@misulka88 šatky máš moc hezké :-)
Já jsem to album se šatama trochu upravila a fotky se posunuly. Teď vybírám mezi posledníma a předposledníma...A štve mě, že je ještě nemám vybrané :-| . My zatím máme jen zarezervované místo obřadu, a vybrané ubytování, toť vše. Ale my budem mít úplně nejmenší svatbu, takže ani není moc co zařizovat ;-)
@ladun Tak mě se pořád líbí nejvíc ty první, ale záleží samozřejmě na tvém vkusu. Jo, tak pokud máte malinkou svatbu, tak toho zařizování není tolik potřeba :-) A děkuju za názor ;-)
Ahoj Holky:-) I já se přidávám do diskuse. Pro nás je toto datum tak trošku symbolické:-) Oba jsme narození 22. den v mesíci a 22 je naše oblíbené číslo:-) A taky jsem někde četla, že dvojky znamenají šťastné manželství, tak to bude určitě pravda!!:-)
Ahoj holky, taky se přidávám k tomuto perfektnímu datu ;-) Obřad máme taky venku, počasí bude krásné, máme to objednané :-D Jinak na matriku jdeme začátkem srpna, paní matrikářka mi poslala všechny formuláře mailem, na místě to pak podepíšeme a domluvíme detaily. Oznámení jsme si dělali sami, pozvaným hostům jsme ho roznášeli asi v polovině června, ostatním ho budeme dávat osobně nebo posílat poštou v průběhu srpna. Zařízeno máme plus mínus všechno, hraju si s výzdobou a jinýma blbinkama, tak snad všichno dobře dopadne ;-)
@misulka88 Jj, už se nám to blíží, teta mi včera povídala, že se už moc těší na svatbu, ale že to je hrozný, protože potom budou hned zase Vánoce a zima :-D
@frity Vybrala jsem toto datum, protože v ten samý den před 10ti lety se vdávala i moje svědkyně a klape jim to na jedničku....takže něco na těch dvojkách bude ;)
teda to letí:-) Počasí bude nádherné!! aspoň nám to tvrdí náš fotograf:-D! My už takové ty zásadní věci máme snad skoro všechny, ale pořád je co vymýšlet:-))
Tak mému drahému je naštěstí jedno, jaké bude mít...hlavně né lesklé, né na podpatku, né s dlouhou špičkou, né bílé, hnědé, ani černé....mám já to štěstí =-)
ahoj :) taky se k vám hlásím. Zásnuby byly na konci května a s přípravami jsme začali až v červnu, takže pohodička a nervy k prasknutí.. :D Co koukám, že připravujete už od začátku roku, klobouk dolu, mě stačí ty nervy 4 měsíce, natož ještě dýl...