Ahoj budoucí nevěsty,
vím sice, že je ještě "spousty" času, ale ráda bych založila diskuzi na toto téma. :-)
Můj přítel mne požádal na dovolené o ruku a domluvili jsme se na červnové svatbě roku 2013.
Kameramana bych chtěla Leoše Brabce (jen ho musím ještě protlačit kvůli ceny u snoubence:-)
Pročítala jsem si už nějaké diskuze a začala se poohlížet po fotografech. Je tady ještě nějaká nevěsta, která se bude vdávat až v roce 2013? :-D
ahoj holky :-) my chceme taky pátek 21.6., nevíte jestli někde v Praze už mají termíny? jak to řešíte, objednáváte fotografy a restaurace bez termínu nebo čekáte?
ahoj nevěsty :-) my máme favorita 1.6., ale ještě to není jisté... tak snad nevadí, že se k vám přidám... jinak zatím teda nemáme nic, když nemáme rozhodnuto... v pátek jdeme ještě na jednu svatbu, tak nabereme poslední inspiraci a zamluvíme už snad místo, hostinu a fotografa... ostatní pak v klidu během roku, tohle mi přijde to hlavní... :-)
Ahoj holky :-)
Ano, ten červen 2013 :-) i my...
Zatím střádám plány v hlavě a rozmýšlím, jak to celé přežije můj drahý ženich, introvert, který by nejraději po 2 hodinách šel domu :-) No, smůla že si přeje vzít extrovertní ženu :-)
Místo již máme zmerčený, v podstatě už jen čekám na potvrzení ze strany pronajímatele. Stále se nějak nedokáže vyjádřit k veledůležitým otázkám (výše korkovného, celková kalkulace apod...). Termín 29.6..
Zamluvila jsem si fotografa, o kterého bych nerada přišla a momentálně řeším šaty.
Jinak mi to přijde jako príma zábava, již se těším na zimní večery, kdy budu pořádat kroužky výtvarného a užitého umění pro kámošky :-) :-) Velkovýroba pom pomů a jiných nezbytností nesmí zůstat opomíjena!
Všem vám přeju mnoho zdaru, málo trablů a úsměv na tváři!
Ahoj holky :), tak my jsme vybrali 15.6. a jsme moc spokojení. Zatím máme zajištěné místo pro obřad i hostinu, DJ, fotografku, rozjednány nějaké kontakty ohledně občerstvení z našich zdrojů (alkohol :D ), domlouváme se s mamkou, tchyní, tetičkama a pod. na brigádu - pečení koláčků :D, i když to je teda ještě hoodně brzy :D, jinak už jsem objednala nějakou výzdobu, doma mám nachystaný materiál na tvorbu vtipných rekvizit na focení....Taky přemýšlím, kdy je ta nejvhodnější doba začít řešit šaty :). Oznamko se pokouším vytvořit sama na PC, není to špatné, ale asi oslovím nějakého odborníka a poprosím ještě o radu.
Ahoj holky! My plánujeme na 22. 6. 2013. Zařízené toho ještě moc nemáme....jen termín a místo obřadu, ten bude v kostele. Jinak hodně věcí máme přes známé/příbuzné jako např. fotografa/květinová výzdoba/snad i prstýnky. Takže nijak s tím nespěcháme, protože víme, že nám nikdo nic nevyfoukne. Co nejdřív však musíme zajistit místo hostiny a kuchaře. :-)
@venena jůů první se stejným termínem :-) my máme matriku i zámek už zarezervované - ne teda v praze.. až potom jsem začla zamlouvat "dodavatele". už mám rezervovaného DJ, kameramana a nechala jsem si zaslat několik nabídek od fotografů..
@niikkis my jdeme ve středu zarezervovat matriku a pak zámek, ale ze zámku mi pořád ještě neodpověděli na předběžnou rezervaci mailem :-( doufám, že to nedomluvíme a nezaplatíme na matrice a pak mi na zámku neřeknou, že nemůžou...
@venena taky mi to přijde nepraktický zamlouvat to na dvou místech.... a ještě když ti pošlou zmatený pokyny.. z matriky napsali, že si to máme nejdřív zajisiti na matrice a ze zámku napsali, že si to nejdřív máme zajistit na zámku :-D a pak se v tom vyznej.... zatím mám vše potvrzeno jen mailem, někdy během září, října se tam chystáme osobně..
kde v Praze to plánujete?
@venena bezva!! tak pak prosím hlášení, kde to vlastně je ;-) my jsme si vybrali zámek vrchotovy janovice :-) ne tak okoukaný, dobrá cena... ideální kombinace :-)
@sannynka Ahojky, já jsem zjišťovala, zda státní svátek bude problém, a matrika mi řekla, že čekají na schválení radou města. Ještě to není jisté. Ale možná tento termín také povolí.
@tutinci Ahojky, děkuji za informaci. já jsem se žádné odpovědi zatím nikde nedočetla.. ale nakonec jsme to vyřešili tak aby jsme si nedělali případné problémy a datum stanovali o týden dřív na 29.6. Děkují
@nathercie Skvělí.. tak se budem těšit společně :-) Už něco zařizujete nebo plánujete? Já zatím rezervovala fotografa, místo a hudbu.. do ostatního se mi zatím nějak nechce..
@ladyda to je super, to se můžeš přidat do týhle diskuse http://www.beremese.cz/diskuse/tema/s...
jinak já nemám hmatatelně vůbec nic, vše ve stádiu projektu :-) bez termínu nic nenadělám :/ teda termínu od matriky...
@niikkis já si ho našla na netu, v neděli jsme se tam byli podívat, jen tak zvenku přes bránu a hned se z něj stal můj favorit a včera to všechno klaplo, jak na matrice, tak na zámečku :-) a pak jsme ještě byli znovu úspěšní a koupili ženichovi oblek :-)