Ahoj holky :-) ,
Jak jste na tom s plány se svatebním obřadem v Praze nebo hodně blízkém okolí?
Jaké máte zkušenosti, kde se vám to líbí a tak dál? Jak se pohybují cenové relace?
My plánujeme svatbu na 5.6.2010, ale na místě se pořádně nemůžeme dohodnout :-| .
Děkuju moc za rady a nápady :-)
Sapinka, koukala jsem na stránky Chaberského dvora a moc jsem tam nezjistila, kolik se tam platí za pronájem?
My jsem na zámek Ctěnice taky koukali, ale ty pronájmy jsou vážně drahý, to se nám taky nechce dávat ;-) .
Ahojky wiki, no my plánujeme pořád, ale ještě jsme se na místě nedohodli, ty máš nějaké nápady kam na obřad??? :-D
Ahoj, plánujeme svatbu na září 2010, a chceme mít církevní, ale nebudeme mít moc hostů, takže bychom rádi spíš kapli než kostel. V Praze vím zatím jen o kapli v Libeňském zámečku, a o kapli sv. Kláry (ta prý ale není vevnitř nic moc). Nevíte o nějaké jiné kapli v Praze, která by byla tak akorát pro cca 20-30 lidí? A mám na mysli klasickou kapli, ne nějakou místnost, kterou označují za kapli, jako např. v St. Chateau Havel.
Ahoj holky,
jak jsem uz sem psala my mame uz zamluveny Libensky zamecek a jak tak ctu ruzne diskuze, jsem za nej rada..Zadne poplatky, skvely pristup a ochota. A kaple je opravdu nadherna. Jinak misto uz taky mame, bude to ve Chvalzke tvrzi v Pocernicich. Al ene v hotelu ale pronajmuli jsme si tu mistnost a jidlo budeme resit cateringem. Byli jsme se tam podivat a je to tam krasne..A hlavne velke..Takze je rozhodnuto a navic alko a nealko si nakoupime sami a na tom se hodne usetri..Tak snad to vyjde..Jo a DJ uz taky mam :-)
Sapinka, tak to je paráda a vypadá to tam i pěkně, ale víc než fotku objektu z venku jsem nenašla :-( , takže nevim, docela jsem o něm začala taky přemýšlet, ale jinak vede ta Libeň.
Poppaea, to taky netušim kde jakou kapli, zkousela jsi to dát do vyhledávače?
Ahojky bbara, tak u nás to taky vypadá na Libeň :-D , ale nevim jak s těma termínama. Oddává se prý čtvrtek a pátek a 3. sobota v měsíci a teď jsem koukala na alba ze svateb a koukám že jedna nevěsta se tam brala 5. září 2009, což 3. sobota určitě není :-) , tak vážně nevim, jestli se s nima dá třeba domluvit.
Ne ne normalne oddavaj patky i soboty, jen jen kazdou treti sobotu v mesici oddavaji v kapli, jinak v oddavacim salu. My kdyz jsme se ptali tak v podstate to slo kterykoliv patek a sobota, no v sobotu asi jen do pul 12..ale jsou tam fakt supr a neni problem se s nima domluvit..
No my bysme právě chtěli v kapli, ta se nám moc líbí a chtěli bysme datum 5.6.2010, což je sobota. Takže myslíš, že se s nima dá klidně domluvit na kapli???
Ahojky holky nerada skáču do debaty ale zaujalo mě tu že řešíte Libeňský zámeček:-)
Já tamměla svatbu před dvěma měsíci.
V kapli oddávají jen pátky
a co se týká vlastního kněze matrikářky jsou velice ochotný a myslím že po domluvě s nimi by to šlo:-)
Hodně štěstí a hezké přípravy ;-)
no právě já si myslím že asi ne já si zamlouvala termín svatby v září 2008 a po Novém roce to bylo stejné ale zase určo je lepší zavolat :-)já vám tak závidím vdávala bych se hned znova :-)jinak kapličku fakt doporučuju je to pohádka a ten pocit když zahrajou na varhanech ...no co dodat husí kůže všude fakt je to dojemný a kaplička slavila obrovský úspěch svatebčani chvlili:-)jo a paní oddávající má krásnou řeč fakt!!mluví pomalu výztižně a fakt dojemně no brečela jsem a to jsem ještě neřekla ani ano :-D :-D
petra033: Tak to nevim jestli ten datum zrovan pujde kaple, rikam skus se zeptat.
A co se tyce soboty my jsme nemeli zadny problem se sobotou. Mame to v sobotu a v kapli. Je to prave ta treti sobota. Jine soboty oddavaj taky ale ne v kapli.
Jo a na ty varhany se taky tesim, pry to zni nadherna. Tak jsem rada sandule ze si mi to taky potvrdila :-)
holky a co saty? budete si kupovat, pujcovat nebo nechavat usit? ;-)
ja vubec nevim, chtela bych kratke, ale zas na druhou stranu se mi libi i dlouhe :-D
Sapinko, já chci dlouhé, a původně jsem myslela, že si je budu půjčovat, ale protože jsou ze starší kolekce (2008), možná je budou nějak výhodně prodávat.
Sandule, a není v té kapli problém s tím, že tě tam nějak moc honí, protože čekají další svatby? Já bych nerada, aby to bylo jako na běžícím pásu :-(
popeaea:já jsem se toho hodně bála protože byla diskuse o tom že na libenáku je to jak na běžícím pase a fakt paní oddávající měla krásnou pomalou řeč a všem se to moc líbilo ještě jsme se v kapli fotili a nikdo nás nehonil....
obřad samotnej nám trval 20 minut ccož jsem koukala psalo se tu že je to 10 minut konec...
sapinko moc děkuju.-)připravovala jsem jí rok do předu a vřele to doporučuju:-)nemáte pak žádný stres a na vše máte čas :-)
koukám že na fotce držíš miminko...to je vaše? :-)
Ahojky holky,
sandule, moc děkuji za info, takže pokud se chceme vzít v kapli, tak můžeme jen v pátky a nebo 3.sobotu v měsíci, jestli to teda dobře chápu? Tak se budeme muset přizpůsobit, protože podle toho co píšete tak je to tam vážně paráda a aspoň se nebudu muset bát když bude pršet :-D .
Takže to vypadá na jistý výběr ;-) .
Sapinka´, já si budu šaty podle všeho půjčovat a chci dlouhé. :-)
Péto já bych neváhala ani chvilčku ale určitě si tam zavolej je to lepší a dají ti určo větší informace než já...jinak se zamluvením termínků nezaváhejte ...čím dřív tím líp...já měla svatbu 26.6.2009 a termín jsem zamlouvala v září 2008 a už to měli dost nabouchaný ]-( ;-)
Peto nejlepsi je tam zajit osobne, protoze po telefonu ti daji nekaje info, ale nezamluvej ti termin, ten musite osobne. A jak pise sandule my jsem to zajednavali pred mesicem a uz tam meli zamluvene i nejake terminy na srpen
sandule:moc krasne fotecky a ta kaple fakt vypada moc hezky ;-)
sandule: jj, to je nase sabinka ;-) x-)
jsou ji dva mesice a tyden.. uz se tesim, az nam pujde za druzicku :-)
peto.. ja si asi budu nechavat saty sit a asi budou polodlouhe :-D
Holky moc děkuju za rady, tak už jsme se dohodli, bude to v Libeňském zámečku :-) , mám radost, teď už to jen rezervovat. Je pravda že kaplička je do 50 lidí?? A kam jste si to šli rezervovat, přímo do zámečku nebo na radnici?
Sapinka, tak to se pak musíš pochlubit, já chci klasicky dlouhé :-) . Tak to budete mít krásnou družičku, já budu mít 2, máme holčičky 3 roky a necelé 2 roky, tak to budou princezny :-D
peto sabinka se jeste poradne neprojevila, je na to jeste malicka.. :-) ale na svatbe uz ji bude pres rok, tak jsem na to taky zvedava :-) :-N aspon tam bude vic zivo :-D