Ahojte všichni, témátko je určeno nevěstám z Chomutova a z okolí, které se budou vdávat příští rok, ale taky těm, co jenom plánují, že někdy…takže přijďte podrbat!!!
:-p
ahoj holky,
Jitu, doufám že jste nám tu postel moc nerozvrzali :-) :-) :-)
Jinak my to tam máme za těch 14dní, tak už se docela těšim. Ale právě o té jejich restauraci jsem slyšela, že nic moc...tak furt přemýšlím, kam Fanoška vezmu...nebo spíš kam se vezmem navzájem :-)
My byli dneska v Dinoparku v Plzni :-) tak jako jde to , no, žádná sláva :-) spíš pro děti...a zoo...katastrofa, vůbec se mi tam nelíbilo...zlatý Ústí a Praha, nemluvě.
jinak jituš, kráááásná postýlka a ten hroch, nebo co to je vepředu, to chci taky :-D !!! to je mi děsně líbí!!! Pyžámko úžasný :-p :-D
No sláva já už myslela že tu bude dneska mrtvo.
Míšo nám tam moc chutnalo kamarádka tam dělá servírku a pohoda. Mají výbroné capucino chutná jako by tam byla dána čokoláda vypila jsem dvě. Byly tam s námi i naši a táta si dával zvěřinu a taky říkal že výborný takže si nemůžeme stěžovat teda až na ty ceny ale tak na zámku je draho no.
Já moc Dinosaury nemusím tak mě to tam ani netáhne. Ale aspon jste měly hezký výlet.
To není pyžamko ale deka:-) jinak postýlka je od firmy Drewex a tip Hippo proto je tam ten hrošík. SLožená byla za chvilku dokonce nám stačil návod v polštině protože ten český jsme našli až když postel stála.
Dneska jsme rozkládali tu skřín pomáhala jsem Alešovi všechny ty části zabalit jeho brácha na mě akorát čuměl jak to tahám a ani nepomohl. CO bych taky od nich mohla čekat. Takže toho mám dneska dost. Docela mě bolí břicho.
Ahoj holky,
moje svědkyně mi na zítra zorganizovala rozlučku se svobodou. Je to v Pepe Lopez od 19hod.,takže když se vám bude chtít,ráda vás uvidím! ;-)
v neděli podám hlášení ;-) .......holky zítra jsem se měla vdávat =-) ,ale nakonec nebyla volná restaurace,tak jsme to museli přesunout na 11.10.......a to už je taky za 14 dní!
no sláva že se tu někdo ukázal:-)
My jsme byly včera v Praze ale nic jsme nekoupili nic mě nezaujalo. Aleš odjel do Moskvy tak je ze mě do úterý slaměná vdova. Zítra jedu na noc k našim. Musím si už vyřídit mateřskou atd.
Já bych také chtěla do Moskvy :-N . Zařizování nesnáším. Já mám zatím jen nový OP. Pustím se do řidičáku. Pak bych to také měla nahlásit na byťák, i když tam už jsem to posílala kvůli odkoupení bytu. Nemám předělanou kartičku pojištěnce, prostě je toho dost, ale nemám už dovolenou, takže to nemám jak vyřídit.
ahoj holky,
tak do Prahy jedeme příští víkend, mám tam sraz s holkama koníkovkama, tak se na ně už hrozně moc moc těšim!!! a snad stihnu nakoupit nějaký hadříky, ale hlavně zase něco alá Ikea :-D
jináč, tento čtvrtek jsme spolu 6let :-) vymyslela jsem moooc hezkej dáreček, ale nebudu to tady zmiňovat, pač ten zvědavec se pídí , ak kdyby mi sem vlezl :-)
Do Moskvy bych taky jela hned...Rusko bych horzně ráda viděla tak nějak celý...
Ahoj ženušky, jak se máte? co je nového? rýsují se nějaká miminka? ;-)
Taky jedeme v sobotu do prahy, na veletrh hraček a potřeb pro dětičky, tak se těším jak si doplním výbavičku která už je dost požehnaná.
Mag taky mi chybí ještě vyřídit řidičák, jinak vše už mam splněno (OP,banku,pojišťovnu,stavební spoření) vlastně mi chybí ještě penzijko ale to mě nějak netrápí, to papírování je fakt šílený.
Krásný sluníčkový den přeji všem!
Ahoj holky!
Dopadla jsem dobře ;-) My jsme v pátek zapíjeli v práci-kolegyni se narodil vnouček,takže mě bylo celou noc blbě :-S ......v sobotu jsem to nepřehnala,tak dobrý :-D
Mončo já tě taky neviděla!My byly dole,napřed vzadu a pak na tom tanečním place. Jinak tvá kadeřnice 11.10. nemůže :-( .......ale to je jedno si to vyfoukám a bude ;-)
Dnes jsem objednala přes net poslední dekorace, organzu na stůl na auta atd. Zítra ještě zaplatit zálohu na dort a asi hotovo.... :-) ....tý jo.....se těším :-)
Tak my jsme po dvanácté seděli také vzadu, jak se jde po těch schůdkách. Hlavně, že jsi si to užila. Mně jsi v pátek nepřišla piclá :-D .
Miminko se nerýsuje, jsem to dostala :-|
Jsme slavili až po pracovní době :-D :-D :-D ........budu mít fotky,tak sem nějaké dám ;-)
neboj,mimčo přijde v pravou chvíli.....čeká na listopad,aby se narodil/a jako lvíček ;-)
hoj, Leon, tak super, že sis to užila a víš jak, alkohol ani není třeba. já se mu teď opravdu obloukem vyhýbám - kvůli tý pleti pitomý :-)
jinak dneska jsem koupila kamarádce do porodinice nááádhernou sadičku, dupačky, s chlupatym médou, k tomu čepičku s ouškama a rukavičky, který mají potisk jako tlapičky...a Fanouš, že to si teda necháme, že jí to nedáme, takže si to budeme nechávat :-D já se z něj picnu :-D
Ty jo, Leon, to ti to ale utíká viď? Vychutnávej si ty poslední dny jak jenom můžeš, uvidíš, jak rychle - bohužel - to pak ve svatební den uteče :-(