@renik1986 : teď určitě ještě nemá cenu sledovat. Také se hrozně bojím, ale věřím, že to bude OK. zatím moc hezkých víkendů nebylo a od příštího týdne se to má vylepšovat. takže jsem taky optimista:-)
Díky za podporu... Přeju nám všem, aby bylo hezky......ten DEN bude krásný tak jako tak.... jen je to hrozná škoda....
Pravda je, že se to mění každou chvilenku..... tak tři dny předem budeme možná chytřejší.... :-) a jak jdou přípravy? už přichází nějaká nervozita? já si tomoc zatím neuvědomuju..... :-)
30.7. bude určitě krásně:), musíš věřit, já věřím a sleduju tuhle předpověď, prý vychází poměrně spolehlivě:
www.yr.no - vyhledej si Prahu. Sice tam 30.7. ještě není, ale podle předpovědi má být už v pátek o dost lépe!
Já jsem zatím docela v pohodě, ale pravda, že už mě sem tam přepadne pěkná nervozita:)
Věřím, že bude krásně.... přeju si to moc a moc... zatím je to všechno předběžné.....díky za odkaz, vyhledávám si raději Brno... ale taky už to tam vypadá lépe... :-)
@renik1986 : já už skoro nevěřím počasí ani na ten den, ale taky všem přeju, aby to vyšlo! my máme pátek i sobotu svatební, tak snad aspoň 1 z nich bude OK. nervozita zatím taky nic, asi jsem si to všechno taky nestihla uvědomit..
ahojky lidičky potřebovala bych poradit nevím kde najít přibližné ceníky svatební hostiny cca pro 25lidí přípitek,předkrm,polévka a hlavní jídlo děkuji za pomoc :-)
Tak novomanželky, jak se máte? jaká byla svatba?? Jak se cítíte?? :)
Já jsem si pořád ještě na nové jméno ani na ten nový stav nezvykla...ale je nádherný se oslovovat manželi/choti/muži.. :)))))