Svatba 5. června 2010, zkušenosti nevěst

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Najde se tady nevěsta, co se bude vdávat také 5.června 2010 ?????????????
Odpovědět
Profilova fotka
nevestinka2010:jj,to počasí...kéž by šlo obědnat....
Odpovědět
Profilova fotka
tak trochu doufam, ze kdyz tam mate ted tak skarede, tak ze by mohlo byt pak fakt pekne... bude krasne, musi byt!
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky a co dovča,líbánky? Těšíte se? Já mooooc!!Jak už někdo psal,hlavně aby se létalo. Protože jestli se sem bude blížit zase oblak prachu,tak já půjdu normálně asi foukat :-D nebo nevím..
Odpovědět
Profilova fotka
jo budem mit dovcu mesic v kuse, ale po svatbe si jen tak nekde odpocinem a pak si musim pozarizovat zmeny dokumentu, takze pocitam tak dva dny na litacku na uradech a pak zas zpet sem a do prace poradne libanky si asi udelame az pozdeji, proste nestihnem vse...
Odpovědět
Profilova fotka
tak to je jasné. Měsíc v kuse?jé...tiše závidím :-)
Odpovědět
Profilova fotka
no jo, jenze to utece jak nic... domu jedem 14 dni pred svatbou, to budou jeste stresy... ale jo, uz se tesim moc!
Odpovědět
nevěstinko, radím se s majitelem co nejdřív sejít, sepsat si otázky a vše pořešit! my se s ním viděli už dvakrát, teď už to nebude třeba, stačí po mailu. říká se na osobu litr vína. z tvrdého bereme domácí slivku - tři litry a pak uvažujeme, že koupíme ještě něco - citrus, bechera apod. domluvili jsme se s provozním, že si můžeme vzít zákusky, koláčky a alkohol svoje. samozřejmě za tzv. špuntovné, kde je zahrnut servis. pivo bude od něho. když někdo přinese něco jako dar, tak to přeci nemůžeš ovlivnit. ale spíš bych se s ním domluvila, že něco byste si vzali svého a zda to tak může být. i tak budete pro něj dobrá tržba, tak snad bude v pohodě.
Odpovědět
Profilova fotka
no my se sesli dvakrat taky, vzdy bydlo vse v pohode,"vse bude, nic neni problem", poslem to poslem ono... ale pak skutek utek ale zatim se drzim a zavolam mu, kde je jako problem... jeste to nejak poresime, to ze tam budu mit dort a kolacky mu snad je jasne, ale jeste mu to pripomenu a na tom alkoholu se jeste nejak domluvime... jo dobra trzba to bude, ale vis jak... puvodne jsme tam meli mit vsechno, cely den i s hostinou, ale pak jsme plan zmenili, dost dlouho dopredu, ale nevim, jestli se tak trochu za to nemsti... anyway uvidime ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
jo a uz nacvicujete novy podpis? :-N :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
...další úkol splněn svatební noviny jsou hotové :-D
Odpovědět
nevestinka2010: ty si beries slovaka?? To je super Ozaj, a ako sa budete na obrade vlastne podpisovat? To uz novym menom?? Inak aj ja som uz dnes mala sen o svadbe. Prsalo! ale z utorka na stredu sa predsa nesniva pravda ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
jak se vlastně děvčata budete jmenovat po svatbě? Já přecházím z jednoho srandovního příjmení na druhý :-D , z Rapouchová na Vykydalová, takže psina :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
.....já budu z mikulové ...vainertová je to krkolomější a podpis natrénovaný nemám s jménem jsem zžitá ,ve školce a škole mě tak běžně oslovují protože se tak jmenují děti. 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
mia> jj, slovaka, Janosika ;-) no jasne do protokolu se podepisujes uz jako "jeho" ja budu z krištofová > kušnírová ; podpis budu mit skoro stejny, jen par pismenek jinak... ;-) dnes mi konecne poslali rozpocet na raut, no jeste na tom budem muset zapracovat, je to spis jak zabijacka nez svatebni oslava :-N ach jo, to jsou nervy...
Odpovědět
Mno ja jsem Zaťkova a budu Mundova,celej život jsem byla naštvana že mi komoli jmeno na Zadkovou a ted se prý mam připravit že to budou komolit na Kundovou tak teda ani nevim jestli si polepšim,ale jsem zvykla automaticky hlaskovat tak tech zkomolenin snad moc nebude :-D jinak jmeno jsem zkoušela psat a nějak na začatku nestihám počitat kopečky a uprostřed najednou d no bude to vesele.... :-D
Odpovědět
Profilova fotka
mondi> to bude v poho, myslim ze na ... te komolit nebudou
Odpovědět
Profilova fotka
mundi: tak to mas taky dobry 8-)
Odpovědět
mno to jo ale jsou i horši věci na svete. :-D :-D ..a oc jinak jak u vás probihaji připravy? už se neco pokazilo?
Odpovědět
Profilova fotka
mundi: to je no, tesim se ze uz mi snad nikdo nebude mrvit jmeno, protoze to npvy uz se asi neda :-D
Odpovědět
Profilova fotka
cauky, ted resim, jestli to na raut moc neprehanime, aby jidlo nezbylo... jeste se musim s nekym poradit... jinak fakt silam, dnes - 3 tydny do svatby, frci to fakt hrozne a jeste spoustu malickosti dodelavame...
Odpovědět
Profilova fotka
nevestinka: taky ted resim raut, budeme mit do 40 lidi, radsi at je jidla vic jak kdyby byl hlad :-D. Kamoska co se vdava o mesic pozdeji mi sehnala za nakupku kaly, za ty nejvetsi chteji 60 Kč, coz je super, akorat resime jak a kdy je dovezt, bo bydli 100 km odsud :-| , to sou prave ty detaily ze kterych mi zacina hrabat :-.
Odpovědět
Profilova fotka
to mas fajn! my budeme mit taky na raut cca 40 lidi max. 45... nevim, polovina bude najezena z obeda - mame az kolem 14.30.. ale taky nechci aby toho bylo malo... jj, takove detaily jsou nejhorsi, vcera jsme trochu resili prevoz svatebcanu z obradu na hostinu a pak zpet na misto vecerni party a pripadala jsem si jak s tou hadankou jak ma prevoznik lod, kozu, vlka a hlavku zeli a chce je prevezt pres reku a nemuze je vzit vsechny na jednou a taky nemuze nechat kozu s vlkem a nebo zeli s kozou... jestli znas... no sila :-D
Odpovědět
mam na vas jeden taky trapny dotaz. Budete davat robit kytky pro mamy? Mne je to stale take divne, neviem co bude mama s tou kytkou potom robit...
Odpovědět
Profilova fotka
mia> neni to trapne, ja to asi nebudu resit, moje maminka uz nezije, partnerce od otce tim padem kytku davat nebudu a takze asi ani mamince od zenicha, stejne by skoncily jen nekde v restauraci ve vaze... zbytecne problemy pro me i pro ne... ja si kytku budu vazat sama, kdyz mi neco zbyde tak udelam kytku svedkyni a mozna malym druzickam, ale tem mamam fakt ne...
Odpovědět
Profilova fotka
urcite to neni trapny dotaz ;-) , kvetiny pro mamky taky asi resit nebudeme, musely by je s sebou vlacet, spis asi ne. nevestinka: my ani obed mit nebudeme, obrad je ve 13:30, takze pri zdobeni auti bude jen nejaka zobka abysme nemeli svatebcany hladovy :-) a v 16:00 zacina party tak se nadlabnem poradne, stejne asi dopoledne nebudu mit chut k jidlu :-p
Odpovědět
Profilova fotka
camel> tak to jo... no dej bacha at neco snis a neprastis sebou pri obradu o zem ;-) uz jsem videla nekolik takovych video shotu... ale je pravda, ze odpadavali spise zenichove ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
nevesti: njn chlapi sou holt slabsi natury no :-D . ja mam dost problemy s tlakem, takze ikdyz neco snim a bude dusno, tak sebou prastim stejne :-N. Proste na nasi svatbe bude sranda tak aji tak 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
to jo, to asi i u nas bude prca ;-) ale to je dobre vcera jsme se rozhodli, ze prespime v penzionu ve kterem budem mit hostinu a apartma ve svatebni noc uz noc pred svatbou a budem se tam rano take chystat, porusime tim sice asi nejakou tradici, ale asi to dost usnadni nektere veci a bude o starost mene... mame to totiz takove srandovni i tim, ze v ostrave nezijeme, otec byt pronajima a bydli s partnerkou, kde neni ani pokoj pro hosty, jen takovy letni pokoj venku, tak tam budem ten tyden pred svatbou prezivat a pak jeste navic prileti sestra s neteri z jizni ameriky a tak to pak asi pujdem spat do stanu nebo co... je to jak v blazinci ;-)
Odpovědět
Nazdárek, už jsem tu nějakou dobu nebyla a koukám , jak se to tu rozhýbalo :-) U nás to nevypadá, že by tu měla být za tři týdny svatba :-( mám plný barák řemeslníků (a že je to fakt obr barák) všude bordel jako v tanku, malej Marťa má rýmu a kašel a je protivnej jak .... a navíc se všichni zákazníci zbláznili a všechny hrnku , zvonky a já nevím co ještě chcou mít hotový nejlépe zítra ]-( Kupodivu jsem ale furt klidná :-D nějak mi to nedochází, ale až mi to dojde, tak to bude fakt mazec :-D jinak počasí bude samozřejmě překrásné, dyť se budeme vdávat, tak proč by mělo pršet- brečet, né? ;-) Každopádně se třemi litry tvrdýho, bysme určo neobstáli, budeme mít cca 100 lidí a páč můj drahý není troškař ,myslím,že odhadem budeme mít tak 40 litrů tvrdýho :-N i když je to fakt mooocccc, tak ono se to tu neztratí, dva měsíce po svatbě bude manžel slavit narozky :-) Kytky pro maminy mít budeme, kytky na stolech mít nebudeme, takže aspoň tyto ano :-)
Odpovědět
Profilova fotka
kerami> tak to je dobre, vis co, aspon mas jine starosti... a nestresujes to je jasne ze pro 100 lidi by 3 litry tvrdeho byly moc my proste mame hlavne pivare, nejake vinare, nejake skoro abstinenty, tehulku a pod tak doufam s tema 3 litrama vystacime. No a snad lidi nebudou moc michat (pivo,vino, tvrde :-N ), nejsou prdli, ne? No a asi jine je kdyz si muzes donest alko svoje...
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?