@chris_n Prááávě...tombola může být zábavná, když není okoukaná a moderuje ji vtipný člověk. Na to aspiruji já, nebo můj bratr a jelikož se do toho nehrneme ani jeden...tombola prostě nebude. Budou knírky,pusy,prostě píčblbůstky na focení a uvidíme ;-)
Obřad máme až odpolko, než proběhne focení všech možných i nemožných variací, budou všichni šilhat hlady a můžem vletět na raut a začne tanec :-D :-D :-D :-D
@silver2501 Já mám kámoše fotografa jako svatebčana, on to měl na svatbě loni také, tak on si poradí...namrská mrtě fotek a bude :-D :-D Já nechci vyloženě s drahým zmizet na hodinu či dvě a chudáci svatebčané...nene, všichni pohromadě a pak až půjdou oni pro jídlo či pití, odběhnem kousek dál a Filip bude fotit. Ale co, on je fotograf a má udělat mou svatbu nezapomenutelnou na fotkách, tak ať se snaží...za co ho platím :-D :-D :-D :-D
@sweetest@chris_n No t je dobrý nápad, pověřím tím švagra, má trošku lepčččí foták a tohle by mohl dělat zatím co budem fotit někde... a zabaví hosty, to bude fajn :-)
My se sice mužeme fotit v místě, je to v zahradách růží.. al e já zas nechci fotoromantiku.. já bych se fotila tak u skal, na kolejích, na vrakovišti nebo někde u future domů ..... musím něco v blízkosti pohledat..
@silver2501 Také špenát miluji :-) Já si právě umyla hlavu, to se mi nechtělo, kdo to má pak foukat :-| Pak pobalím pár "nutných" věcí (psa,dceru) a po 2 vyrážím směr Velichovky :-D
@silver2501 Dnes u drahého a zítra jedem do Deštného v Orlických nebo do Rokytnice v Orlických horách. Drahého bratr má z práce skipasy na jeden den za 280,-Kč, tak je hodláme využít ;-) Sklouznout se na jeden den :-) Neděle také s drahým,ale večer zase do Berouna :-( Už aby bylo po svatbě a mohli jsme bydlet spolu................
@silver2501 Bohužel nebydlíme :-( Musím počkat až dcera dodělá základku, pak se mohu přestěhovat ;-) tak držím palce, at nemarodí moc a dlouho ;-) ;-) ;-) :-)
@sweetest A tak má to super výhodu... když tě na*ere, tak ho pošleš na chvilku dom, no :-D))) Dcera letos končí na ZŠ?
Musím v po do práce, takže nesmí :-D))) díky :-)
@silver2501 Hi hi...spíš já můžu odjet ;-) Jj, ta mladší končí ZŠ a starší je na průmyslovce a ani už s námi nebydlí :-) Tak ještě aby....když jí bylo 19 :-D :-D :-D
@silver2501 No jasan, tobě také :-) Ale já se tu objevím až přijedu k drahému, poreferuji o cestě, omrknu fórum a bazar ;-) ;-) Nebudu vše kupovat nové a dělat se mi s tím nechce :-D :-D :-D Mám tu pár typů co chci drahému ukázat ;-) :-) :-)
@chris_n Já jen nakukuji na inspiraci pro tchýni :-D :-D :-D Potřebuji od ní udělat výzdobu na auto..pedig,kytky atd. Tak na to koukám co tu kdo nabízí ;-) ;-) A pak ještě inspirace na krabici na přání...nekupuji (zatím, leda, že by nějaká nevěstinka měla bílo-červenou svatbu, pak bych určo něco vzala, zatímjsem nekoupila nic),čumákuji :-D :-D Ty máš špatnou zkušenost, či co? Povídej..:-D :-D