Ahoj holky a co dovča,líbánky? Těšíte se? Já mooooc!!Jak už někdo psal,hlavně aby se létalo. Protože jestli se sem bude blížit zase oblak prachu,tak já půjdu normálně asi foukat :-D nebo nevím..
jo budem mit dovcu mesic v kuse, ale po svatbe si jen tak nekde odpocinem a pak si musim pozarizovat zmeny dokumentu, takze pocitam tak dva dny na litacku na uradech a pak zas zpet sem a do prace
poradne libanky si asi udelame az pozdeji, proste nestihnem vse...
nevěstinko, radím se s majitelem co nejdřív sejít, sepsat si otázky a vše pořešit!
my se s ním viděli už dvakrát, teď už to nebude třeba, stačí po mailu.
říká se na osobu litr vína. z tvrdého bereme domácí slivku - tři litry a pak uvažujeme, že koupíme ještě něco - citrus, bechera apod. domluvili jsme se s provozním, že si můžeme vzít zákusky, koláčky a alkohol svoje. samozřejmě za tzv. špuntovné, kde je zahrnut servis.
pivo bude od něho.
když někdo přinese něco jako dar, tak to přeci nemůžeš ovlivnit. ale spíš bych se s ním domluvila, že něco byste si vzali svého a zda to tak může být. i tak budete pro něj dobrá tržba, tak snad bude v pohodě.
no my se sesli dvakrat taky, vzdy bydlo vse v pohode,"vse bude, nic neni problem", poslem to poslem ono... ale pak skutek utek ale zatim se drzim a zavolam mu, kde je jako problem...
jeste to nejak poresime, to ze tam budu mit dort a kolacky mu snad je jasne, ale jeste mu to pripomenu a na tom alkoholu se jeste nejak domluvime...
jo dobra trzba to bude, ale vis jak... puvodne jsme tam meli mit vsechno, cely den i s hostinou, ale pak jsme plan zmenili, dost dlouho dopredu, ale nevim, jestli se tak trochu za to nemsti...
anyway uvidime ;-)
nevestinka2010: ty si beries slovaka?? To je super
Ozaj, a ako sa budete na obrade vlastne podpisovat? To uz novym menom??
Inak aj ja som uz dnes mala sen o svadbe. Prsalo! ale z utorka na stredu sa predsa nesniva pravda ;-)
jak se vlastně děvčata budete jmenovat po svatbě? Já přecházím z jednoho srandovního příjmení na druhý :-D , z Rapouchová na Vykydalová, takže psina :-D
.....já budu z mikulové ...vainertová je to krkolomější a podpis natrénovaný nemám s jménem jsem zžitá ,ve školce a škole mě tak běžně oslovují protože se tak jmenují děti. 8-)
mia> jj, slovaka, Janosika ;-)
no jasne do protokolu se podepisujes uz jako "jeho"
ja budu z krištofová > kušnírová ; podpis budu mit skoro stejny, jen par pismenek jinak... ;-)
dnes mi konecne poslali rozpocet na raut, no jeste na tom budem muset zapracovat, je to spis jak zabijacka nez svatebni oslava :-N ach jo, to jsou nervy...
Mno ja jsem Zaťkova a budu Mundova,celej život jsem byla naštvana že mi komoli jmeno na Zadkovou a ted se prý mam připravit že to budou komolit na Kundovou tak teda ani nevim jestli si polepšim,ale jsem zvykla automaticky hlaskovat tak tech zkomolenin snad moc nebude :-D jinak jmeno jsem zkoušela psat a nějak na začatku nestihám počitat kopečky a uprostřed najednou d no bude to vesele.... :-D
cauky, ted resim, jestli to na raut moc neprehanime, aby jidlo nezbylo... jeste se musim s nekym poradit...
jinak fakt silam, dnes - 3 tydny do svatby, frci to fakt hrozne a jeste spoustu malickosti dodelavame...
nevestinka: taky ted resim raut, budeme mit do 40 lidi, radsi at je jidla vic jak kdyby byl hlad :-D. Kamoska co se vdava o mesic pozdeji mi sehnala za nakupku kaly, za ty nejvetsi chteji 60 Kč, coz je super, akorat resime jak a kdy je dovezt, bo bydli 100 km odsud :-| , to sou prave ty detaily ze kterych mi zacina hrabat :-.
to mas fajn!
my budeme mit taky na raut cca 40 lidi max. 45... nevim, polovina bude najezena z obeda - mame az kolem 14.30.. ale taky nechci aby toho bylo malo...
jj, takove detaily jsou nejhorsi, vcera jsme trochu resili prevoz svatebcanu z obradu na hostinu a pak zpet na misto vecerni party a pripadala jsem si jak s tou hadankou jak ma prevoznik lod, kozu, vlka a hlavku zeli a chce je prevezt pres reku a nemuze je vzit vsechny na jednou a taky nemuze nechat kozu s vlkem a nebo zeli s kozou... jestli znas...
no sila :-D
mia> neni to trapne, ja to asi nebudu resit, moje maminka uz nezije, partnerce od otce tim padem kytku davat nebudu a takze asi ani mamince od zenicha, stejne by skoncily jen nekde v restauraci ve vaze... zbytecne problemy pro me i pro ne... ja si kytku budu vazat sama, kdyz mi neco zbyde tak udelam kytku svedkyni a mozna malym druzickam, ale tem mamam fakt ne...
urcite to neni trapny dotaz ;-) , kvetiny pro mamky taky asi resit nebudeme, musely by je s sebou vlacet, spis asi ne.
nevestinka: my ani obed mit nebudeme, obrad je ve 13:30, takze pri zdobeni auti bude jen nejaka zobka abysme nemeli svatebcany hladovy :-) a v 16:00 zacina party tak se nadlabnem poradne, stejne asi dopoledne nebudu mit chut k jidlu :-p
camel> tak to jo...
no dej bacha at neco snis a neprastis sebou pri obradu o zem ;-)
uz jsem videla nekolik takovych video shotu... ale je pravda, ze odpadavali spise zenichove ;-)
nevesti: njn chlapi sou holt slabsi natury no :-D . ja mam dost problemy s tlakem, takze ikdyz neco snim a bude dusno, tak sebou prastim stejne :-N. Proste na nasi svatbe bude sranda tak aji tak 8-)
to jo, to asi i u nas bude prca ;-) ale to je dobre
vcera jsme se rozhodli, ze prespime v penzionu ve kterem budem mit hostinu a apartma ve svatebni noc uz noc pred svatbou a budem se tam rano take chystat, porusime tim sice asi nejakou tradici, ale asi to dost usnadni nektere veci a bude o starost mene... mame to totiz takove srandovni i tim, ze v ostrave nezijeme, otec byt pronajima a bydli s partnerkou, kde neni ani pokoj pro hosty, jen takovy letni pokoj venku, tak tam budem ten tyden pred svatbou prezivat a pak jeste navic prileti sestra s neteri z jizni ameriky a tak to pak asi pujdem spat do stanu nebo co... je to jak v blazinci ;-)
Nazdárek, už jsem tu nějakou dobu nebyla a koukám , jak se to tu rozhýbalo :-)
U nás to nevypadá, že by tu měla být za tři týdny svatba :-( mám plný barák řemeslníků (a že je to fakt obr barák)
všude bordel jako v tanku, malej Marťa má rýmu a kašel a je protivnej jak .... a navíc se všichni zákazníci zbláznili a všechny hrnku , zvonky a já nevím co ještě chcou mít hotový nejlépe zítra ]-(
Kupodivu jsem ale furt klidná :-D nějak mi to nedochází, ale až mi to dojde, tak to bude fakt mazec :-D
jinak počasí bude samozřejmě překrásné, dyť se budeme vdávat, tak proč by mělo pršet- brečet, né? ;-)
Každopádně se třemi litry tvrdýho, bysme určo neobstáli, budeme mít cca 100 lidí a páč můj drahý není troškař ,myslím,že odhadem budeme mít tak 40 litrů tvrdýho :-N i když je to fakt mooocccc, tak ono se to tu neztratí, dva měsíce po svatbě bude manžel slavit narozky :-)
Kytky pro maminy mít budeme, kytky na stolech mít nebudeme, takže aspoň tyto ano :-)
kerami> tak to je dobre, vis co, aspon mas jine starosti... a nestresujes
to je jasne ze pro 100 lidi by 3 litry tvrdeho byly moc
my proste mame hlavne pivare, nejake vinare, nejake skoro abstinenty, tehulku a pod tak doufam s tema 3 litrama vystacime. No a snad lidi nebudou moc michat (pivo,vino, tvrde :-N ), nejsou prdli, ne? No a asi jine je kdyz si muzes donest alko svoje...