela jsem, že bysme si mohly dát - když klikneš na "můj fotoblog", tak tam jde dát ta krátká zpráva, která se pak objeví na hlavní zdi všem ostatním...že bysme tím tak rozšířily povědomí o naší skupině, jen nevím, jestli na to není ještě brzy?? :) myslím, že to plánujeme moc dobředu, až to není obvyklé, že tu ještě moc nevěst nebud...nebo co myslíš? :)
Kdybyste se některá rozhodla před svatbou vypilovat tanec, tak mám dva kuponky na 20%slevu do tanečních do Fortuny. Platí ale pouze pro začátečníky :-)
@champagne díky za tipy! na salon Fabien jsem slyšela samé chvály, jen nemůžu najít jejich stránky...našla jsem je jen na FB, ale nemají tam ceníky a nic....nemáš prosím náhodou??
ahoj holky máte zkušenost se salonem caxa? nevím jestli mám ztrácet čas a jít ke svozílkům, protože tam byla kamarádka a říkala, že je tam výběr doplňků, ozdob do vlasů katastrofální, ale že tam mají hezké závoje. no tak nevím. holky tady píšou i chválu, ale už jsem slyšela i hodně špatné recenze. poraďte
Ahojky ... taky planujeme svatbu na cerven 2013 ... zatim se tez inspiruji ... zkousela jsem zamluvit fotografa,ale ten co jsem ho chtela uz je na ten termin zamluveny ... :-| no co uz ... :-)
holky tak dneska jsem se domluvila na květiny :-) mám radost, že se to konečně pohlo. o víkendu se chystám do Caxy, volala jsem tam a jsou moc milí. je to zajížďka ze zlína, ale není od věci se udělat výlet :-)