ahojky, taky máme termín 8.8. ve Slaném. Máme místo, fotografa, kadeřnici, a jelikož budeme mít hostinu na zahradě tak i koupený party stan, a na šatičky jdu ve čtvrtek. jinak vše ostatní máme jen naplánované a objednané nějaké doplňky a tak.. ale neboj, to vše doženeš. :-)
@22jenifer ono je docela na čase,kamarádka se letos vdává a místa a šaty jsou letos všude dost vybraná,letos se asi Beroun zbláznil a všichni se berou :D
Take mame 8.8.2014, ale v Praze. Zatim mame termin, oddavajiciho, misto (obrad i hostina na jednom miste) a oznameni :) jo a jeste dort mame vzreseny, ten bude pect sestra.
Pristi tyden ve ctvrtek jdu na saty a jinak zbytek porad tak nejak vyhledavam. A prstynky uz mame predbezne vyhlednute, ale jeste jsme neobjednavali.
Taky máme termín 8. 8., ale ve Slaném :) Máme místo na obřad, místo na hostinu, mám koupené šaty, zajištěný dort od kamarádky cukrářky a máme rozřešenou fotografku :) O oznámení mám představu a teď zjišťuju, kdo mi ji splní :)
Ahoj nevěsty, případně se omlouvám za nevyžádaný příspěvek... Kousek od Berouna mám eshop i vlastně prodejnu po předchozí dohodě se svatebními doplňky. Tak pokud byste měly zájem. Mrkněte nanašu stránku. Příspěvek sem dávám z toho důvodu, že se tady o mě nějak ještě moc neví. Budu ráda, když si u mě něco vyberete. Děkuji Simona Veberová
@luckiesj kdyz to zadas do vyhledavace melo by ti to stranku najit.momentalne nejsem u pc ale zitra kdyztak poslu odkaz..a v kolikpak?to se mozna potkame
Já mám 8.8. na zámku v Nižboru... A máme objednané prstýnky, hostinu, nocleh pro hosty (z Ostravy), fotografa, kytku, kadeřnici a nehty. Takže zbývají šaty + boty, oblek pro ženicha a dort a koláčky...