ahojky,taky se přidávám :)),co už všechnomáte hotové?My máme zamluvený obřat,ael ještě není zaplacený,záloha na šaty,vývazky,děkovné sklo pro rodiče,bublifuky,plátky růží,zítra jdeme na prstýnky a oznámení a je toho ještě dost co nám chybí:(
@becicka Bylo strašně těžké vybrat z tolikati katalogů v salonu :-D . Když už jsme vybrali, tak ještě po nás chtěla motto, ten text, barvu a typ písma. To bylo něco :-D a zvtězilo od firmy Japos. Za dva dny byla korektura oznámení na mailu ;-) , takže fakt rychlost
Ahoj holky,
ráda bych se přidala k termínu 22.9.2012 ;-)
CHtěla jsem se zeptat - už máte vyplněné ty dotazníky k uzavření manželství a předložené doklady na matriku?
Já jsem právě chtěla, abychom to vyplnili a zavezli tam někdy začátkem května, mám trochu strach, aby ten zamluvený termín někdo nevyfoukl...Ale nevím, kde ten dotazník sehnat, jestli na to může být dotazník SEVTu?
http://www.formulare-ke-stazeni.cz/fo...
my v Mikulově, jelikož mám strach z počasí, budem to mít na radnici, ale fotky bych chtěla v podzámčí ;-)
A co šaty, už máš vybrané? Já váhám právě kvůli tomu, že to bude malá svatba s malým rozpočtem mezi prvníma a posledníma šatama, co mám v albu...
@ladun Já už šatky mám vybrané, mám je v albu ;-) Tak pokud mezi prvníma a posledníma vybíráš - tak bych vzala určitě ty první, ty jsou krásné a pěkně ti sedí ;-)
Já tedy jo rezervované šaty,oblek pro ženicha,dekorace na stůl,dekorace na auto,vývazky,oznámení,rezervovaná kosmetička,kadeřnice a fotograf.Příští týden se jdeme podíva na prstýnky ;-)