Milé nevěst, pokud byste hledaly fotografku na Váš den, budu ráda, pokud mrknete ke mně na blog. Pokud Vás oslovím, ozvěte se :-) jinak přeji klidné přípravy :-)
@michalka_01@peguna@pavzal
My 3.9.a zařízeno mame skoro vše.Chybi jen vybrat dodavatele dortu a cukroví, ale i tady uz mame favorita....a agenturu na výzdobu+květiny. Kameramana vybíráme momentálne, uz mame užší výběr. Oznámení necháváme na později, svatební noviny jsem začala tvořit nedávno.
Ahojte. Teda vy ste rýchle. Ja by som tiež chcela mať svatbu tento rok v septembri (září :-) buď 2.9. alebo 3.9.
Chcela by som mať malú svatbu v kostole najradšej na Sk pretože syna mám krsteného na Slovensku. Ja som tiež veiaca. Lenže tchýně moc není za to, aby sa veselka odehrávala práve tam :-( a partner sa akosi k tomu nevyjadruje. Ten by to mal najradšej v zahraničí pri mori. Máme veľa kamarátov a aj príbuzných z mojej strany a bojím sa toho, že večšina, ktorá by nebola pozvaná tak by sa asi hnevala.
Pomaly pozerám po obrúčkach o šatách predstavu mám. Už som pozerala aj rozne druhy pozvánok.
Tiež už mám predstavu o ubytovanie pre hostí. Kde je dobrý penzion a tak.
Všetko ve vesnici odkuď pocházím :-)
S koláčmi a zákuskami si zatiaľ dilemu nerobím, to by sa zariadilo poznám cukrárku kt. by nám upiekla.. (zase na Sk)
Len som akási z toho smutná a nie veselá.
Ste všetky tu moc šikovné ako si to viete všetko pekne zariadiť. Mám pocit, že som na to sama.
Teším sa ale hlavne z mojho 8 mesačného synčeka kt. mi denne robí radosť :-)