Ahoj nevěsty. Neplánuje tady někdo svatbu na říjen? My jsme s přítelem už nesehnali volný termín v létě, ale zase tak moc nám to nevadí. Uděláme si aspoň předsvatební cestu, abysme byli na svatbu opálení a odpočinutí :-). Myslíme si, že termín není až tak důležitý. Pro nás je hlavní si celou svatbu pořádně užít od obřadu, přes hostinu až po večerní zábavu. Máme ted víc času na plánování :-D
@azizo Tak od začátku srpna to je ještě dobré, to je skoro jako my ;-) My se rozhodli asi tak v půlce srpna, ale svatbu máme až 20. října, takže čas ještě nějaký je. :-) Ale fofrem to ubíhá.
Také se přidávám - 6.10.2012. Sleduju počasí každou chvíli, když nebude pršet, tak myslím že to bude fajn. Nervíky ještě moc nepracujou, možná si to schovávají na sobotu ;-) Taky se těším na fotky v listí a když bude i trochu sluníčka, zlobit se nebudu :-) My plánujeme od července a poslední měsíc tak strašně utek, že se mi to nechce ani věřit. Zrovna dneska jsem si posteskla, že mi to svatební shánění, ladění, nakupování a čančání krásných věcí bude asi i chybět ;-)
ahoj holky no já to mám teď v sobotu taky 6.10. a zatím sama o sobě jsem v pohodě, ale nervy mám aby se vše vydařilo pro ostatní! I Když každý mi radí "hleď jen na sebe" tak se tím snažím zatím řídit, ale moc mi to nejde :) počasí snad taky vyjde takže snad bude vše OK :)
Ahojky, taky se přidávám s termínem 6.10. Já plánuji od února a nemůžu uvěřit tomu že to tak rychle uteklo!! Už se moc těším tak jen aby nám to počasí vyšlo!! A hlavně být v klidu ikdyž to asi nepůjde ;-)
@kleinovl To doufáme dvě..když bude chladněji nebo pod mrakem, tak to ani nevadí, hlavně ať moc neprší....chceme mít fotky z parku, lesa a okolních vinohradů, tak by to nebylo ono v tom dešti...
My máme 13. 10. Už mám trošku stres, řešíme teď totiž spíše byt, nedávno jsme se přestěhovali, tak kupujem nábytek.. a na svatbu tolik času není. Doufám, že bude sluníčko a krásně barevné listy!
Holky, pocasi bude dobry! Ma byt dlouhe babi leto :) Tak se muze protahnout az do listopadu ne? Jinak podle dlouhodobych statistik je rijen mesic kdy prsi nejmene...no to bychom mely pech, ne?
A jak jste na tom s pripravami? :)
Ahoj holky, my mame svatbu asi jako jedini 27. 10. no a posledni predpovedi uz hlasi na konec rijna snezeni...coz by byla asi nakonec lepsi varianta nez dest u naseho (mym milovanym vysneneho) obradu venku. Ale co...uzijeme si to preci tak jako tak, je to nas den ;-)
U nas svatba "az" v listopadu... jak rika jamienka, snezeni porad lepsi dest. Pokud to hned neroztaje a nebude z toho brecka, tak na snehu by mohly byt paradni fotky. Tak nam vsem drzim palce:)!