Je tady někdo,kdo má svatbu 8.6.2013?My vybrali datum a doma zjistili,ze je to na Medarda =-) :-)
Tak uvidíme a kdyby náhodou pršelo,tak si dáme písníčku Prší krásně od Petra Rezka :)
Ahoj děvčata...tak se přidávám :) Svatbu máme také 8.6.. Líbil se nám datum a až potom jsme zjistili, že je to na Medarda, ale nepřipouštím si, že by bylo hnusně. Máme zatím: oblek, já botky a šaty se mi šijou. Oznámení jsme si vytvořili sami a už rozdali. Prstýnky se musíme brzy vydat hledat, ale ty jsem zatím moc neřešila, protože ke svému povolání ho nosit nemohu. Koláčky a dortík si vzaly na starost maminky. No ještě budu muset pořešit podvazek s maminkou a chtěla jsem se zeptat, zda máte typ na nějaký stránky s košíčkama na koláčky a výslužky (spokojenost se společností a cenově dobré). Máme už zarezervovanou restauraci a ve čtvrtek to tam jdeme doladit do podrobna. Kadeřnici jsem ještě neoslovovala, pořád dva měsíce času dost, ale nevím nevím...už jste s nějakou domluvené na zkoušku účesu? No a líčit mě bude kamarádka.
Tak už se nám to dost kvapem blíží. Dneska jsem vyzvedli,balili a rozvezli koláčky, a můžu s klidem říct, že oba padneme do postele a v momentě vytuhneme. :) Permanentně se mi o dni D zdá a jsou to takové šílenosti až je to někdy k smíchu.
Taky se mi zdají vtipný sny o svatbě. Hlavně ať je na Medarda sucho, máme svatbu venku :-) A všechno už máte nachystané? Me chybí jmenovky na stul a možná svatební noviny. Nemůzu se dockat, az to bude za náma a jako novomanzele si budem lebedit na pláži 8-) 8-)
Taky máme obřad venku, tak snad se to počasí umoudří. Předpovědi zatím vypadají dobře. Mě už chybí jenom podvazek, který jdu vyzvednout zítra a vymyslet hudbu na obřad.... a je to!
Já pořád věřím, že bude hezky. Dneska jsem narazila na předpověď na internetu, kde bylo příští čtvrtek 21 a polojasno, tak kéž by minimálně tohle vydrželo až do soboty :-) Jako hezký počasí jsem si objednala, ale ty dodací lhůty jsou nějaký dlouhý letos 8-)
Já mám vždycky "štěstí", že když se načešu a namaluju, tak vždycky prší a je při nejmenším hodně silný vítr... :-S Tak snad tuhle zákonitost na svatbě už prolomím... :-D
Jen mě tak napadá...že všecko mám ošéfované, zajištěné, úkoly rozdané, zamluvené, domluvené...kompelt všecko Tím se nechválím, jen vysvětluju situaci... :-D
A máte to některá jako já, že vám 2 týdny před svatbú a vlastně postupně každej den někdo kecá do svatby, prvně do oznámení, pak do pozvaných, pak že musíte tamto a ono, pak do zákusků, pak do rautu, pak do občerstvení ráno nebo dopoledne a do rozvozů v autech a do řidičů atd? Hlavně teda když vy to s někým řešíte, myslíte, že máte jasno, protože se vším souhlas a druhej den vám dojde dom chlap s tím, že ten dotyčná osoba to úplně překrútila, hraje na city a stěžuje si a je naštvaná, že se nedojdem poradit, že jsme těch svateb moc nezažili a bla bla bla... Jak na toto reagovat?
Protože se všici divijú, že su v klidu a že jakože nemám stres...
No proč bych měla, jak říkám, všecko máme snad podchycené a hlavně co nemusím a domluvila jsem s někým, tak o to se nestarám... A tady prostě furt někdo něco musí řešit...
@miahan Nám do toho nejvíc povídá snoubencova maminka, která má pocit, že máme všechno špatně :-D Ale už ji neřeším, smutnila jsem kvůli ní už dost, teď už všechno pouštím jedním uchem dovnitř, druhým ven... 8-) A zbytečně nic nekomentuji, nerozvádím, abych se s ní zbytečně nechytla. A taky se jí teď už snažím tedy vyhýbat, aby měla málo příležitostí k diskuzi :-p
Já se jí nemosím vyhábat...je pryč cca 180 kiláků, ale existuje skype, mail, fcb, telefon!!!!!!
Takže ona se mě na něco zeptá, já jí odpovím, pořeším...a druhej den si stěžuje synovi, že...
Každopádně je fajn vědět, že nejsu sama... a když můj drahý skoromanžílek řekl, že se těší až bude po svatbě, že nebudem nic řešit a jejich mamka nebude kafrat... :-) Tak to taky o nečem svědčí...
Takže tak... :-D
devcata taky se hlasiim :) 8.6.2013 je velice dobre datum na manzelstvi podle numerologie :) plus v ten den je novoluni a to pry znaci nove zacatky :) takze i kdyz bude prset tak ten zbytek je good :D
@miahan Ano, mám to stejně, najednou se ozvala moje mamka - který celou dobu nevadilo, že to chceme mít po svým a od nikoho do toho nechceme kecat - jaktože nemáme svatební koláčky - a že se rozhodla, že je mít budeme. A vůbec mi začala hrát na city. Až teď. Naopak "tchýně" už se celkem srovnala, ta do toho kecala spíš dřív. Ale celkově nechápu, jak mě může někdo úmyslně stresovat, když ví, že už všechno máme a že už si chceme co nejvíc v klidu užívat ten předsvatební čas. Aspoň, že u svědkyně mám plnou podporu.
Holky, prostě všem přeju pevné nervy, já se taky držím, ale ten příští týden nevím, nevím...to si právě ještě umanula, že koláče budou péct oni, tak jak dřív, maminka, tetičky a svobodný holky...bohužel..jedna kamarádka nová práca - nedostane dovolenou, druhá dělá prácu a školu zaráz, má teď zkouškový a třetí má zkouškový - na vysoké taky. Skoro-švagrová má svůj kšeft, k tomu prácu a dítko,já si péct koláče nesmím, nevěsta prý nemůže, moje mamka z nich asi zešílí a teď mně řeknite kdo to bude péct...a když jsem řekla, že jich objednáme a radši zaplatíme a bude klid, tak NE a ne a ne! No tak příští týden nápor na nervy, středa koláče - úkol zní přežít a nikoho neposlat do patřičných míst...jinak se nekterým fakt budu vyhýbat co to půjde :-)
Když by jste někdo sháněl fotografa na super last minute, tak mi dneska nevěsta musela zrušit svatbu(8.6) - jejich celá vesnice je pod vodou - místo kde bydlí, kde měli mít hostinu, obřad ... celá vesnice u Mělníka no:( Tak když by sháněl fotografa na poslední chvíli, jsem k dispozici ;-)