@nikolav jakou barvu svatby máte vybranou? My jsme chtěli nejdřív fialovo-zelenou, pak fialovo-šedou a nakonec růžovo-šedou, u které snad i zůstaneme :-D
@denulkaapavlik tak nějak jsme u žluté a snad u ní i zůstaneme :). Nějak už jsme se na datumu, místu a snad i barvě domluvili tak snad to tak i bude :D
@nikolav No to jsem si myslela taky, ale bohužel se některé věci změnili, tak jsme museli svatbu odložit o rok, a s tím přišli i změny v jiných věcích. Najednou nechápu jak jsem moha chtít některé věci a naopak :-)
Jo to jsem si taky myslela. A myslím, že některá rozhodnutí v průběhu příprav také několikrát změním. Ale termín, místo chci dodržet. To se snad povede :)
ahoj,my teda srpen nemáme,ale máme duben 20. :) a barvu máme do zeleno-bílou a s krajkou. každopádně ,,lovu" zdar a hodně štěstí holky :) ono to uteče jako voda:)
Krásný den děvčata, pokud sháníte fotografa na svatbu na příští rok, tak na mém profilu najdete informace o soutěži - můžete vyhrát focení celého svatebního dne zdarma :-)
tak já se sem přidám, máme termín 31.8.2013, jelikož jsme spolu od 29.12. tak jsme chtěli přibližně stejné datum a máme vše v barvě bílo bordó, jen ještě nemáme místo, rozhodujeme se mezi dvěma místy
taky se pridavam.termin mame 10.8.2013 zamek Mikulov.rozhoduju se mezi cerveno bilou nebo ruzovo bilou.neco sem uz nakoupila takove tmave cervene tak uvidime:-)
Ahoj taky se přidávám máme termín 17. 8. 2013. Barva oranžovo-bílá. A jak jste na tom s přípravama?? Pořád si říkám že je dost času, ale už bych asi měla s něčím začít :)
ahoj holky, tak hrdě hlásím, že máme zařízeného fotografa (Martin Vlk) a místo obřadu. Barvičku budeme mít do fialova. O víkendu se jedeme podívat do Polanky do Bena na výběr hostiny. Slyšela jsem samé dobré recenze na tento podnik.
Ahoj holky, my ji mame naplanovanou na 3.8.2013 a už se nemuzeme dočkat. No a pomaločku již zajistujeme fotografa, catering atpod. zkratka vše co se musí zajistit delší dobu dopředu , když chci určité lidi :)