Ahoj holky, toto datum jsem tu ještě v diskuzi nenašla.Asi není moc populární, když je státní svátek ale já na to kašlu, kdo také...???:-) A jak jste daleko s plánováním?
Ahoj nevěsty, tak se znova hlásím, už mám po zdařilé rozlučce se svobodou a ted už se naplno můžu vrhnout do závěrečných příprav, jako domluva s fotografem, kameramanem, poslední zkouška šatů a tak podobně.Už jen 13 dní, strašně to uteklo ale už se i těším až to bude zamnou a budu mít zase klid:-) Ale jinak se cítím skvěle vdávám se přece poprvé a možná i naposled v životě:-) Jak jste na tom vy?
Adjusha - děkuju za super typ na svatební cestu, mantičku bych taky ráda viděla:-)
Ahojky,tak já už mám taky rozlučku se svobodou,teď mě ještě čeká rozlučka v práci-zrovna dneska.Jinak už taky jsme v závěru-ale dalo mi to zabrat,obzvláště rozpočítávání koláčů,výslužek apod:-)Ještě nás čeká nějak vymyslet alkohol,počet a tak...Pak mi chybí nakoupit nějaké věci na zábavu-balonky štěstí,pak taky krabičku na prstýnky...Nejvíc mě děsí,že jsem na něco zapoměla.Taky ještě nemám šperky,spodní prádlo,botky pro družičky..No,jak to tak vidím,vlastně toho ještě nemám docela dost:-)))