S přítelem jsme se dali dohromady 4.4.2010, letos, o tři roky později mě v ten samý datum požádal o ruku, tak 4.4.2014 byla jasná volba pro svatbičku plus oslava výročí čtyř let. Bude se to hezky pamatovat, jen nevím jestli není tolik 4 najednou na škodu :-| .
Zdravím, můžu se k Vám přidat?:-) Máme sice jiný termín svatby - 15.3.2014, ale myslím, že moc lidí svatbu v tuhle dobu mít nebude, je to trošku netradiční, tak se bojím, že bych pak v takové skupině byla sama :-D
Nejhorší je, že když se pak stane něco špatného, první se to svádí na datum :) A naopak, když jsou dva lidi šťastni až do smrti, tak je to taky datem. Takže si nevybereš :) 4.4.2014 se mi moc líbí, ale já radši volali úplně obyčejné datum. Pověrčivá nejsem, ale vím, že kdyby se cokoliv přihodilo, svedla bych to právě na tohle :)
Taky jsem o tomhle termínu uvažovala, ale myslím si, že na začátku dubna je ještě zima. Vybrala jsem nám datum 3.5.2014, je to krásná postupka a dohromady dává šťastné číslo 6!
Ahojky, datum 4.4.2014 máme taky vybrané, teď projíždím zpětně několik let na zpět kvůli počasí, tak uvidíme snad někde nezapadneme ve vánici. Decentní sněžení by mi nevadilo, alespoň by to bylo pěkné na fotkách, ale fotografka slíbila, že snížek dodá pomocí nějakého fíglu při úpravě fotek :-)
My máme svatbu 25.4.2014, já si jen myslím, že letos se na tenhle rok počasí asi změní, než co bylo 4 roky zpět..Koncem dubna totiž byly po 4 roky zpátky 25stup. tepla..:(
Ahoj, my máme 5.4.2014....sice by datum 4.4.2014 bylo hezčí, ale vzhledem k tomu, že je to pátek tak to nešlo. A doufám, že to bude krásný sluneční den :)
Ahoj, my se taky přidáváme a máme svatbu 4. 4. 2014 Jen už doufat v nějaké super počasko :-)
Třeba:
jasný den = radost v manžesltví
jasné slunce = harmonické manželství
sníh = požehnání a bohatství