Ahoj holky,
máme tu už založené téma pro svatby v roce 2012 tak mě napadlo založit i téma pro srpen. Budu ráda když se nás tu sejde co nejvíce, takže neváhejte a pište :-D
@hannnahs Já je mám vyhlídlé právě v Praze a pořád koukám jestli je náhodou už neprodávají. Naši mi pořád říkají ať si šaty půjčím v salonu v Lysé, ale to se mi moc nechce... Měla jsem odsud půjčené šaty na věneček a maturák, a nějak mi byli vždycky velký, i když na zkoušce byli akorát... :-|
@nika89 to si se asi vždycky zhubla :-D a nechceš do toho salonu zavolat, jaké mají plány s těma tvýma šatkama?? Třeba zjistit, jak moc jsou obnošené, jestli jsou ok, jestli jim ještě vydrží nějaký čas atd...
@rya vítám tě mezi námi! :-) a už máte nějakou představu o svatbě? :-)
@hannnahs Přemýšlela jsem že bych jim napsala e-mail, asi to zkusim ;-) Bohužel nezhubla, ale paní si nikdy nebyla jistá který korset je můj :-D
@rya Taky tě vítám, máte už něco nakoupeno? :-)
@hannnahs Tak místo obřadu a hostiny máme vybrané.Barvu do jaké to chceme sladit taky:)tak nějak všechno postupně.Můj nastávající si myslí že je to brzo nějak zařizovat.
@rya no... jak se to vezme brzy :-) jak na co.. na nějaké podrobné plánování asi jo. Ale třeba fotografové atd. bývají rozebraní hoooodně dopředu. Na ty vytížené termíny klidně i víc jak rok dopředu...
@hannnahs Tak mi odpověděli ze salonu, že prozatím jejich prodej neplánují, tak snad se do roka dočkám :-D A závoj byl dnes odeslán, takže zítra by měl být doma, sem zvědavá jestli bude tak hezký jako na fotce ;-)
@hannnahs Tak mi dneska přišel ten závoj, je nádhernej, ale je na něm 5červených teček jako by od tlusté fixy :-( Už jsem do toho obchodu volala a psala jim e-mail. Prý se pokusí zjistit příčinu a buď mi ho vymění za jiný, nebo pokud zjistí že to půjde vyprat dají mi slevu, tak jsem na to zvědavá... :-|
@nika89 no to je teda pěkný... To mi řekni, že by si toho nevšimli, když to odesílali?? No ale je to dobrý v tom, že s tebou aspoň komunikují a nevykašlou se na to.. Ale je to teda pech.
@nika89 aha... to je takový začarovaný kruh. Bůh ví, od čeho ta skvrna je. To bych si to radši nechala vyměnit, než zkoušet, co to udělá, když se to vypere. To věřim, že to zkazí radost, ale zas na druhou stranu, neni to nic tak šíleně hrozného ;-) zvlášť, když ta firma spolupracuje. :-)
@nika89 to každopádně! :-) proto mám ráda, když mám na to všechno víc času. Protože člověk si to může všecko nakrásně naplánovat a pak přijde nějakej takovejhle kiks a co pak, že jo... :-)
Tak jsem dnes volala na matriku a aspoň už vím že termíny budou vypisovat od listopadu :-) Jinak u nás se všechno překopává od základu, můj nastávající začal rozebírat barvy že ta je taková a ta maková, takže ta fialová na které jsme se shodli už zase nejspíš neplatí... Zato jsme se přiklonili víc k tomu že budeme mít obřad i hostinu v hotelu Galatea což byl takový můj sen, tam se ale zase nehodí ty moje vysněné šatičky, takže budu muset hledat jinde... Ještě že je máme tolik času,a můžem měnit plány, jinak by mi asi už hráblo :-D
@nika89 tak to jsi dobrá, že ještě uvažuješ změny :-D já už bych teda nic měnit nechtěla, tak doufám, že u toho zůstane... Když úpravy, tak už jen malé... jako změny odstínů doplňkových barev, malinko jiný typ výzdoby... ale jinak nic zásadního :-) Já nějak nemám ráda, když je desítka změn, hrozně mi to rozčiluje :-D
@hannahs To mě taky ale co můžu dělat. :-) Teď bych ocenila kdybych aspoň věděla barvu do které to všechno bude, ale to je jen červená je moc výrazná, fialová je zas moc studená, modrá taky, žlutá by byla fajn ale musela by být třeba ještě se zelenou..... aaaaaaaaa asi mě klepne :-)
@nika89 :-D ta poslední věta je přesná. Ale souhlasím s tebou s těma barvama.. my máme červenou jen jako doplňkovou, stejně tak jako asi i žlutou (tu nevim, jestli bude nebo ne :-) ) modrá mi přijde opravdu hodně studená, ta fialová ještě jedině s nějakým teplejším odstínem nějaké barvy... A myslím, že doplněním se zelenou se nedá zkazit snad žádná barva :-)
@hannnahs My chtěli mít žlutou a do toho jen trochu červenou když jsme plánovali svatbu na letošek, a když jsme ji odložili tak se začlo nový jendání o barvách a nějak se nemůžem dopátrat k té pravé.... Aj, ale aspoň že už Honza uznává aspoň to že je na čase začít něco plánovat a kupovat, že už nejni zas tak moc času :-)
@nika89 moje drahá polovička miluje červenou, takže to jsem musela zmírnit - takže kompromis oranžová. Aby to příteli nebylo líto, přidám maličko červené a jako protipól by se hodila ta žlutá možná no.. ale zase to nechci moc přeplácat... takže u nás naštěstí je barva jasná... Jediná, co by možná po velkém překecávání prošla, by byla asi ta zelená... :-D
@nika89 no ještě, že ti chlapi rozeznávají jen ty zasádní barvy, co? :-D páč kdyby ještě začali uvažovat o lila, lososové, meruňkové, tyrkysové, starorůžové... no to už by bylo teprva něco :-D
@nika89 wau, dobrá kombinace ;-) zní to zajímavě. Dokonce jsem ani tady na beremku tuhle kombinaci snad ještě neviděla. Za mě palec nahoru! :-) Už jsem zvědavá na fotky :-)