@ivitko_22062013 Ještě, že mám malou nožku 36-37 :D :D , ale mrkni tam, určo tam nějaké budou a já když tam koukala, tak byly samé velké malých čísel výběr nic moc ;-)
@ivitko_22062013 Jj, to chápu. max. budeš muset z představy trošku slevit ;-) A kde že se to berete? Asi už jsi to tady asi psala,ale teď nějak nwm :-|
No to je jasný..ještě spolíhám na plesovou sezonu..a obchody..uvidím..botky přes net se mi moc nepozdávaj právě...
Svatbu máme V Červené Řečici..ve Skalové Mlýně.., je to kousek za Pelhřimovem..Nádherný klidný místo u řeky...no pohádka...Obřad bude na louce..v případě nepřízně počasí náhradní plán je..ale doufám, že bude pěkně..Proto jsme vybrali červen, hlavně kvůli stálosti počasí...
@ivitko_22062013 Tak to já také doufám, že bude nááádherně, také máme obřad venku v přírodě ;-) a bude tam i oslava a pak tam přespíme (pokud tedy půjdeme spát :-D )
@sweetest Máme to stejně..vše na jednom místě, včetně spaní pro nejbližší rodinu a přátele...Taky bych nejradši nešla spát, ale jak se znám..jsem "gumová" už v devět večer.. :-D :-D :-D :-D
@ivitko_22062013 Tak svatební šaty dnes dorazily...uáááá, já měla radost jako malá holka. Drahému jsem dala za úkol svat.noviny, naposílala odkazy,doporučení apod. a dnes mi psal, že si udělal už malý nástřel a že ho to bude nakonec i bavit (ze začátku se cukal :-D ). Ptal se jak jsem na tom s oznámkama...neměla jsem odvahu říct, že zatím v p*deli ;-( Sakra!!
@sweetest No s tím poflakováním nevím nevím..ono se vždycky něco najde..já si to taky říkám a pak ještě udělat tohle a pak támhleto...Furt něco vymejšlím..ale zatím není kdy se pustit do realizace :-D :-D :-D :-D
@ivitko_22062013 No ono to nebude poflakování v pravém slova smyslu :-D Spíš sem myslela, že nemusím na nic kvaltovat a vše v poho...do nejdůležitější mám hotovo a na zbytek je čas ;-) Můžu se v klidu vrhnout na vánoce :-p Dopadne vše jak jsme se vysnily, jsem o tom přesvědčená :-D
@sweetest Snad..ale na Vánoce prdím, ty letos ruším :-D
S mamkou akorát budem zkoušet svatební cukroví místo vánočního(to budou chlapi čučet co jim to na vánoce dáváme :-D ), budem si péct samy...vím, že bych neměla se do pečení zapojovat, ale nadá mi to...přece to nenechám na holkách ;-)
@ivitko_22062013 Vánoční ani svatební nepeču, o to se postará budoucí tchýně :-D Nemám se prý starat ;-) Takže si je budu v klidu užívat :-p Se těším :-D
@sweetest Jéé..tak to já zas joo....baví mě to ..budem s mamkou samy dělat i svatební dort... ;-) ;-) ;-) Moje budoucí tchyně taky něco napeče, nebo objedná, ještě uvíme jak se jí bude chtít, ale moc toho dělat nebudem, bude teplo, tak aby nám to uplně neteklo...
@ivitko_22062013 U nás toho také nebude moc...koláčky a kremrolky, 1 větší hlavní dort a pak 3 malé...jen na chuť. Bude hlavně masooooo :-D :-D :-D Máš výhodu té mamky...já jsem tu na vše sama. Drahý a jeho rodina je 165 km daleko a moje mamka také bydlí jinde a ještě je dost zaměstnaná, takže tohle po ní nemohu chtít. Tudíž jsem ráda, že se budoucí tchýně nabídla ...však se na to těší jak malá holka ;-) ;-)
@zuzias Není to tak hrozný..já se zamilovala do prvních a u těch jsem zůstala..jiné jsem vidět ani nechtěla:-)
@sweetest : ..hmmm?.co je dneska za den?Neměla jsi začít už včééra?.. :-D :-D :-D :-D Máš to v náhledech?Nechceš poradit?
@sweetest No někdo to tady musí zachránit ne? :-D :-D :-D
@ivitko_22062013 Nerýpej..ano :-D :-D :-D :-D :-D Dělám co můžu, každý není šikovný na ruce...já jsem holt střevo :-p Nemám ti v náhledu a ani nwm zda to sem dám, chlubit se vlastním neumem..nwm nwm. Však to je jedině dobře, že to tu někdo zachrání :-D :-D :-D
@sweetest ..jsem si nemohla pomoct :-D :-D :-D ..promiň :-D :-D :-D ...Zkoušela jsi projet třeba inspirace tady na beremku?..oznámení tu jsou...Třeba se Ti něco zalíbí...Máš alespoň představu?
@sweetest Ivitko má pravdu...já projela net, vybrala a koupila. měla jsem představu s barevnou kombinací červené či fialové. Tak má s červenou a byla to láska na první pohled ;-) Takže dej na sebe, na své srdce...jako u chlapa, musí tam být "něco" :-) Plkám, já vím,ale není mi moc dobře dnes, tak se snažím takhle rozptýlit.
@ivitko_22062013 já jich měla na sobě už docela dost,ale pořád to není ono,hledám celokrajkový a španělský závoj a není to zrovna moc jednoduchý něco takovýho sehnat a když jo,tak stojí třeba 25-30 tisíc..a to je dost..(šaty si chci koupit,ne půjčit)