souhlasím, zámeček je spíš taková nouzovka..my to budem mít v Březnici. Jinak kdyby jste chtěli třeba taky all in, tak penzion Nový Rybník je fajn. Památník je fajn,ale jsou tam hrozný omezení ...
@lamorgaine Bydlím kousek od Jinců a ten můj je z Vysočiny, takže musíme sehnat něco, kde bude moct celá jeho obrovská rodina přespat :-D V okolí Pb moc velký výběr není :-S
@mmisa11 ale ten Nový Rybník je fakt pěkný :) 24.8. se tam vdává @pupickova :) a my na tom letišti máme taky všechno v jednom, obřad, hostinu i ubytko, stejně jako ten NR :)
@lamorgaine O tom jsem taky přemýšlela. Bydlíme v cizině, takže je hrozně těžký něco naplánovat. Ale až se dostanu do ČR, tak se tam určitě zajedem podívat :-)
Mrknete na nase stranky jsou tam fotky ze 171 svateb, na kterych jsme hrali. Mraky mist na Pribramsku, takze jako inspirace si myslim, ze dobry :-) :-)
@mmisa11 Ermi hotel vyjde krutě draho, já si nechávala poslat kalkulaci a hned sem to zamítla...na Novým rybníku je i spaní..a nebo areál Hulín u Sedlčan, tam je hotýlek a i chatky a rybník, bowling, minigolf a tak :-)
O Novem Rybniku uvazuji, ale pokud bych to chtela mit tam, tak nevim, kde udelat obrad. Dobris je jako na bezicim pasu a jinak je vsechno daleko :-( Jinak Novy Rybnik se ma zacatkem pristiho roku rekonstruovat, budou mit i vetsi kapacitu.
@lamorgaine To me pak napada otazka, co s lidma, kteri nejsou pozvani na hostinu? Kdyz to budu mit vse na jednom miste, tak prece polovine lidi nemuzu rict, ted bezte na 2hodiny pryc a pak se vratte :D
@stesti_zm jo jo, obřad se dá udělat v NR v altánku, my ho tam budeme taky dělat a přesně ten samý problém s hosty co nejsou zvaní na hostinu jsem řešila taky...takže zveme všechny na všechno :-D varianta by byla udělat obřad třeba ve tři hodiny odpoledne a pak rovnou raut, bez hostiny, což se určitě takhle dopředu dá naplánovat i domluvit s matrikou v pohodě ;-)
@lamorgaine Ano! :-D :-D :-D
V nedeli mame schuzku v Zaluzanech, tak jsem na to zvedava. Trosku se desim, aby to nebylo prehnane s trofejema jako Konopiste, na jedne fotce to tak vypada :-)
@stesti_zm To me tesi - od kohopak? ;-) Budes chtit rezervovat termin? Preci jen uz zacinam obsazovat svatebni sezonu 2013 a uz za par dnu muze byt pozde. Nevyhrozuju, konstatuju.. :-D
@stesti_zm No jasně, my to sami zažili a následně i udělali, oběd jsme měli také jen s rodinou. Zbytek se courne po městě, nebo půjde na procházku. Jen pokud je to někde mimo město, doporučuju připravit i ostatním alespoň malé pohoštění, aby Vám do rautu nepopadali hlady ;)
@phuskova Toho bych se právě taky bála, že to vyjde strašně moc. Hlavně s našema obrovskýma rodina to vypadá tak na 80 hostů :-N ale zatím jen přemýšlíme :-)
Tak ja ted dostala nabidku od hotelu LIONS, kde chteji za osobu 1500 ,- za catering, je pravda ze v tom je i nealko a nejake alko neomezene, ale vynasobte to treba 70, to je silene cislo...