Svatba na Příbramsku v roce 2013

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Ahoj holky, máte někdo svatbu na Příbramsku příští rok? Jaké máte plány?
Odpovědět
Profilova fotka
@duschan Tak pro mě je stříbro úplně ideální a přítelovi je to v celku jedno. Kameramana mít taky nebudem a za obřadní místo taky platit nebudem, takže úspory jak blázen :-D Nejdražší budou moje šaty, fotograf a DJ a pronájem sálu a pak jídlo,ale to si všechno budem platit a dělat samy, tak to snad nebude tak drahý
Odpovědět
No tak hostina je opravdu největší položka... jídlo + pití při 60 hostech kolem 70 000, to je prostě mazec a to nejde o žádný luxus...je to zlo, ale na druhou stranu ruku na srdce, šlo by to udělat i levněji...
Odpovědět
Profilova fotka
@zahyna Eli mi je s tím vlastním zlatem budeme mít v Bohutíně za 3000. Budou hotové cca 14.12. pak ti je ukážu. Jsou krááásný :)
Odpovědět
Profilova fotka
@lucie2401 Už se moc těšim
Odpovědět
Tak plus minus to sedí, ale tak nám rovnou načetli i ubytování za 32 tis... @duschan Kamarádka měla svatbu v Liškově mlýně loňi a vyšlo ji to taky tak nějak, ale součástí ceny byl obřad a ubytování pro 50 lidí včetně snídaně.
Odpovědět
Profilova fotka
No ja vubec nestiham nic zarizovat kvuli stehovani. Vetsina holek, co se vdava po mne, uz ma saty. A ja jeste nikde nebyla. Ale snad se to zvladne...
Odpovědět
@stesti_zm Dyť máš svatbu až za půl roku, tak co řešíš? Navíc, pokud si hodláš šaty půjčovat, tak nové kolekce stejně budou většinou až po Novým roce a pokud si je necháš šít, tak většinou stačí dva měsíce před... taky šaty nemáme...a že bysme z toho byly hin, to tedy ne....:-)
Odpovědět
@stesti_zm souhlasím s @duschan ...já se vdávala 24. srpna a šaty jsem začala zařizovat až na konci června a to jen proto, že jsem si je nechávala šít a švadlena měla v červenci dovolenou. Vůbec tyhle stresy nechápu, mi to přijde jako závod o to, kdo bude mít všechno zařízený jako první...a přitom je to tak zbytečný...navíc většina holek jak to tu pozoruju s velkou pompou shání šaty proto, aby je měly zarezervované, nebo rovnou koupené pár měsíců, a pak zjistily, že to nejsou ony a pak řeší co s tím, že objevily hezčí.... 8-(
Odpovědět
Profilova fotka
@pupickova Tak to jsem rada, ze nejsem sama :D ja mam prave problem, ze kolem me uz vsichni vsechno maji, tak jsem si zacala rikat, jestli neni neco spatne :-))
Odpovědět
@stesti_zm buď v klídku, času je dost ;-) A něco tak hezkýho jako je svatba je škoda si kazit stresem z příprav ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mě osobně se zámek na Dobříši nelíbí. Je na můj vkus moc přeplácaný a předražený. My jsme si vybrali zámek Radíč v Sedlčanech. Naprosto jsem se do toho místa zamilovala a hlavně ta cena se nedá například se zámkem na Dobříši vůbec srovnat....Jsem naprosto spokojená a už se strašně těším. A navíc kastelánka z Radíče je ochotná, příjemná a vychází nám vstříc.
Odpovědět
@veradesign náhodou na Dobříši zámecká zahrada je naprosto úchvatná...ale ty ceny teda fakt Coloredo přehnal :-( 20tisíc za půl hodiny v zahradě je fakt neskutečný. To byla čtvrtina našeho rozpočtu... Myslím, že jak jsem tu dřív vídala jednu svatbu za druhou, teď už si to lidi hodně rozmyslí... 8-(
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@veradesign Vybrali ste dobre Radic je uzasne misto :)
Odpovědět
Profilova fotka
labelaisabela Já vím, vážně jsem si to tam zamilovala a už se strašně těším :D Budeme tam mít i hostinu, takže se nebudeme ani nikam přesouvat.
Odpovědět
Profilova fotka
pupickova No právě, zahrada se mi také moc líbí, ale ta cena mě dostala. Za 20 000 budeme mít na Radíči hostinu pro 40 lidí :D
Odpovědět
Profilova fotka
@veradesign je fajn mit vse na jednom miste i my to tak meli akorad na statku ve Vseticich, odpada stres a navic cas z presouvani :)
Odpovědět
@veradesign jojo, Colorédo chce za každou cenu vydělávat, ale myslím, že mu to spíš ublíží...navíc ta zahrada je jen pro poslední svatbu dne, což asi taky spoustu lidí odradí... A přesně jak píše @labelaisabela mít obřad i hostinu na jednom místě je prostě pohodička, taky jsme to tak měli a bylo to super, žádné zmatky při přesunu....
Odpovědět
Profilova fotka
@stesti_zm Zdeni, v klidu, já považuju za úspěch, že jsme se konečně nějak dohodli na místě obřadu a máme zamluvený Milešov :-) a fotografa (ale ten není jistý, snad bude mít čas). Šaty vůbec neřeším, na to je času dost. Taky si říkám, proč to řešit tak dopředu a stresovat se... Chci se těšit! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
19.zkousime saty, tak jsem zvedava :))
Odpovědět
Koukám, že jsem asi jediná v klidu :-) svatba by měla být 27.7. a já krom fotografa nemám absolutně nic...kam všichni tak spěchají??
Odpovědět
Profilova fotka
@cybermis ono tady všichni chtějí mít to nejlepsi, proto takový spěch, aby jim to někdo nevyfouk :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@cybermis Kacko, neboj, nejak jsem zklidnila a jsme na tom podobne :-)
Odpovědět
Zdeni teď koukám, že seš to ty :-) Tag gratuluju! Bys mi mohla hodit nějaké rady a nápady, hm? :-) A jak dopadli zkoušky šatů? Byla jsi v Pb někde? Já jdu zítra zkusit...
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den. Doporučuji zámek Dobříš, není to tam jak na běžícím pásu. Je možný výběr z míst - konírna, zrcadlový sál nebo francouzská zahrada. Přijeďte se podívat na Květinový den - 13. 4. 2013 a vše si můžete prohlédnout. Je tu milý , vstřícný personál a krásné prostředí x-) .
Odpovědět
@labelaisabela Ahoj, plánujeme svatbu ve Všeticích, jak si byla spokojená? :-) Už jsem byla rozhodnutá, že to chci tam, ale všichni mě odrazují od velké vzdálenosti od Příbrami... tak koukám ještě jinde a po pravdě začínám být dost otrávená a ztracená :-(
Odpovědět
Profilova fotka
@stear info v IP ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, mate nebo meli jste kameramana? Ja byla doted rozhodnuta, ze ho nechci, ale zacinam vahat a uz mam jen mesic. Znate nekoho z okoli PB?
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?