Ahoj budoucí nevěsty :) ... najde se tu někdo, kdo se bude vdávat v období červenec - září 2012 v Hradci nebo okolí a chtěl by se mnou "sdílet" přípravy a podělit se o zkušenosti ?? :) Byla bych ráda ... Zatím kromě šatů nemám vůbec nic zamluvené a skoro ani v ničem jasno :D
@lusyene Ahojda, my se budeme brát v Chlumci na Karlově koruně, ale nakonec jsme se rozhodli pro rok 2013:) ale i tak se už koukám a pomalu začnu něco kupovat, aby toho pak nebylo najednou hodně:) takhle se to aspoň rozmělní:) ale většinu věcí bych si chtěla sama vyrobit:)
no pane jo, tak to plánuješ hodně brzy :) ale lepší dřív než pozdě :) ..my se před chvílí domluvili na datu 8.9.2012, tak už aspoň nějaká vidina :) Obřad i hostinu bych chtěla určitě v Hradci..zvažujeme hvězdárnu a na hostinu Zděnou boudu .. ale to je jen první nástřel :O
Aho milé nevěsty, mám velkou prosbu... nevíte někdo o nějakém vhodném místě, kde by se dala udělat hostina v naší režii? mám na mysli nějaký sál, nebo kulturák... někde blízko HK... předem děkuji za každý tip!
I my jsme původně chtěli hostinu na zděné boudě, to je zajímé kolik párů má stejný nápad...
Každopádně my máme termín 28.4.2012 ale zvažujeme že ho přesuneme na červen... záleží i na tom kde by hostina byla... předem díky za radu!
@dance01 rozhodli jsme se pro termín 7. 9. 2013, sedmička je moje šťastné číslo a 7 sice jiného měsíce jsem byla požádána o ruku:) ještě máme v záloze 24. 8. 2013, to kdyby nebyl vypsaný 7 termín nebo nemohla fotografka:) jinak jsme se rozhodli pro Oranžerii:) a pro co vy?
@denisaho My máme termín 17. 8. 2013, protože na datum našeho výročí to nejde, vychází to uprostřed týdnu a já bych chtěla radši pátek nebo sobotu..... a jinak by jsme chtěli venku před zámkem, ale tak trochu se toho bojím kvůli počasí:) když tak druhá varianta je v zámku v mramorovém sále :)
@dance01 Nám to pěkně vychází na sobotu:) takže úplně paráda:) my jsme nakonec usoudili, že září bude nejlepší, nemuselo by být vedro a ani zima, ale počasí si stejně dělá co chce, takže na to nejde moc spoléhat:) no my raději zvolili právě Oranžerii, plánujeme hostinu venku, takže když bude hnusně, tak ať aspoň na obřad jsou všichni v suchu:D v mramorovém sále jsme se byli také podívat, ale je dost veliký a přijde nám takový studený, za to ta Oranžerie se nám líbila hned:)
milé snoubenky, jak pokračujete s příprava ? :)
my jsme na chvíli opustili od všech příprav a domluv a ono to tak uteklo, že už je prosinec a my stále nemáme nic zamluvené :/ takže se zase do toho musíme vrhnout :) Jediný, co víme určitě je termín 8.9.12, což bohužel není oficiálním oddávajícím dnem, ale snad to nebude problém a místem obřadu bude knihovna na starém náměstí. Hostinu jsme chtěli na Zděné boudě, ale ta nás bohužel zklamala po stránce kuchařské, takže jsme ve výběru úplně na začátku a nezbyde než obcházet a zkoušet :O ... aspoň že v šatech mám jasno a nechám si je někdy na jaře ušít :)
takže asi tak ... budu ráda za vaše příspěvky a tipy :D.. hezký den :)
Sice máme termín v květnu (tudíž sem nepatřim:D), ale chtěla jsem se s váma podělit o to, co máme zařízeno....zatim ještě NIC :D byla jsem zkoušet jednou šaty a objednala jsem si modrý lodičky, ve kterejch bych se chtěla vdávat a to je všechno...víc nic....
Ahoj holky, taky se k vám přidávám. Termín máme zamluvený na 16.6. Domluvenou mám fotografku, kameramana a kapelu, o který teda nejsem úplně 100% přesvědčená. Jinak nic. Dnes jdu na schůzku do restaurace, tak doufám, že budu spokojená. Co vy, holky, kde budete mít obřad a kde hostinu?
@sarinka_nevesta Už ti boty přišly domů? Taky bych si je chtěla koupit, ale strašně se bojím výšky toho podpatku - 10 cm na boty bez platformy se mi zdá strašně moc. Dej pak vědět, jestli se v nich dá chodit :-)
Vysoký jsou, ale poměrně pohodlný, takže to není takovej problém. Velikost jsem objednávala 40-41 a na botách píšou 40. Každopádně je dobrý je mít na těsno, jako všechny lodičky, aby ti v nich nejezdila pata a neměla jsi zbytečně puchýře. Jinak teda jsou úplně nádherný!!!!!!!!! :-)
Ahojky nevěstinky :), já se budu vdávat 7.7.2012 a máme zatim místo na obřad a hostinu :(, ale už se moc těšim :). Obřad bude na hradě Pecka a hostina Dolní Brusnici ( taková prdel světa ... ale hezká :)).
Jen teď aktuálně hledám nějakou pěknou kapelu na svatbu .... nemáte někdo nějaký tip?
Ahoj holky, přemýšlím také o Chlumci někdy červenec, srpen, ale možná nebude už ani volný termín. Spíš mám starosti s oslavou? Neměli byste typ kolem Hradce okruh tak 30km? Asi tak pro 50 lidí. Děkuju a přeju samé štěstíčko :-)