Ahoj holky :-)
Tak já mám zatim jen rozdělanou titulku :-/ Fotky už mám nashromážděný, tak ještě nějaký společný a začnu kompletovat :-)
Lucí taky dodatečně přeju vše nej :-) Doufám, že ste to pořádně oslavili :-D
Joo a mám novinku, šaty si nechám ušít u Madory, včera jsem s paní mluvila a super. Si asi uděláme výlet do sklípku a druhej den odjedu i s šatkama...a prej je ještě brzo, že klidně můžem přijet až se oteplí :-D Jen aby to nebylo až v květnu :-D
čau holky, tak koukam, že se tu řeší botky, no já mám stejny problem. Nemuzu nic sehnat a nechci do nich moc vrazit, protoze vim, že uz je na nohu asi nedam. Navíc, ja merim 180cm, takže nechci ani vysoke, abych nebyla jak zirafa.No objevila jsem pár stránek, tak to sem hodim, uvidite, jestli tam neco objevite. Neznám vás vkus.
studioprincess
roub-boty
berenike
Třeba Vám to pomůže
@a.n.d.r.e.a no teda tak to gratuluju k výběru, přeju ti abys byla spokojená :-) Já jsem byla v Madoře v Mikulově zkoušet šaty když jsem byla na dovče. Pokud bych si nekoupila šaty tady jak sem si je koupila tak bych si je tam taky nechala ušít :-) A jaké máš vybrané, jestli sis vybrala u nich v katalogu?
Holky a nemáte nějaké vtipné obrázky s tematem svatba nebo nevíte kde je vzít? :-(
no holky já jdu na botky snad dneska, dám vám vědět, jdu za účelným nákupem:-)) ale ne do střevíce a více. no dám vědět:-)
jinak děkuji za přání, oslava byla, ale jen ve dvou:-) a byla super:-)))
koukám že už skoro finišujeme:-)))
Peti nemyslela jsem tebe, ale pttj a už se mi ozvala:-)
je mi jasný co bys tu ty dělala:-)
jsem ráda že už ty botky mám, ještě si chci koupit nějaký kytičky do vlasů, asi malý skřipečky. a ještě organzu na ten stůl, sakra já ttoho nemám:-) a dneska jdu zase na nehtíky, tak pak vyfotím:-)
@kristyn.g Kristý děkuju, mám ty šaty v hlavě, ale kdo ví...třeba si vyberu nakonec nějaký od nich...chtěla bych jednoduchý s véčkovym výstřihem něco jako sou tyhle....měla jsem je i v přípravnym albíčku, takže u mě momentálně vedou :-) Tak uvidíme jak dopadnu v Madoře :-)
Joo a holky, už sem to nevydržela a nakonec sme vybrali prstýnky trošku jiný...nechtělo se mi to objednávat z usa abysme to stíhali, tak už máme objednáno :-) Jsou v albíčku, tak mrkněte a dejte vědět jestli se líbí...nám jo :-) Ikdyž sme chtěli původně ty černý :-/
tak mám zase nové nehtíky. tentokrát ale krátký, vyfotím pro inspiraci někoho, kdyby chtěl:-)
jinak jsem ráda že už je víkend holky, to byl tejden, fuuuuj:-) vůbec to neutíkalo
Andrej, ty prstýnky jsou hezký, každý pár má něco do sebe:-) odkud si objednávala?
@twigik Jo jo, mě se hrozně líbí jak máme každej jinej styl ale společně si tady pomáháme :-D
Objednávala jsem nakonec z netu - stribrne-sperky, náhodou jsem tam objevila wolframový :-) A cena 2000 za pár?Paráda!:-)
No mě to ani nepřijde, že je víkend...byla sem zase skoro furt doma, asi sem musela hodně prochladnout protože mě hrozně začly bolet i ledviny :-( Ale už to ustupuje tak sem ráda :-)
@a.n.d.r.e.a Ahoj, šatičky super výběr :-) akorát si řeni o víc vrstvenou sukni, mam pocit že na těch vrstvách trošku šetřej... jinak fajn :-)
Ty prstnýnky jsou zajímavý... Muj vkus to není, ale když se ptáš, ten dámský je hezký, ale ten pánský mi připomíná ocelové ložisko. Ale to je jen můj názor, záleží jaký má přítel styl a může se to k němu hodit :-)