to bude fakt pecka. Jsem na to zvědavá, jak mi vydrží makeup a jak se upeču v těch šatech. Nejhorší je, jak to budou ale snášet babičky, dědové a děti takové horko..:/
@tarina89 No obzvlášť ty babičky a dědové mi dělají starosti. Moje 85letá babička v těchto vedrech vůbec nevylézá ven, tak to asi nikam ani nepůjde :-(((
Cokoliv je lepší, než teplotní "vražda"!
Zažíváme podobné situace každoročně a jestli tedy můžu poradit, zeptejte se v místech, kde svatba probíhá, jestli si můžete přinést ventilátory a sežrat jim trochu proudu. Z obou stran nasměrovat na taneční parket a další mezi hosty v místech sezení - prostě v místnosti rozhýbat vzduch. Takže někde popůjčovat aspoň 4-6 ventiltorů, je na to ještě týden, leckdo je má doma. A pokud nebudou třeba, tak holt zůstanou v kufru aut.
My si vozíme svůj a strašně to pomáhá. A nyní v sobotu si ho bereme taky!
Taky má doma někdo nějakou tu chladící tašku, bednu, vychladit na přesuny dostatek vody s vymačkaným citronem třeba, minerálky atd.a občerstvovat po cestě a při čekání. Kelímky nejsou taky moc drahé a pak se vyhodí.
A poslední připomínka, pokud se budete někde slunit, i půl hodiny je hodně, vemte těm starším deštníky. Nebo všem. Na focení se dají stranou.
Všem přeji, abysme se neroztekli, aby foukalo a aby se v té předpovědi trochu sekli!
Já se té sobotní předpovědi taky trochu bojím, máme naplánovaný obřad venku u kaple, ale začínáme uvažovat, že obřad přesuneme dovnitř, kde bude o poznání chladněji, naštěstí si můžeme vybrat, protože kaple je vysvěcená a obřad bude církevní.
@tarina89 Vtipné na tom je, že dle statistik ČHMÚ byvá první týden v srpnu nejchladnější a nejdeštivější z celého léta. Letos je to bohužel trochu jinak.
@kopretinana My máme obřad též církvení a naštěstí v kostele. Nejhorší bude focení před kostelem, v pravé poledne to tam bude skutečně pálit :-/ a pak přejezd do hotelu, pojedeme asi půl hodiny v koloně. Oběd je taky uvnitř, ale místnost není klimatizovaná
@kopretinana : my máme obřad i oslavu na zahradě. Je tam dost stromů tak doufám že poskytnou trochu toho stínu. Obřad máme v 11 hodin tak to snad taková výheň ještě nebude.
@neurosis : My máme obřad až od 15ti hodin, den předem půjdu prozkoumat místo, zda je kolem kaple venku stín a uvidíme...taky přemýšlím, zda např. nepořídit svatebčanům slunečníky...