Ahojky =) V pondělí jdeme na úřad podepsat už nějaké formuláře a vyplnit je :-) tak snad to bude ok.. Fotografa máme domluveného - zaplacena záloha, kameramana taky - to jsem ještě neplatila, tak snad necouvne =), kapelu taky - zaplacena záloha a paní na výzdobu, protože místo obřadu budu mít asi hodinu od domu a to bych nestíhala na ty přípravy tam jet a pak se vracet zpět domů nachystat se..tak tu mám domluvenou a měla bych se s ní co nevidět setkat a domluvit se nějak už na představách... a co Vy holky? =) Kde to máte - kostelík, venku, zámek? :-)
rennyes: Ahojky, koukám, že už toho máš taky dost zařízeno:) My jsme si byli dneska objednat prstýnky, sice jsem chtěla nejprve ještě počkat, že se porozhlédnu, ale minulý týden jsme se byli podívat ve zlatnictví a jedny nás přímo očarovali, tak jsme nic nerozmýšleli a dneska je objednali. U mě to funguje tak, že když mě něco na poprvé zaujme, tak je to to pravé (tak je to i s přítelem x-) ) Jinak my budeme mít svatbu na zámku a i tam jsme byli dneska pro potvrzení, už jen na matriku a je to :)) Kde plánujete svatbičku vy, smím-li se zeptat? :-)
Ahojky =) My plánujeme také na zámku =) Na kterém Vy? Venku? Nebo vevnitř? No u mě to taky tak funguje, bohužel se mi zalíbily šaty, které už nejsou nikde k sehnání, tak nevím co teď :-( Je to starší kolekce, ale učarovaly mě a teď je nikde nemají. My byli dnes na úřadě, ale nějak tam nebyla ta pravá osoba na zařizování, takže zase nic :-( a to si snoubenec vzal volno :-( škoda, tak až v lednu. Snad nám to nikdo nevyfoukne ;-) Ze zámku musí být nějaké potvrzení, nebo je to jen postup u toho Vašeho?
Jinak prsteny jste byli objednat... já plánuji že to nechám na nějakou svatební výstavu, bývají tam někdy i akce, tak nevím... ale zase abychom nepřibrali, nebo naopak =) (v ten opak doufám, ať vypadám k světu :-D ) aby nám padly.. Vy je necháváte rovnou dělat a budete je mít doma, nebo jste si udělali objednávku s tím, že si míry ještě dodáte a budou těsně před svatbou? Ale na co čekat, když padly do oka =) že? Byla jsi se domlouvat už s kadeřnicí a s kosmetičkou na líčení? A co šatky, už jsou? :-) Ty já zatím nemám, ani tu kadeřnici a tak.. pořád nějak nevím kde najdu tu pravou :-)