ahoj lennnia,kedy máš svadbu?v novembri-to je 11 mesiac,či v oktobri-10 mesiac,lebo listopad je novebmer pokiaľ viem,...a ty tu máš 17.oktober...mna to čaká 7.11.
ahojky, já jsem měla původní datum v listopadu - 7.listopadu, ale jelikož nám nevyšla restaurace, tak jsme to museli změnit na 17.října :-) jééé, vy máte svatbu ve stejný den, jak jsme původně chtěli my - určitě to bude šťastné datum!! :-)
Ahoj Paula, viděla jsem, že jsi mně psala do už uzamčené diskuze Listopad 2009. No, tak jo, už máme skoro vše zařízené a stihli jsme to jen za tři dny:-) Myslím jako, že máme zamluvenou restauraci, faráře, zákusky, objednané oznámení, vybrané a zamluvené šaty, zamluvenou fotografku, kameramana, kosmetičku, kadeřnici, vybrané a objednané prstýnky, atd :-) Takže teď nemám pomalu co dělat:-)No, ale ten největší frmol terpv přijde.
Dnes jsem byla na zkoušku na sprejové opálení, byla jsem na to poprvé, chtěla jsem zkusit, co to udělá, ať vím, kdybych se na to chtěla objednat před svatbou, ale asi na to prdím, bo jsem na zádech flekatá a to jsem dodržela všechny pokyny, jak se "chovat" :-D po tom nástřiku ;-(
Takže na to prdím a asi si koupím samoopalovací krém, ikdyž mám strach, že budu mít špinavé šaty a v půjčovně mě zarazí. Zkusím sehnat nějaký kvalitní, aby moc nešpinil.
Do solárka kvůli vyříznutým znamínkám chodit nechcu, tak to budu muset vyřešit nějak tak.
Nevíte něktěrá o nějakém dobrém samoopalováku?