Ahoj nevěsty, bude mít některá z vás také svatbu na zámku Karlova Koruna v Chlumci nad Cidlinou? Ráda bych si s vámi vyměnila názory a zkušenosti ohledně kompletního zařizování svatby i hostiny.
Ahojda holky, já budu mít svatbu v Brně, ale tady bydlím teprve 2 měsíce, pocházím z Hradce Králové. V Karlově Koruně v Chlumci jsem byla v srpnu na svatbě kamarádce a bylo to opravdu moc hezký...
jj mame vse zarizene, zaplacene a domluvene. Je to tam nadherne .. obrad bude nahore v tom mramorovem sale. Svatbu tam meli nasi kamaradi a byli moooc spokojeni. Tak uvidime ...
Ahojky holky, taky se hlásím ke svatbě na tomto místě:-) na matrice je to domluvené telefonicky, teď už jen dojít zaplatit a můžeme doufat, že to bude fajn:-)
Chci se zeptat, řešili jste nějak hudbu? Já bych chtěla svou...ale ještě nevím, jak to tam chodí...máte zkušenost?
Ahojky .. .hudbu jsme nechali na nich. Pani na zamku rikala, ze tam i pri obradu zpivaji nazivo ... nahore jsou varhany, takze se nebojim, ze by to bylo spatne....
Zrzulinka: Ahojda, kamarádka si hudbu vybírala, ale nevím, jestli z nějakého jejich seznamu nebo co sama chtěla... ale myslím, že spíš ta druhá možnost. Měla jinou hudbu na nástup, obřad atd. a bylo to moc hezký... Myslím, že nebude problém se domluvit...
ahááá no jo, tak asi opravdu bude záležet na dohodě ;-) já bych chtěla svou hudbu, z CD...ale když bych věděla, že tam umí pěkně zabrnkat na varhoše, tak bych si asi taky dala říct ;-)
Ahojky holky, tak já se s Váma rozloučím...včera jsme s přítelem byli na matrice v Pardubicích a změnili jsme místo svatby na hrad na Kunětické hoře a máme z toho velikou radost ;-) moc Vám přeju, aby se Vám svatbičky vydařily ;-)
milada2: no jo, stejný termínek... už máš vše zařízeno? jsem šťastná jak blecha, protože nás už snad čekají jen prstýnky, dort, ženichův oblek a moje botky.
Já už mám v podstatě všechno zamluvené, jen se dolaďuje :-) Kdybys chtěla, nakoukni do diskuse 20. červen 2009, jsou tam celkem fajn holky :-) Držím pěstičky všem!!! Pa pa
Ahojky holky,
ja jsem se tedka prihlasila na chat.....
Budu se brat na zamku Karlova Koruna 18/07/2009. Ma nekdo nejkay typy. Budeme mit i hostinu na zamku, aby preprava hostu nebyla tak slozita.