@matomanova My budeme chtít focení celý den, takže počítám s cenou okolo 8 tis. Problém je, že focení docela rozumím, takže vidím i chyby, které někdo nevnímá :D Ale fotky od té tvé fotografky jsou moc hezké!!
page007 ok díky, tak já tomu moc nerozumím,ale tak líbí se mi to, takže snad to bude ok, já bych taky chtěla celý den, ale jelikož se začíná až na oběd, tak je to celkem už dost těch 9 h, takže mi to bude stačit, navím máme kamaramana, takže snad to nebude víc jak 10 litrů :) ne, že bych to dát nechtěla, no tomto by se nemělo šetřit, ale taky nemám 100 tisíc bohužel :(, tak musíš najít někoho komu věříš a kdo to nebude mít odfláknuté :)
Také se přidávám,
máme datum svatby 13..7.2013
máme svědky, zamluvené místo, hotová oznámení funkční www stránky, vybíráme místo pro hostinu a vybírám šaty, tušíme koho chceme za fotografy....
:) ahoj všem, tak my "TO" plánujeme na 20.7.2012 :) zajištěnou zatím máme hostinu, fotografa, nějakou část výzdoby, hrubou představu o oznámeních. Na matriku půjdeme až v lednu, protože se tam zamlouvá i datum svatby na zámku a to je možné rezervovat jen půl roku dopředu. Přeji pevné nervy při přípravách, tolerantní příbuzné a hlavně ať vše vyjde tak, jak si přejete :-)
Ahoj holky my to mame naplanovany na cervenec 2013 a na matrice nam rekli ze az v x-) lednu delaj rezervace ale spousta z vas pisete ze termin uz mate zamluveny.poradte prosim
@verkafr no my máme rodinnou známou přímo na matrice v Kostelci a ta když slyšela, že chystáme svatbu a že jí chceme v červenci, tak nám hned sama napsala email, že už jsou termíny téměř obsazené a napsala nám jen dva volné termíny 26.7. a pak 27.7. a my to chtěli v sobotu, tak jsme to hned rezervovali a prý tak únor březen máme přijít s občankama a rod.listama na matriku a ještě tam musíme vzít i list našeho syna :-)
Vím, že už jste se tady o tom bavily, ale nemůžete mi doporučit nějakého fotografa z Ostravy a okolí? Ať se koukám jak se koukám, tak mi z těch cen lezou oči z důlku :-( ráda bych si vybrala jak bych chtěla, ale partner z těch cen nějak není nadšený. Děkuji všem za rady
@prcccek ahojky, doporučuji fotografa Tomáše Vrabce - je to kamarád mého přítele, taky nás bude fotit příští rok, tady je odkaz na jeho stránky http://www.tomasvrabec.cz/kontakt/, na stránkách je i nějaký ceník, ale sdělil nám, že cenu dělá individuální, určitě nebude vyšší, doporučuji osobní setkání....
Ahoj holky, pridavam se :-) my zrejme 6.7.2013,jeste cekam na matriku,je to zrovna prodlouzeny vikend a matrikarka nevi ,jestli nas starosta odda .Misto predbezne zamluvene, v sobotu tam jedem mrknout a domluvit se co
a jak.Zbytek zatim neresim,dokud neni jisty termin nema to cenu :) U nas je problem s tim,ze partnerova sestra zije v SAE a ma dovcu 4-14.7 takze jiny termin mit nemuzeme.
Holky jestli můžu doporučit místo na svatbu, tak na golfu v Berouně, nejdřív jsem se bála, že je to moc "hogo fogo", ale úplně v pohodě, je to tam nádherný, šéf restaurace perfektní, všechno vyšlo jak mělo :-)
Ahoj holky, tak já budu mít taky svatbu v červenci na zámku Hluboká. A docela by mě zajímal váš názor na neobvyklé svatby. Jde o to, že na svatbě budeme mít pouze svědky - nikoho jiného. Dále si budeme měnit jen jeden prstýnek (a to ten můj, protože budoucí ženich prstýnky nesnese :) ) a taky máme trochu netradiční oblečení. Já budu mít bílé šaty s černými pírky a ženich se původně kvůli saku nechtěl ani ženit. Jde mu prostě o to, že nechce mít sako. Takže mě napadlo, že by měl černé kalhoty, černou košili a bílou kravatu (a v klopě bílou kalu, která bude ladit s mou kyticí). Takže vlastně taková černo-bílá svatba :D neznáte to někdo? Hlavně teda to netradiční oblečení ženicha? Snad nám všem vyjde počasí :D
ahoj holky, konečně jsme našla v diskusích i "naše datum"... přidávám se do skupiny 20.7.2013.
Zařizování především obřad v Brně střed bylo chvílema na nervy, ale nakonec po asi dvou infarktových stavech s ebereme na Špilberku 20.7.2013 v 13,00 (nemohla jsme si vybrat vůbec nic, brala jsme první volný datum,jiná hodiny taky nebyla možná :-D )
říkala jsem si, jestli tu není nevěsta, co bude mít taky v červenci slunečnicovou (zeleno-žlutou) svatbu???
a nemá někdo nějaký nápad co dát místo cukrovinkové výslužky? ;-)
Ahojky, tak my máme termín 27.7.2013 na hradě Klenová a obřad bede ve 12:30. Původně mělo být Rabí, ale budeme se stěhovat, tak jsme změnili i místo obřadu na bližší. Už jsme vybrali oznámení, rezervovali obřad a vybíráme místo hostiny. Ale jak tak koukám, jsem dost pozadu :-D
@elekthra slučenice jsou zatím i mým favoritem... nicméně ještě polemizuju s doplňující tyrkysovou barvou, vím že nemám moc času ale asi to nechám náhně jak se to bude vyvýjet "samo".
ahoj hlásím 27.7.2013 v Olomouci v 11:30 :) mám už skoro vše jen chybí boty :) :) a nějaké hezké nové spodní prádélko :) ... prstýnky budou 10. května :) už aby to bylo ... oznámení budem posílat a rozvážet začátkem května :)