No taky jsem neobjevila nikoho dalšího kdo by to měl na Hluboký..... chtěli by sme 29.4. tak uvidíme, termín zamluvenej nemáme protože na hluboký přijímaj rezervace až v průběhu listopadu...:-( Takže musíme čekat...nic jinýho nám nezbejvá. A jak si na tom s přípravama?
Andrejko nijak, ani ještě nebyli zásnuby, poněvač přítel má před státnicema, takže vše budeme řešit potom. ale nějak otom mluvíme jako o hotové věci,...mě se ještě líbí datum 11.6.11 :-) zařízeno neni tedy vůbec nic...fakt přijímaj až tak pozdě??? od datumu sevše odvíjí, to je divný, kamarádka si to tenkrát na duben zamlouvala už někdy začátkem října? :-S no jinak máš nějakou představu, kam si půjdeš pro šaty??? a co jinak ty a přípravy? :-)
My sme tam s přítelem byli před týdnem a paní matrikářka nás skoro vyhnala - prej kde se berou ty názory že se to má zamlouvat tak brzo, že je plno atak a že máme přijít až v listopadu když to chceme v dubnu...oni tam maj totiž nástěnku kam se jim vejdou asi jen 4 měsíce :-( Tak proto...jinak já šatičky už mám, mrkni do alba...:-)
aha nooo to je dobrý no...jak jsem to tady tak pročítala tak jsem četla že ta matrikářka je nějaká babka :-D jako nepříjemná :-( to se to potom spolupracuje :-) tak děkuji za info, aspon vím že není nač spěchat :-) a jaké šatičky máš, z těch z alba, máš tam více fotek? a odkud, z jakého salonu?
No paní byla docela sympatická, ale už jí to asi leze krkem jak tam furt někdo chodí takhle brzo :-D Ale prej neni pak problém, že termín bude..tak to prostě beru jako jistotu...a připravuju to na to datum....uvidíme.
vybrala sem si ty poslední jednoduchý a mám je přes aukro za 3 tisíce....sou nádherný....ale ještě jsem je nezkoušela, to až v pondělí přijde kámoška a nasouká mě do nich :-) jako když sem zjistila že chtěj za půjčení min 6 tisíc....tak to byla jasná volba :-D
no tak to je jasný...já si je určo kupovat nebudu, ale půjčím si je, je mi jasný že levný nebudou...zrovna jsem chodila se ségrou po městě a zatáhla mě do salonu Avalon, je novej a maj tam šaty jedna básen...tak uvidíme jak to dopadne... :-) a co pozvánky, ty už máte?
Ne ne, zatim si v hlavě tvořim představu a kreslim návrhy...furt se nemůžu rozhodnout jestli budou kreslený nebo udělám pozvánky s našima fotkama...na to je asi ještě času dost....navíc chci vše nechat na podzim, mám v plánu cestu do londýna tak si myslim, že všechno nebo aspon většinu nakoupim tam, za pár korun...a navíc to bude originální, protože tady v čr to je všechno na jedno brdo....:-(
Spíš začnu tvořit vývazky, truhličku na přání, svatební knihu a dekorace k focení....a ostatní až po Londýně :-)
jééé co v Londýně, na služebku nebo právě kvůlu svatbě, či dovo? taky bych někam jela...a ty bydlíš v čb? já jsem z Prahy, ale pocházím z jihu čech kde mám celou rodinu a doufám že se tam vrátíme :-) trapný dotaz, co jsou vývazky???
:-D jéé no tak to je skvělý, já sem zas z prahy a přestěhovali sme se do krumlova a teda doufám, že už se nevrátíme!:-D
Vývazky sou takový ty mašličky pro svatebčany...:-) Dávají se místo myrty nebo i sní - to je ta větvička :-)
Jinak Londýn, prostě jen tak výlet s kámoškou...ale jedu hlavně kvůli těm nákupům na svatbu :-)
no a kde tam bydlíš?téda to je dobrý tohle :-)
bydlím u metra Vyšehrad :-) teda nějak jsme si to vyměnili vid :-) ale doufám že nebude trvat dlouho a pošupu taky zpět :-) a kde pracuješ? tam je to docela blbý na práci, na jihu :-( a svatbu v krumlově si nechtěla???
jo a díky za info - vývazky už vím...ale my pěstujeme myrtu doma, takže todle neřeším, snad jen ty mašličky...normálně my chceme svatbu asi 23.4 - ještě přemýšlíme a když vidím, co ty všechno už máš - tak vidím v jakém budu presu a stresu :-|
Já bydlela na Strahově :-) No pěkná výměna, ale tady je takovej klid, že zpátky už ani náhodou...
V krumlově nechci, na Hlubokou to prostě nemá....Na mě nekoukej, já sem hrozná organizátorka a všechno chci mít tip top, takže stejně pak až bude všechno připravený budu se kousat nudou a vymejšlet další kraviny...
Já mám zatim jen šaty a fotografku....tu jsem prostě chtěla a to je jedinej velkej výdaj, kterej si pěkně odpracuju na brigádě....fotky chci mít prostě něco extra....jinak Hluboká taky proto, že tam máme známý, tak doufám, že hostina bude u nich a za lepší penízky pro nás!:-)
Každopádně když bys něco potřebovala zařídít, vyrobit, zajistit atd stačí říct....:-)
Já ušetřim hlavně tim, že trávim na netu hledáním a je pravda, že se dá na spoustě věcí dost ušetřit....
A máte nějakou představu o místě hostiny a o dalším?
na brigádě? takže ty studuješ? nene my ještě todle vůbec neřešili, jako hostinu atd, jak říkám přítl má ted úplně jiné starosti, ale myslím že během září to rozjedeme...chytám tu zatím inspiraci a tak, abych pak nehledala vše na poslední chvíli víš...jak simluvila o fotografce, nemáš náhodou Zuzanu Scharf? ted jsem koukala najejí stránky, a má termíny 23.4 a 29.4 zamluvené:-) se přiznej no :-D
:-D jo přiznávám, tak si mě odhalila!:-))
Ne ne pracuju, ale vzhledem k tomu, že chci zuzku, tak musim ještě trochu přivydělat, aby sme to poplatili...:-)
Tak to se vzáří koukej pochlubit...budu ráda nápomocna :-D To už snad budu mít i něco víc...i když to je už za měsíc, tak to asi ne =-)
jsem zvědavá koho seženu já, ještě tu píšou Jirku Tvaroha...tak uvidíme, snad nebude zamluvenej i on...tak kdyžtak někoho splašíme, no :-D co děláš za práci?neboj se nic, budu s tebou o všem diskutovat, radit atd...když už máš vše projeté... :-D
:-D No snad pak nezačnu plašit jak se to bude blížit...:-D Aby se mnou byla taky řeč :-D
Dělám asistentku ředitele v jedný pidi firmě, zatim se rozjíždíme tak uvidíme, snad to časem bude platově lepší :-)
A co ty? S těma fotografama moc neotálejte, je fakt že sou hned zabraný ty lepší :-) Ale zase spousta jich jezdí po celé čr, takže výběr je velikej....:-)
hm tak to víš že bych už zamlouvala,ale nějak zatím nemůžu :-D ale jak si říká, kdo si počká, ten se dočká ne :-D já ti dám že nebude řeč, koukej si nějakou radu pro mě schovat...jak znám sebe tak budu poblázněná a nebudu vědět co dřív, a já jsem takovej cíťa že až přede mne přítel klekne tak budu tak řvát že ani nebudu schopná říct JO :-D :-D kde požádal tebe?
jůůůůů to je hezký...no co...prstýnek není až tak důležitej, hlavní je slib! já příteli říkala že beru i prstýnek z poutě :-D (protože si půjčil můj aby věděl velikost) :-D a jak je to dlouho?
mmm tušim že to bylo 19. března :-) V pondělí...:-) tak to se ěšim až přijdeš ty se zážitkem ze zásnub :-) No romantika to nebyla....spíš to bylo takový jako dohodnutí, ale pěkný :-D
nooo to jsem sama zvědavá jaký to bude...ale že budu bulet ti říkám už ted :-D tak to ti pak ani psát nemusím...hele máš Andejko kadeřnici??? měla jsem kamarádku ale ta mi otěhotněla a má mimi a tedy úplně jiný starosti :-|
No já dojíždim do prahy....ale na svatbu si budu muset najít asi nějakou tady v krumlově...prej je tu jedna šikovná a je to kousek od nás, takže asi využiju doporučení od kámošky... A ty se budeš asi připravovat u rodičů??To je v budějkách?
no ne úplně v čb, je to 20km od čb ale ségra vyjížděla od babičky - bylo to blíž na Hlubokou a pak se ušetřilo za bránu. tak uvidíme, asi bych byla taky radši od té babičky, přecejen u nás brána docela dost stojí :-|
taková ta jak máš u baráku - hodně štěstí novomanželům...staví to kamarádi, a každej kdo bránou projde musí zaplatit a ženich samo nejvíc za nevěstu, někdy je to i kolem 2tis, to mi přijde dost a pomalu za co, že projdeš bránou...navíc nechci aby celá vesnice věděla že se vdávám :-D
Ahá, no tak to ne...žádná brána :-D Svatební kniha je asi novinka, hosté tam píšou blahopřání....ale já chci udělat svatební knihu ve formě obrazu....budou to psát kolem vyznačenýho místa a pak tam dáme nějakou pěknou svatební fotku....to se mi líbí a hlavně ti to připomene všechny co tam byli s vámi...:-)