Ahoj holky,
v Kaznějově jsem se byla podívat dnes. Včera teprve otevřeli, ale ze šatů by se dalo vybrat. Mají nááádherné i společenské! I když většinou jim šaty i pánské obleky od dodavatelů ještě chodí. Ty co se mi líbily nejvíc, ale bohužel byly velké. Jinak paní je moc vstřícná a ochotná ;-)
Pokud některá z Vás ještě šaty nemá, nabízím právě do Kaznějova slevu 100% na půjčovné. Já to mám bohužel docela z ruky a už mám jinde zaplacenou zálohu, tak ji nechci rušit. Předání poukazu možné v Plzni nebo Strakonicích a okolí. Pokud máte zájem, nabídněte prosím cenu:-)
Díky!
Holky, sháním tip na pronájem zahrady v Plzni či okolí. Chceme udělat večerní garden party s pečením prasátka pro cca
50 lidí. Pokud mátě někdo nějaký tip, tak sem s ním :) Díky !
ahoj holky, nějak se tu nic neděje - to jste se tak ponořily do příprav? :-))) Jak pokračujete?
Koukala jsem na doporučení květinářství. Nemáte ještě nějaké další tipy kromě pana Milta? Cenově to vychází jak? Jaký počítáte rozpočet na květiny a květinovou výzdobu?
Asi vsechny vice, nene finishujeme pripravy....
Osobne jsem momentalne dost nastvana, protoze nam provozni ze statniho statku Bykov oznamila mesic pred svatbou, pote, co jsme se uz od listopadu lonskeho roku bavili o potrebe ubytovat cca 60-70 lidi, a zacatkem dubna zaplatili zalohu na svatbu na Bykove, ze jejich volna kapacita je 40 luzek. Protoze uz tech zbylych 38 maji pro jine hosty. 8-(
Aniz by se sama nejak snazila jejich chybu v rezervacnim systemu vyresit, museli jsme ji tlacit do toho, aby nam kapacitu navysila. Podarilo se ji tedy nakonec 54 luzek, ale my potrebujeme nejmin 60, a to nekomu budeme muset rikat, ze bohuzel spat v miste hostiny nemuze. Skoda, kazdeho jsme presvedcovali, jaka to je vyhoda, ze budeme mit vsechno na jednom miste. Kvuli tomu jsme si Bykov vybrali. Jinak, obdobnych hezkych mist je v okoli nekolik. My jsme ale nechteli resit ruzne presuny, tak si vybrali drazsi Bykov a ted tohle....
S touto zkusenosti tedy radim ostatnim, kteri teprve uvazuji o miste svatby, aby si bud s dostatecnym predstihem nechali potvrdit konkretni pisemnou objednavku na Bykove (vetsinou je ale dost slozite nekolik mesicu dopredu mit presny pocet hostu) nebo v pripade mensiho poctu svatebcanu si vybrali uplne jine misto pro svatebni den. Bude to pro vas i levnejsi a mozna i bez techto neprijemnosti.
@orlando Ahoj, dneska mi dala kolegyně z práce kontakt na paní Liběnu Valentovou, prý je levná a krásné květiny. Mail je vazbakvetin@seznam.cz, tel. č. 607251401, adresa Malická 22 Plzeň :-)
@joudelinka Byla jsem na zkouzce ve svatebnim salonu Miriam. Nevim, jestli dela zazraky, ale byla prijemna a se mnou zazrak celkem udelala. :-) V salonu maji nejenom pujcovnu satu, tak prave i kosmeticku a kadernici.
@orlando Ahoj, já měla kytky z Květinářství Vojáčková, má obchod v Tylovce a pak v ulici Barrandova. A musím říct, že jsem byla spokojená se vzhledem květin i s cenou :-)
@versta není to květinářství skoro na rohu u živnostenskýho úřadu? Hned vedle je květinářství...Včera jsem tam kupovala dvě kytice pro maminku a tchýni a bylo to fajn, paní poradila dobře. Pak je tam totž ještě jedno květinářství, ale na druhé straně ulice...
Vymyslela jsem si šaty... žádná šlehačka ani sukně až po zem, alespoň krátké rukávky, ne jen živůtek případně bolerko...
Prošla jsem veškeré svatební salony v centru a VŠUDE se mi vysmáli. Někde alespoň slušně, z některých salonů jsem odcházela a připadala jsem si jako kdysi na základye - mrňavá, tlustá a divná.
Ale je to fakt pravda? Jsem fakt divná jen proto, že chci něco trochu jiného? Odpověď, že něco takového nikdo nechce mě moc neuspokojila. Jsem snad nikdo?
Asi mi nezbyde nic jiného, než śaty nechat ušít. Máte někdo tip na dobrou krejčovou?
@versta tak jsem dala na tvé doporučení byla se tam zeptat (v Tylovce) a paní moc milá, až mě to překvapilo, protože na milé prodavačky nějak nejsem zvyklá :-) Díky za tip? Ještě jsem se chtěla zeptat, na kolik tě vyšla tvoje kytička? Protože moje představa jsou také gerbery a růže, akorát v opačném barevném provedení :-))) Dííky.
@evajan80 Ahojky, prosimte, kolik chteli za ten Bykov? Pro tech 60 hostu, s jidlem, ubytovanim? Treba se do pristiho roku vylepsi ;) Jaka jina mista jste zvazovali? Dekuju..
@orlando moje kytka stála 750,-. Celkem jsem za kytky zaplatila 2.200,-, a to byly 2x korsáže (ženich a svědek), 2x kytky pro maminky (v každé kytici 3 gerbery), 3x kytka pro babičky (v kytici 1 gerbera) a věnec na hřbitov. Musím říct, že z ceny jsem byla mile překvapená :-) alespoň podle toho jak mě každý varoval, že kytice na svatbu jsou příšerně drahé
@bufobufo Ahoj, vůbec nejsi divná. Já také měla šaty, které nejsou běžně v půjčovnách a tak jsem si je také nechala ušít. Po obcházení půjčoven jsem byla dost zklamaná, že všude mají jedno a to samé, a hlavně já ani nechtěla bílé šaty, já měla jasno v tom, že chci červené :-) Do IP jsem ti poslala kontakt na švadlenu, kde jsem si nechala šaty šít já.
@bufobufo No určitě nejsi divná. Já si taky vybrala šaty, které jen tak nejsou. Nechtěla jsem volánky a už vůbec ne obruč a nechtěla jsem šaty bez ramínek. Tak jsem si je nechala ušít, protože takové šaty fakt moc nejsou... Krejčovou jsem měla mimo Plzeň, takže to by ti moc nepomohlo, ale jsem spokojená
@jolinarcz ahoj, ja mam pristi rok obrad v klastere v Plasich. A domluva s nimi je naprosto super. Zamluvili mi dokonce datum na uz rok dopredu. Coz vetsina matrik nechce. :-) Jinak U Rudolfa jsme taky zvazovali, vyborne tam vari. Ale pro nas je to bohuzel male a neni to bezbarierove.
@orlando Ahoj, jak jsi psala o Plasích, že nejsi věřících a nechceš obřad tam. Na výběr je ze dvou míst v rámci konventu. Na jedné svatbě jsem tam byla a rozhodně to že nejsi věřící, neznamená, že nemůžeš absolvovat svatbu v takových prostorách. V malé kapli nejsou kříže, nic co by evokovalo atmosféru církevního sňatku a navíc mám dojem, že zrovna ta malá kaple ani není vysvěcená;) A to samé Mariánská Týnice. Konají se tam světské obřady:-)