Ahojky holky,rok 2010 už založený je,ale myslím,že v dubnu se nás bere docela dost,tak proč si nezaložit vlastní téma. ;-)
My se budeme brát konkrétně 17.4. 2010. Můj přítel má ten den narozeniny,tak aby se mu dobře pamatovalo dotum svatby ;-)
Ahoj, tak se přidávám k Vám dubnovým...taky chceme mít 10.4.2010 svatbu...jelikož a protože mám 24.4. narozky, tak zbylo jen 10.4., ale to nevadí, oboum se nám to líbí. Pomalu ale jistě začínám pokukovat po všem, co bude třeba a netřeba, mám z toho všeho zařizování trochu strach. Chceme se brát někde v praze nebo okolí. Také mám velký strach ze šatů, ptž mám nekonfekční velikost, 161cm, 41kg a tak mi většinou nikde nic není, přítel říká, že mi daj šaty, co tam maj připravený pro děti. no uvidím. nevím kdy má se vším začít:o)ale moc se těším
Ahojte baby, tak aj ja sa pridávam k Vám aprílovým....my sme sa rozhodli mať svadbu 24.4.2010, po piatich rokoch chodenia - takže načase ;-) Máme už zajednanú sálu, kostol, Dj a kameru. Momentálne zháňame fotografa, ale ešte máme teoreticky čas :-) Šaty si pôjdem popozerať v septembri - sa strašne teším....oznamka mi robí známa, tak som zvedavá ako to dopadne.... :-)
Rumisek: ahoj, taky se budeme brat 24.4.2010 v buchlovicich na zamecku :-) Dneska jsem tam volala a pani na matrice byla prekvapena, co volam tak hodne brzo dopredu :) Ale jak bylo receno, jistota je jistota. Buchlovicky zamek je krasny, tesim se. Kde budete mit hostinu? Nekde v okoli? Gabriela, Dubnany, okres Hodonin
Ahoj despy. Tak to mate termin ako ja (my). My byvame v Prahe, povodne svadba mala byt tu, ale nakoniec bude na SK. Ale restauracie v Prahe a okoli uz mam vsetky prejdene, takze kludne mozem dat typy ak budes chciet.
Ahoj Gabrielap. Se divím,že se všude na matrikách tak blbě diví....nám taky všude kam jsme volali říkali,že voláme brzy...asi nedokážou pochopit,že to chceme mít zamluvený a mít starosti s něčím jiným...vše pak zorganizovat za 3 měsíce...tak by mě trefilo.
Ahojte dievacta,vitam vsetky nove aprilove nevesticky:-)))
Zuzulik5:tak to som prekvapena,ze tu vidim aj nevestu zo Zlatcyh Moraviec.Ja som tiez odtial,aj ked momentalne byvam mimo.My mame svadbu 10.4,takze 2 tyzdne pred vami.Ak budes mat cas,posli mi cez IP koho a kde si si svadbu zajednali.Mozno sme sa aj v niecom zhodli:-)))
Ahoj Lydka82, aj ja som prekvapená - milo :-) Aj keď presnejšie som s Topoľčianok, ale to je blízučko ;-) Určite ti pošlem cez IP všeličo, snáď mi aj poradíš... ;-)
lupinpupin - doufám,že s tím počasím máš pravdu. Tento rok tomu tak bylo a duben byla asi nejhezčí měsíc. V květnu a v červnu moc hezkých víkendů nebylo.Tak snad tak hezky jako bylo letos bude i v ten náš osudný den 24.4. 2010 :-)
daee - souhlasím s tebou!Taky bych nešla do šatů z e-bay.Chci mít jistotu a vědět,co mi přesně sluší a ne se strachovat,co mi přijde a jak mi to bude,protože myslím,že na šatech hodně záleží a chci,aby mi padly a byly nádherné :-) !!
gabrielap - my nemáme obřad na zámku,ale v buchlovicích v kostele a hostinu v Buchlovicích - Restaurace U Páva.
Despy a pre kolko ludi potrebujete? Ked sme este mysleli, ze svadbu budeme mat v Prahe, tak sme uvazovali o Magickej zahrade (to je nasa oblubena), Koliba (to bol nas favorit- uzasne tam varia), areal Botanica (za Prahou- teraz tam bola kamoska na svadbe a bola nadsena), hotel Na zamecku tiez vyzera uzasne.... A este Selsky dvur je perfektny...
Tak já taky tedy zdravím všechny dubnové nevěsty a přidávám se k vám. Náš termín je 10.4.2010 - myslím, že nepřekvapím, když žeknu, že termín vybíral přítel. Dle čísla na fotbalovém dresu (je to nejblíž 11) - jak originální.. ;-) Koukám, že bych taky tak nějak pomalu měla začít... Napadá vás některou nějaký pěkný místo na hostinu v okolí Olomouce? Zdravím Marťa :-)
Rumísek neboj bude krásně, už kolik roků po sobě je v dubnu krásně a pak se to pokazí,tak budeme doufat,že to tak bude i příští rok.
Dneska jsem byla v jednom krámku z bižu a málem jsem šla do kolen z cen...stejné věci na netu stojí polovinu,tak to nejsem blázen a zkusím časem najít ještě jinou bižu a nebo to net jistí.
lupinpupin - taky jsem původně chtěla věci kupovat na netu,ale pak jsem objevila u nás v Uherském Hradišti jedno květinářství,kde mají spoustu věcí a hodně věcí za dobré ceny bychom mohli najít i v IKEI v Brně,tak ještě uvidím,kde nakonec budu nakupovat.Ale vždy když něco vidím,tak bych to hned chtěla koupit,ale pak si ještě říkám - času dost :-). Máš už vybranou barvu svatební tabule?Já bych chtěla zeleno - bílou.
tinkyy: Děkuji moc, všechno omrknu, pak to doma přednesu a uvidíme, jediné co znám je areál Botanická zahrada. No plánuje cca. 30 lidí, nic velkého.... :-)
rumisek: včera jsem čekala v "čekárně" na jedné klinice, kde to bylo laděno do zeleno-bíla a říkala jsem si,jé to je uklidňující,hezký, moje tabule bude taková...hihi ;-)
Přeji krásný den!
Rumísku, do ikey se taky chistám pro ubrousky a nějakou tu dekoraci. pracuju na Zličíně,tak to mám co by kamenem dohodil. Na víkend jedu k rodičům a jelikož je to malé městečko,tak tam jsou takové ty správné obchudky kde seženeš všechno...správná galanterka a starej prior :-D ,tak to zkusím občíhnout. Včera jsem taky hledala vývazky a zkoušela jí smotat ze stužky a ono to asi tak těžký nebude, jen si u mamči půjčím tavnou pistoli a budu si hrát. Jinak budeme mít laděno do červené barvičky,tak snad to bude pěkné. Zeleno bílá je taky moc krásná,ale já jak jsem blondýnka,tak bych mezi tím byla asi jako nemocná.
lupinpupin - taky mám v plánu zajet přes prázdniny do IKEI.Tak když tam budeš pravděpodobně dříve,tak dej info,co tam mají hezkého.Já to mám trošku z ruky,jsem z Uherského Hradiště. Já jsem tmavovláska a přítel je takový "špinavý blond",ale zelenou má celkem v oblibě.Tak si myslím,že to k nám půjde.A bude to ladit i k mé kytce.Chtěla bych bíle kaly s dllouhými stopkami.A ty?
andrysska - vítám tě mezi nás a o to víc mě těší, když vidím,že sis vybrala termín 24.4.2010.Tohle datum je asi něčím přitažlivé?
rumísek: tak to doopravdy jste si vybrali pěknou barvičku. Já jsem včera koukala na netu na ikeu a tak si tam koupím asi červené ubrousky a možná nějaké kytičky na dekoraci,ale lepší je když tam dojdu a pořádně si to prohlídnu. Ale to musím bez přítele...ten je pak nervózní,že na všechno koukám :-) ,ale mě to nevadí,když tam půjdu sama tak budu mít klídek a nebo musím vychytat když bude dobře nalazen na nákupy :-D .
Já chci mít jako kdytičku taky kaly,ale ve vínové barvě a nejlépe uvázanou jak ji mám v galerii. A nebo další možnost rudé růžičky. Já vím je to klasika,ale růže mám taky moc ráda.
Včera jsem zkoušela provizorní vývazku, jestli se do nich mám pustit sama a ono to tak těžký není,tak nakoupím mašle na netu (našla jsem super stránku) a v pondělí skočím u našich do galantérky a po dlouhých večerech budu mít co dělat.
tady máte holky tu stránku, já si odtud budu objednávat stužky na vývazky na auta, organzu na auta a sama si jí nazdobím růžičkama a okvětníma lístkama...myslím si,že tam amjí i dobré ceny...nenašla jsem moc levnější a když tak o trošku a neměli tam zase nějaké věci které chci... Je to www.stylovainspirace.cz snad se bude líbit :-)