Ahoj holky, po 10ti letech se můj drahý konečně vyjádřil a plánujeme svatbu na duben 2012. Nejdřív mi přišlo, že to je až za dlouho, ale jak si tady pročítám diskuse, máme nejvyšší čas začít zařizovat. Dneska si jdeme zamluvit hostinu. A jak jste na tom vy?
ahoj, přidávám se. Máme svatbu 28.4.2012 ver Znojmě, tak doufám, že bude pěkné počasí. Šaty už vybrané, příští týden si jdu kupovat Prstýnky na výslužky koupené.Toď první věcí na svatbu...
Ahoj nevěsty, přidávám se k Vám, svatba přesunuta definitivně(doufám) na 28.4. 2012 do Velkých Pavlovic. Zamluvenou mám jen matriku, sklípek na ubytování a hostinu a snad muziku. Jak jste na tom ostatní? :-)
Ahoj holky, taky se přidávám, máme svatbu 30.4., na čarodějnice ;-) Svatbu máme v zahraničí, takže mi odpadly starosti s rezervací místa obřadu, hostiny, dortu i kytky, vše bude zařízeno hotelem. Oblečení na svatbu už máme, zálohu za fotografa taky a zítra se jdem podívat na prstýnky 8-)
Ahoj holky,
my máme termín 21.4. Šaty, závoj i boty už mám. Ženich má oblek, prstýnky už máme vybrané, jen je nechat vyrobit. A to je zatím asi vše :-p svatba bude malá, na obřadu počítám max. 20lidí, hostina bude jen v malém rodinném kruhu. A svatební noc mám naplánovanou někde na hotelu ve svatebním apartmá :-)
Svatbu máme v Břeclavi 21.4.2012 Mám zamluvené šaty pro sebe, družičky a svědkyni. Mám i botky a šperky. Taky zařízeného fotografa, kadeřnici a kosmetičku. Hospodu na večerní oslavu, ale v restauraci kde chceme oběd s rodinou zatím nemají kalendář na příští rok :-( . Mám domluvený dort, koláčky, kytku... jen ženich má pořád čas, takže kromě kravaty co jsem mu vybrala nemá zatím nic. Asi se bude ženit v trenýrkách a kravatě :-D
@kitinka76 tak to máme i stejné datum :-D my fotografku máme, je to moje kamarádka, už jsem s ní 2x fotila...takže vím, jak pracuje :-) včera jsem se rozhodla i pro kytici..asi budu chtít kaly světlé s jednou výraznou jinou kytkou...
sháním svatební apartmá a místo pro oběd, hostinu mít nebudeme..jen oběd v malém počtu lidí, jaksi nejsou finance :-p
Ahoj nevěsty, tak už mám vybrané i šaty :-) Dnes jsem definitivně zaplatila zálohu. No a teď je v zařizování docela pauza, ženich si chce oblek koupit prý až tak v březnu, že je času dost... No uvidíme.
tak koukám, že 21.4. je oblíbené :-D já mám šaty takové obyčejné, jednak nejsou moc finance (svatbu jsme neplánovali ještě před měsícem :-N :-N :-N ), a jednak mám blbou postavu, jsem malá a hubená s velkýma kozama...takže my všechny šaty byly dlouhé, neseděly mi přes prsa atd., takže jsem nakonec pořídila tady přes bazar..a jsem spokojená :-)
@romily bude fotka? :-D
@petulamrk mám, ale strašně blbou :-N :-N :-N :-N je tam prd vidět... svatbu budeme mít normoš na radnici u nás ve městě. My už máme dítě, tak to nebude taková sláva jako u holek, co to mají jako svůj velký den v životě ;-) pro nás to bude spíš taková formalita ;-)
@sisstin tak to jo, ale tak když je pěkná radnice, tak proč ne :) a jak velké dítko máte? holčičku nebo chlapečka? a fotečku si přidej, ráda se podívám :)
@petulamrk já tu album mám, ale jenom pro přátele..páč tu jsou šmíráci :-N :-N :-N máme kluka a ted mu byly 4 ;-) jinak dávám teda fotku, ale je to šílená mobilová fotka..a ten závoj mít nebudu, pořídila jsem si tady takovej krásnej dlouhej francouzskej :-)
@petulamrk no ještě si chci k tomu půjčit krajkový bolerko s úzkýma rukávama, a nějak se to doladí bižuterií..tak snad to bude docela dobrý..a ještě jsem tady sehnala úžasný boty :-)
@petulamrk já chci docela i nějakou divočinu, doplňky nebudou nějak výrazné barvy...já jsem zvyklá se líčit hodně, takže mi to neva...takovej ten neviditelnej svatební make-up nic pro mě :-p :-N