Krásný den nevěsty, mám svatbu 9.8.2014 ve 13 hod, chci se zeptat zde je tu někdo kdo má stejné datum?? aby mě mohl popohánět co vše má zařízené a já ne :-P Děkuji
@josefina No tak nějaké ubytování u nás rovnou padlo, nabízela jsem že bych to i zaplatila, ale nechcou, mě teď dost lidí hlasí, že pojedou už tak po obědě domů :-D A musím všem zařizovat dovozy a odvozy a přinejlepším aby si oni řekli kdy a já to zařídila.
@josefina30 a nejde to vyřešit např. stany nebo hotel car? My jsme měli ubytování k nabídce, ale neplatíme, alternativou je stan za 50,- Kč nebo hotel car zdarma. Každý si vybral co chtěl, popř. co na něj zbylo.
Je to v takovém rekreačním zařízení, kde stany nejdou. I když táta řekl, že si bere spacák a bude spát pod širákem :) Já už na to kašlu. Nebudu stresovat. Ať si každej dělá co chce :)
@chris11 Ahoj, taky to máme od 12 hodin, v Mariánském kostelíku v Opočně, hostinu a raut 3km od Opočna v Přepychách v Restauraci u Katky, jsme z Přepych, takže všechno blízko, kdybychom na něco zapomněli, tak se dá pro cokoliv obratem otočit :) Rodiče a příbuzní z mé strany přijedou až z Vlašimi ( cca 140 km) takže je nechceme tahat nikde daleko, vše pěkně při ruce :) Jinak si myslím, že krom dnešního snu, že nestíhám, ani ve stresu nejsem :) těším se a zároveň se trochu bojím, aby to všechno dopadlo v pohodě a na nic jsme nezapomněli :)
My to máme v 11.30 hodin v Mariánském kostelíku v Opočně :-) Kupodivu ani nejsem nervózní,ale spíš pěkně vytočená. Lidi nám pěkně zavařili...teď týden před svatbou 2 lidi z mojí strany odmítli účast (a byl to i můj svědek),a zas z přítelovi strany se vnutili 3 lidi navíc,a ještě lidi který tam nechci. Tak jsem vytočená,a mám svatbu zkaženou už teď :-(
@88renca88 a nemuzes je odmitnout? ze nejsou vitani?
taky mi porad nekdo neco meni, ale je to nastesti jen na obrad a afterparty, ktera bude na zahrade, takze tam mi to nevadi :)
@88renca88 Aby se mi tam nikdo nevnutil, dala jsem vědět, že je to pouze pro osoby s pozvánkou, a že už je všechno zamluvený. Ale jestli jsou to lidé z přítelovi strany, tak je to na něm. Bere si tebe, tak ať to nějak vyřeší. A svědek ať si trhne, někdo jinej to určitě udělá rád a bude na to vzpomínat celý život :) Tak nesmutni.