Kdopak z Vás má svatbu v tento datum?? Napište jak jste na tom s přípravami, co už máte a co vám chybí???
Já osobně mám zapůjčené šaty, svatební střevíčky, máme oznámení , zaplacený obřad, zajištěnou hostinu a ubytování.V červnu jedu doladit šaty, účes, líčení.Dále doladit v restauraci hostinu, v květinovém studiu výzdobu restaurace, aut, kytici pro nevěstu, u cukrářky koláčky a dort.Ženich nemá oblek a nemáme prstýnky. :-|
my máme taky stejný termín, muzika je zamluvená už od listopadu, restaurace od ledna a vyplatilo se, protože v tento den se žení ještě dva naší známý, resp. ze stejné vesnice takže o restauračku byl zájem. Jinak mám šatky, botky, máme domluvené zákusky, koláče, autobus, obřad v kostele....nemáme oznámení, ženich oblek a prstýnky.....
už se těším, až budu mít po státnicích a budu se moc těšit jen na svatbu a přípravy .-)
Juuu do toho ještě státnice jo???No to ti nezávidím.Ale až to uděláš a opadne stres budeš se plně těšit z přípravy na svatbu.To mě čeká ještě spousta pracovních dní v práci a 14ti denní dovolená s mým milým mužíčkem. :-)
@verolen24 teď se na stánice učím a jsem zde :-D hrůza, vůbec mi to nejde a přemýšlím nad svatbou. V úterý jsme oblíkli celého ženicha aj s ponožkama, takže další věc z krku. Už se těším až bude po škole a pak už jen příjemný stres ze svatby :-)
Ahoj, také se budeme brát 8. září. Doma už máme prstýnky, zamluvené místo obřadu a předběžně restauraci. Zarezervované mám šaty a domluvený je i fotograf. No ještě nás čeká spousta zařizování ;)
Tak teoreticky jo - ale fakt jenom teoreticky :-D Ještě musím dodělat jmenovky, vymyslet, kdo se ten den o co bude starat (kdo ozdobí auta, kdo připne vývazky, kdo sveze svatebčany k nám domů, ...) no a nejdůležitější věc, co nám chybí, je hudba. Pouštíme si hudbu sami, takže už týden hledám vhodné písničky, o víkendu je snad dám dohromady, promíchám umělce a styly, ať se netančí pořád na stejné tempo a hlas, a vypálím na CD. No a musím někoho požádat, aby nám pak v počítači měnil cedečka. zítra se peče cukroví a ve střešdu rozvážíme výslužky. Ještě musím zavolat do hotelu a ujistit se, zda mám opravdu rezervované pokoje, a konečně zavolat fotografovi a domluvit s ním, kdy a kam má přijet. Takže teoreticky mám opravdu všechno, prakticky skoro nic :-D Ale nevyšiluju a to je to hlavní.
Holky, přidávám se k vám. Já už mám snad vše důležité hotovo. O víkendu s mamkou napečeme koláčky, jdu na barvení vlasů a finální zkoušku účesu a na kosmetiku. Začínám být už celkem nervózní, nejvíc jsem nervózní z počasí, protože obřad máme venku v zahradě...
@mancii Tak pocasí se nebojím, zatím na příští sobotu hlásí slunečno a 22 °C. Koukni na www.slunecno.cz a najdi si své město, možná tě předpověď uklidní.
@ivetaml@mancii Tak mě dneska čeká zkouška šatů(úpravy), příští týden mám zkoušku líčení a účesu a musíme do restaurace kde bude hostina a raut dohodnout všechny podrobnosti.....a můžu se vdávat.Ještě si dneska musíme sednout nad zasedacím pořádkem pro hosty :-| Jinak počasí se taky obávám protože obřad máme mít venku a raut taky.
Tak snad @mancii nezmrznem a nezmoknem :-(
Taky mám svatbu v tento den. Všechno zařízené, už jen dolaďuji drobnosti - svatební noviny a hudbu na obřad. Snad výjde počasí... Ideálka by bylo 23 stupňů. Obřad máme naplánovaný venku, ale naštěstí je tam i mokrá varianta :o))
Většinu věcí už máme připravenou: mám šaty, boty a jiné doplňky. U kadeřnice jsem objednaná. Už máme prsteny a květiny jsou také objednané. Restaurace je zajištěná, včetně jídel. Však už také nezbývá moc času.
Ještě musím obvolat kapelu, kadeřnici a fotografku, doladit detaily a potvrdit termín. Musím přpravit pohoštění, až přijdou svatebčané k nám domů. Vzvednout květiny. A zrušit pár jídel v restauraci. Bohužel, někteří pozvaní hosté nejsou ani týden dopředu schopni závazně říct, zda půjdou, nebo ne. Navíc si svědek postavil hlavu, tak vyjednáváme náhradníky...
Někdy si přeji, aby už bylo devátého...
@jitlen Taky si někdy přeji, ať už je po svatbě... Se svědky jsme měli taky problém, takže jsem svědkyni 21 dní před svatbou vyměnila... To už je život :o))
Tož my se bereme též toto datum... Všechno nemáme, ovšem zaměstnavatelé si řekli, že předsvatební stres nám neuškodí, takže jsou tu zrušené dovolené, služby navíc a podobně :-) Ale my všechno zvládneme... už jen pár drobností, jako kde si nechám udělat nehty? Kde ubytujeme babičku? Boty, jmenovky...zasedací pořádek budeme řešit operativně den před svatbou :-)
Ale jinak žádný stres :-)
@ivetaml Mě to ještě nějak moc nedochází, ale příští týden už mám dovolenou, a to už budem dolaďovat detaily a to už asi nějaká ta nervozita přijde.No ale uteklo to rychle.Nedávno bylo v plánovači trojciferné čísilko.Tak snad nám ten den "D" neuteče taky tak rychle. :-)