Je tady někdo,kdo má svatbu 8.6.2013?My vybrali datum a doma zjistili,ze je to na Medarda =-) :-)
Tak uvidíme a kdyby náhodou pršelo,tak si dáme písníčku Prší krásně od Petra Rezka :)
taky máme medarda :) a jestli nám bude pršet? Tak jedině štěstíčko :) doufám že nemáte už všechny všechno zajištěné? my stále nějak otálíme, ale však ono se to vyvrbí samo a jistě dobře dopadne :)
nevěsty, jak jste na tom s přípravami? už máte vše zajištěné? My tedy máme místo obřadu, hostiny, seznam hostů, vývazky už mám taky hotový, šatičky vybraný a v týdnu je jdu zamluvit, ženich má vybraný oblek, už jen pár úprav, prstýnky se nám vyrábí, košíčky sehnané, na jmenovky se pustím brzy...... a snad jediné co nám chybí jsou upečené koláčky, kytka pro mně a maminky, dorty a hlavně oznámení :-N , zatím se nám nic moc nelíbilo, tak snad brzy seženem, at si je nemusíme na poslední chvíli vyrábět na koleně :-( . Snad nám nebude nic chybět, hlavně aby jsme tam byli my :-D
Taky máme 8/6 a že bude Medarda jsem zjistila až tady, ale nějak to neřeším. Jinak snad už máme taky většinu věcí (šaty, místo, prstýnky, dort, DJ, fotografa) zbývá nám už jen oznámení, které snad ale máme už vybrané a kytky + asi milión drobností :-)
@lanyza Zdravím Vás. Pokud byste ve Vašem zařizování sháněla ještě i fotografa, mám tento termín prozatím volný. Jsem kousek od Hradce Králové (ale funguji po celé ČR). Mé svatební portfolio naleznete v odkazu hned pod tímto textem. Pokud již fotografa máte, přeji příjemné další plánování. S pozdravem, Honza.
Holky..dneska jsem kukla..a máme to za 80..... =-) :-) ...Nedávno byl leden..a já si říkala...jak je to za dlouho...ale ted... už si to nemyslím,sletí to....začínám být trošku nervózní... :-D ....Mám zamluveneé šaty..(už od ledna) 8-) prstýnky budeme mít 29.3...oznámení máme rozdané....dále zamluvené místo,hudbu,kameramana,fotografa,ženich má komplet nový oblek... :-p a ted pomalinku doděláváme noviny a nakupujeme doplnky.. vždy kuknu na inspirace a vymyslíme něco nového...perníčky pro rodiče,SPZ na auta,magnetky...atd.atd.... ;-)...raději všechno dřív....ještě toho bude myslím dost...;)
Ahoj holky,taky máme svatbu 8.6.2013 a určitě bude krásně,musí - máme obřad venku :-) Každopádně mě ještě chybí dort,kytka a oznámení a hlavně boty. Jinak ještě dodělám svatební noviny a mělo by být hotovo!!
Ahojky, já mám taky tento termín svatby a holky, na Medarda bude určitě krásně :-) Tento rok je to posunuté, takže myslím, že se zatím žádná pranostika nevyplnila. Na Velikonoce sníh, kdo to kdy viděl? Takže klid, určo bude teprve krásný jarní den:-)
mi máme taky termín 8.6. na hradě Svojanov, určitě bude krásně, ted se chystam vyrabet jmenovky, tak shanim ruzne ozdobne derovacky, kdyby nekdo chtel prodat :-) urcite je taky vsechny potřebujete :-D
Ahoj, tak já se taky přidávám :-) . Už máme skoro všechno zařízeno, příští týden jdeme objednat prstýnky a ženichovi pro oblek, boty, košili, musím mu nechat vyčistit kravatu, dneska jsem se objednala na řasy...jinak mám všechno předbeženě obvoláno a už stačí jenom upřesnit detaily. Asi bude ještě jedna schůzka v restauraci. Už se hrozně moc těším :-) ;-) a nevadí mi, že to je zrovna medard, BUDE KRÁSNĚ!!! :-) Máte už rozdané oznámení? My ještě ne, tak doufám, že není pozdě :-| :-) .
no,my už jsme je rozdali...:)..raději dříve,koláčky budeme rozdávat 4.6...a to už si myslím,že by bylo trošku pozdě... ;-) holky....a už to vážně sletí....za nějakých 64.....ale zatím jsem v klidu... 8-)
My jsme se dali na Medarda před 8 lety dohromady a bylo to jen proto, že byla strašná kosa a lilo jako z konve, takže mě tenkrát zahříval a zahřívá dodnes :-) Ale na výročí nám myslím vycházelo až na jeden rok hezké počasí. Chtěli jsme se taky brát letos na výročí, když je to zrovna sobota, ale nakonec se bereme za rok v červnu :-) .
Holky, už máte všechny zařízenou kadeřnici? My máme zamluvená místa, na oznámení se pracuje, hudba zařízená,šaty mé i ženichovi visí ve skříni, prstýnky a cukroví se budou řešit příští týden, ale předběžně je to obojí domluvené. Co nám ještě schází? Začínám být dost nervozní, že nám toho hrozně moc chybí :-(
Ahoj, ani nevím, m, jestli se můžu přidat :-) Svojí svatbu už mám za sebou a teď pomáhám kamarádce, která se právě 8.6. vdává. Takže nakukuju k vám, jak jste daleko s přípravami, abych věděla, co všechno je ještě třeba ošéfovat ;-)