Svatba 30.7.2011. Podělíte se o zážitky a plány?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
:-) Ahoj. Doufám, že se nás tady sejde víc a že se budeme moct podělit o svoje zážitky a plány na svatbu. ;-)
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Ahoj holky, tak se nám to blíží.... začíná se mě dotýkat bezmoc... když vidím předpověď počasí na 30.7. ;-( Doufám, že se to všechno ještě změní.....
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj :) utíká to hrozně rychle....předpověď raději nesleduju....:) ale bude krásně, i kdyby pršelo..:)
Odpovědět
Profilova fotka
@renik1986 : já myslím, že nebude tak nejhůř, nebo ne?
Odpovědět
Profilova fotka
Já také doufám... ono se to nějak vytříbí.... díky za optimismus.... :-) už tu předpověď raději sledovat nebudu.... 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
@renik1986 : teď určitě ještě nemá cenu sledovat. Také se hrozně bojím, ale věřím, že to bude OK. zatím moc hezkých víkendů nebylo a od příštího týdne se to má vylepšovat. takže jsem taky optimista:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Díky za podporu... Přeju nám všem, aby bylo hezky......ten DEN bude krásný tak jako tak.... jen je to hrozná škoda.... Pravda je, že se to mění každou chvilenku..... tak tři dny předem budeme možná chytřejší.... :-) a jak jdou přípravy? už přichází nějaká nervozita? já si tomoc zatím neuvědomuju..... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
30.7. bude určitě krásně:), musíš věřit, já věřím a sleduju tuhle předpověď, prý vychází poměrně spolehlivě: www.yr.no - vyhledej si Prahu. Sice tam 30.7. ještě není, ale podle předpovědi má být už v pátek o dost lépe! Já jsem zatím docela v pohodě, ale pravda, že už mě sem tam přepadne pěkná nervozita:)
Odpovědět
Profilova fotka
Věřím, že bude krásně.... přeju si to moc a moc... zatím je to všechno předběžné.....díky za odkaz, vyhledávám si raději Brno... ale taky už to tam vypadá lépe... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
jee, promiň, nepodívala jsem se, že to máte v Brně..:), myslím, že budeme mít štěstí..jak jsi na tom, vše zařízené?:)
Odpovědět
Profilova fotka
@renik1986 : já už skoro nevěřím počasí ani na ten den, ale taky všem přeju, aby to vyšlo! my máme pátek i sobotu svatební, tak snad aspoň 1 z nich bude OK. nervozita zatím taky nic, asi jsem si to všechno taky nestihla uvědomit..
Odpovědět
Profilova fotka
Tak se nám to fakt už krátí... začínám pomalu dávat věci do krabic.... už jich tu je pěkná kupka... :-) jak jste na tom? ;-)
Odpovědět
@renik1986 Ahoj,tak já se k Vám na poslední chvíl také přidávám,máme to taktéž 30.7. začínám být už trošku nervozní,co vy??
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Ja zazivam takove zvlastni pocity.... neda se to ani specifikovat.... tesim se, zaroven mam strach... jsem plna ocekavani.....
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky,já vás zdravím a přidávám se k vám,máme to 30.7.2011 v Kutné Hoře.Máme to už vážně za pár :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@renik1986 : Taky ani nevím svoje pocity. Jak jsi napsala, asi hlavně očekávání. Snad to bude očekávání něčeho krásného..
Odpovědět
ahojky lidičky potřebovala bych poradit nevím kde najít přibližné ceníky svatební hostiny cca pro 25lidí přípitek,předkrm,polévka a hlavní jídlo děkuji za pomoc :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak novomanželky, jak se máte? jaká byla svatba?? Jak se cítíte?? :) Já jsem si pořád ještě na nové jméno ani na ten nový stav nezvykla...ale je nádherný se oslovovat manželi/choti/muži.. :)))))
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?