Ahoj my jsme měli svatbu 25.5.2013 na Jemništi na Benešovsku. Svatba byla krásná a dojemná :-) Celou cestu z Prahy na zámek jsem trnula, jestli nezačně úplně pršet, protože mraky byly všude. Měli jsme ale velké štěstí. Krátce po obřadu jemně sprchlo. Akorát jsme sázeli svatební strom a byli jsme schovaní pod větvemi, takže to nejvíc vadilo kameře. Pak přestalo pršet na celé focení v zahradách a začalo až když jsme nsedali do auta. Jinak ke konci focení mi byla už taková zima, že jsem se klepala jak ratlík. :-D Večer pršelo přes hostinu a pak už byl klid, takže i ohňostroj jsme zvládli. ;-)
A za chvíli to budou dva měsíce PO... Strašně to letí a já musím pořád prohlížet fotky, abych vůbec uvěřila, že se to stalo :) Pořád vzpomínáme, byl to báječný den, kteý neměl chybu. Počasí nám vyšlo na jedničku. Pršelo nám asi hodinu, ale naštěstí přesně ve chvíli, kdy jsme obědvali, takže to nikomu nevadilo. Naopak si - hlavně chlapy - pochvalovali, že se nemuseli v obleku pařit v nějakým vedru :) Škoda, že to tak rychle uteklo :(
@derinka7 Všichni nám říkali, užívejte si svatební přípravy, protože den D uteče jako voda. A měli pravdu. :-)
Je neskutečné, že už to jsou skoro dva měsíce od svatby. Přeji hodně manželského štěstíčka ;-) .
Měli sme to stejně jako @teraolli z Prahy do Všetic jsem trnula a modlila se aby nepršelo. Při příjedu bylo příjemně, jen co jsme si řekli Ano, lehce nám sprchlo... ale dalo se to přežít, pak pár fotek a už to bylo jen střídačka :) dortík, ven fotit, hosti a zábava, ven fotit :D byla to švanda :) Svatbu jsme si šíleně moc užili, vše se vyvedlo, jídlo bylo dokonalé!! Jen sme se bavili u fotek, když se nám kouřilo z pusy :D ale aspoň jsme se nepotili :D
Svatba ale táááááák šíleně utekla, najednou bylo ráno a vše bylo ta námi... Ale MOC jsme si to užili. A brzy to jsou 2 měsíce. Děs jak ten čas letí :D