Ahojky všem, neplánujete tu někdo na jaře svatbu v okolí Berouna, Kladna nebo Prahy? Já se momentálně utápím v hledání místa pro obřad. Zámky nádhera - ale ta cena - viz Zbiroh atp...., dále pátrám po nějaké slušné hospůdce. No budu ráda za rady a inspirace, at to mám s kým všechno pořešit :-)
@lufynka Nižborský zámek je krásný a hlavně tam mají minimum svateb,takže je tam klid a netlačí tě ostatní ;-)
@faairy gratulace a teď velké zařizovaní ostatního :-D
@lufynka jj to určitě vejdou,byla jsem tam i na větších svatbách :-D
@michaela_k asi ti to brzy vymažou jako reklamu,neůžeš sem dávat odkazy a tím dělat reklamu |-|
@lufynka hlavně ten klid je tam super,za nás tam svatby teprve začínaly a termíny vypisovali až začátkem února a to na nás bylo pozdě,tak jsme hledali jinde,ale taky jsme byli spokojený,jen jsme pak dál jeli na hostinu,ale přežili to všichni :-D
@lufynka Ahojtě, prosím tě jak se ti podařilo domluvit si termín na zámku v Nižboře?
Já se tam pokouším dovolat, ale nejde to :-(
A myslíš, že tam mají ještě volno v červnu? Děkuj moc
@matuska84 ahojky. U nás to byla úplná náhoda. Zamlouvali jsme to přes berounskou matriku. Zkus zavolat tam. Držím palce a dej vědět jak jsi dopadla! ;-)
Baby, ktorá sa chce vydávať na Berounsku! Potrebujem pomôcť pri vysokoškolskom výskume na bakalárku. Prosím, ozvite sa mimi na pár otázok. Ďakujem moc ;)
Co Točník.
Berounskou radnici bych nedoporučovala v sobotu - kvůli trhům (parkování).
Pro hostinu je spousta míst - Jáchymov: skvělý penzion + jídlo a vstřícný pan provozní, Teď jsem slyšela hodně chvály na restauraci na Svaté z venku teda nic moc ale vaří skvěle a jsou také hodně vstřícní. V Točníku restaurace tuším u Václava. Záleží pro kolik lidí a jaké zázemí je potřeba. My měli hodně dětí a tak jsem chtěli soukromí a možnost "rozletu" tak jsem si pronajali kulturní dům - ve vším všudy a nelitujeme. Sice to byl jen obyč. kulturák ale nelituju. Kdyby někdo chtěl kontakt není problém.
Ahoj. Potřebuji vymyslet místa, kde se fotit. Obřad máme v Nižboru na zámečku a hostinu v Malých Kyšicích. Nevíte někdo o nějakých hezkých místech v okolí?